Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Oyun oynarken Film izlemek mi?

Konu

Son Düzenleme: 29-04-2019, Saat: 20:47, Düzenleyen: Rix.
Ekstradan,

Bu server ismine server doluluk oranı tagı vs. Gibi " Bir ton gereksiz plugine" sahiplik yapan klanlar eleştirmiş baktımda şöyle bir, birisi hazır JBMENU'ye Marvel Menu eklemiş ( Tüm oyuncular da bu gereksiz şeyi bekliyordu ) birisi x ip serveri kiralamış, kendisine ait bir ana ticketi bile yok, daha önce kiraladığından dolandırılmış, arkadaşım cafer'den defalarca bu yardım istemiş kişiler. Gençler madem bu eklentiye gereksiz diyecek kadar seviyelisiniz siz daha yaratıcı fikirler çıkarsanıza? Çıkardınız diyelim kimseden yardım almadan 1-1 plugini tamamen siz kodlayıp piyasaya sunsanıza! Kime ne anlatıyorum ki ben, birisi x plugininde oynama yaparak kendini yazılımcı ilan etmiş, birisi forumdaki kurumsal üyeye güvenerekten laf etmeye başlamış...

Şu piyasada düşman edinmekten korkmayan tek sunucu sahibi benimdir heralde ki düşmanım olan kişiler bir süre sonra karşımda kaybedip 1 tık geri çekiliyor saygı duyup, sizlerde bu piyasada yeni olmalısınız ki bunu bilmiyorsunuz. Neyse öğretiriz Batuhan Gel len buraya

@ MawiLarq @` bRae birdaha bu eleştiri yapmaya değilde üsülsüz olarak konuşmaya devam ederse 2-3 arkadaş gerekli cevabı haddinden fazlasıyla veririm, forumu ben bu haddini bilmez 2-3 herif için kullanmıyorum. Yaratıcılığın Y'si olmayan adamlar çöp yorumlar atıyor birdahakinde gerekeni yapmanız dileğiyle.

Her ne kadar beni sevmesende alperen bende fikrimi sunayım. Şimdi plugin gayet güzel tarafsız objektif baktığında da cs:go için yapılabilecek bir plugin cs 1.6 biraz eski bir oyun olduğu için yapılır mı bilmiyorum ama yapsrsan süper olur oyun level atlamış olur en azından hep aynı sistemler oyuncularda sıkıldı objektif bakarsanız gayet güzel olmuşta bu boyutu ayarlayabiliyoruz peki de sağa sola sürüklenecek mi?

öm üzerinden iletişime geçtim.

Boş ol , boş ol , boş ol.
@ Rix Bunu bir saldırganlık yorumu olarak algılamayın. Bencede gereksiz bir eklenti film izleyecek kişiler niye oyuna girip film izlesin.Ölür canı sıkılır JB serverlarında falan ama bir film açıp parça parça izlemekde saçma olucaktır. 11 Senedir Yazılım Hayatımda CS 1.6 için çok değişik fikir olarak gördüm fikrinizi güzel bir düşünce ama kullanımı yanlış film izlemek yerine oyuncular öldüğünde kısa kısa vine-scorp-tik tok-cube vb. şeyleri izletirseniz daha çok ilgi çekeceğini düşünüyorum.

- Web Site Yazılımı
- Kontrol Panel Yazılımı
- Otomasyon Sistemleri
Soru-cevap olucak bu konuşma ama olsun;
Herhangi bir sekmeye girerken kasma yaşanıcakmı ?
Bu durum pingimizi etkiliyicekmi ? (film izlemediğimiz zaman)
Film izlemek istediysek sizlerin eklediği filmimi izleyebilicez sadece ?
Bu plugini başka sunuculara satmayı düşünüyormusunuz ? Veya ücretsiz olarak sunmayı ?
Bu pluginin yapımı ne kadar sürer tahminen ?

Ulaşmak isteyen : S T E A M
Kulak Çek = Morelow  Huh
Son Düzenleme: 29-04-2019, Saat: 21:20, Düzenleyen: Q47..
Adamı niye linç ettiniz bence olabilir neden olmasın cokda iyi olur saet ben kullanirdim yani ama şu şekilde olursa buyuklugunu yerini boyutunu fln fare ile player direk ayarlicak vs. Tarzı özellikler olursa

Ölünce direk filme devam canı sıkılmaz xd

@ Rix İnşallah iyi yerlere gelirsin dostum fakat eleştirdiğin eklentilerin hemen hemen hepsi mantıklı. Gezinme modu demişsin onu ilk kendi serverimde geliştirerek yaptım. Ve herkes memnun kaldı. Bazı klan sahiplerine ücretli bile yapmıyorum. Mantıksız düşünüyorsun film konusunda. Biraz oyuncu gözünden bakarsan Mesela ben oyuncu olsam cs16 içerisinde film izleyeceğime direk web sayfasından izlerim çünkü daha stabil bir şekilde.

PHP Kod:
“I want everything to be beautiful when I open my eyes.” 
Stabillikten ziyade bu eklenti sunucuda afk atmaya teşvik ediyor afk oyuncular gametracker banına yol açıyor ek olarak şahsi görüşüm afk dolu bir sunucudan :/

(29-04-2019, Saat: 20:53)Kroxi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Her ne kadar beni sevmesende alperen bende fikrimi sunayım. Şimdi plugin gayet güzel tarafsız objektif baktığında da cs:go için yapılabilecek bir plugin cs 1.6 biraz eski bir oyun olduğu için yapılır mı bilmiyorum ama yapsrsan süper olur oyun level atlamış olur en azından hep aynı sistemler oyuncularda sıkıldı objektif bakarsanız gayet güzel olmuşta bu boyutu ayarlayabiliyoruz peki de sağa sola sürüklenecek mi?
ilk cümlendeki tespitin çok doğru Gülücük 

CS:GO Hakkındaki yorumuna gelirsek bu yorumu daha önce birisinden daha duymuştum sanırım, o da pek olanaklı bakmıyordu bu duruma,  dediğiniz gibi CS 1.6 Eski bir oyun olduğu için biraz zor gözüyle bakılıyor ki doğruda ancak ki bizde başta duruma böyle bakıyorduk. Kodlama evresine geçtikten sonra anladık ki imkansız değil ve şuanda bizim şuana kadar test ettiğimize göre herhangi bir proplem gözükmemekte. 

Evet sürüklenebilecek.

YA HAYRAN KALACAKSINIZ YA DÜŞMAN!

İKİ KRALLIK TEK SERVER!

SUNUCU IP : 95.173.173.104

Oyun mu oynayacaklar film mi izleyecekler Gülücük

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Oyun Yöneticis : 95.173.173.131 zombie plague ResulBsk 0 712 28-11-2020, Saat: 11:21
Son Yorum: ResulBsk
Oyun Yönetici Sponsorluğunda CS 1.6 Turnuvası! Fahri 10 1,145 14-07-2019, Saat: 14:08
Son Yorum: Fahri

Task