Bu server ismine server doluluk oranı tagı vs. Gibi " Bir ton gereksiz plugine" sahiplik yapan klanlar eleştirmiş baktımda şöyle bir, birisi hazır JBMENU'ye Marvel Menu eklemiş ( Tüm oyuncular da bu gereksiz şeyi bekliyordu ) birisi x ip serveri kiralamış, kendisine ait bir ana ticketi bile yok, daha önce kiraladığından dolandırılmış, arkadaşım cafer'den defalarca bu yardım istemiş kişiler. Gençler madem bu eklentiye gereksiz diyecek kadar seviyelisiniz siz daha yaratıcı fikirler çıkarsanıza? Çıkardınız diyelim kimseden yardım almadan 1-1 plugini tamamen siz kodlayıp piyasaya sunsanıza! Kime ne anlatıyorum ki ben, birisi x plugininde oynama yaparak kendini yazılımcı ilan etmiş, birisi forumdaki kurumsal üyeye güvenerekten laf etmeye başlamış...
Şu piyasada düşman edinmekten korkmayan tek sunucu sahibi benimdir heralde ki düşmanım olan kişiler bir süre sonra karşımda kaybedip 1 tık geri çekiliyor saygı duyup, sizlerde bu piyasada yeni olmalısınız ki bunu bilmiyorsunuz. Neyse öğretiriz Batuhan

@ MawiLarq @` bRae birdaha bu eleştiri yapmaya değilde üsülsüz olarak konuşmaya devam ederse 2-3 arkadaş gerekli cevabı haddinden fazlasıyla veririm, forumu ben bu haddini bilmez 2-3 herif için kullanmıyorum. Yaratıcılığın Y'si olmayan adamlar çöp yorumlar atıyor birdahakinde gerekeni yapmanız dileğiyle.