Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Oyun oynarken Film izlemek mi?

Konu

(30-04-2019, Saat: 18:33)Lostvayne Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ Rix insanları rakip görmen yada görmemen önemli değil adam soru sormuş düzgün bir dille cevaplamalısın aynı soruyu ben sana soruyuorum kullandığınız kodların satır sayısı kaçtır? bahsettiğin ekranda istediğin yere çekme işlemi cursor ile mi yapılıyor yoksa keyboard tuşları ile ekrandaki koordinatları mı değişiyor?
Dostum adam düzgünce bu soruyu sorsa, inan çok güzel bir dille bu sorunun cevabını verebilecek bir insanım. Kimseyle ya da x kişileriyle şuanda aramda bir proplem yok olmadıda. Üslup konusunda arkadaşlar sıkıntı çekiyor ki, bende bu tarz bir cevapla sorusuna yanıt veriyorum ki bu arkadaşı da Batuhan yönlendiriyor aynı KomandoReis yönlendirdiği gibi ki dün bana gayet güzel yazıp, kendisinin yanlış anlaşıldığını dile getiriyor arkadaş ve bugün tssine geleceğimi bile bile hala alttan alta iteleyeci sorularla birşeyler ima etmesinden ötürü o cevabı alıyor.

YA HAYRAN KALACAKSINIZ YA DÜŞMAN!

İKİ KRALLIK TEK SERVER!

SUNUCU IP : 95.173.173.104

@ KoMaNDoReiS ve @ Rix Aranızdaki ilişkiler ne forumu ne de üyelerini ilgilendiriyor sıkıntız varsa özel mesaj yolu ile konuşup halledin @ KoMaNDoReiS sen insanlara muhalefet olma @ Rix sende ego tatmin eder gibi yok ben kimseden korkmam vs. gibi yazılar yazma kimseden kormayan adam bunu dile getirmez icraatı ile gösterir bundan sonra bu konudaki herhangi bir yorumda atışma sataşma kışkırtma aşşağılama vs. bir durum görürsem işlem uygulayacağım.

- Web Site Yazılımı
- Kontrol Panel Yazılımı
- Otomasyon Sistemleri
@ Rix Üslupları hoşuna gitmiyorsa görmezden gelip biz yetkililere bildir kendi konun altında kendi konunu kirletiyorsun ve kirlettiriyorsun. Biz gerekli işlemleri yaparız

- Web Site Yazılımı
- Kontrol Panel Yazılımı
- Otomasyon Sistemleri
Son Düzenleme: 30-04-2019, Saat: 18:42, Düzenleyen: Rix.
(30-04-2019, Saat: 18:37)Smash Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(30-04-2019, Saat: 18:05)Rix Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(30-04-2019, Saat: 13:42)KoMaNDoReiS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(29-04-2019, Saat: 20:39)Rix Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şu piyasada düşman edinmekten korkmayan tek sunucu sahibi benimdir heralde ki düşmanım olan kişiler bir süre sonra karşımda kaybedip 1 tık geri çekiliyor saygı duyup, sizlerde bu piyasada yeni olmalısınız ki bunu bilmiyorsunuz. Neyse öğretiriz Batuhan Gel len buraya
Yalvardiğin Dönemleri Biliyoruz Ama Senin Sene 2012-2014 Arasiydi Galiba RevenqeGaming'de ?
İbrahime beni sorsana bir? 

Ben hiç revenqede doğru dürüst yer almadım ki gelmişsin boş yapıyorsun? Sadece ibrahim ile arkadaş olarak yakından samimiyetim var. İbrahimin yalakalığınıda yapan sendin eline bir pro IP geçince jailde ortağım, kardeşim, abim diye yalakalandığın ibrahimi satan da sendin. Dediğim gibi ben BraveFriends dışında hiçbir klanda Yetkili olarak takılmadım, yetkiliden kastım slot olarak dahi. O yüzden kiminle karıştırıyosun beni bilmiyorum.

Dediğim gibi RevenqeGaming ismini kullanaraktan bana adamlıktan, karakterden bahsedbilecek son adamsın.

(30-04-2019, Saat: 15:35)Smash Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ Rix  merak ettim hala altyapınıza güveniyor musunuz nekadar satır kod içeriyor merak ettim ?
Sana son cevabım, daha da konunun altında kirlilik yapma.

Bak bu forumda benden daha iyi olan yazılımcı arkadaşlarda bulunuyordur illa ki, benden daha kötü seviyede de. Ancak ki seni ben rakip olarak görmüyorum bile saçma saçma sorular soruyorsun.
Çünkü sen hazır pluginde değişiklikler yaparak kendi kafanda kendini sözde yazılımcı ilan etmişsin. Bu pluginin aynısını geç bana yap 1 kişiden dahi yardım almadan tüm fikirleri veyahut plugini sana bitirdikten sonra test ettireyim sadece sana sana 1 hafta zaman 1 haftada 1 gram yardım almadan bana benim kullandığım kodlar gibi kodlar sun önüme ya da onuda geçtim, bu pluginin aynısını yardım almadan ortaya çıkar, dediğin boş cümleleri bana meydan okumalarına daha aadam akıllı bir yanıt vereyim.

HODRİMEYDAN!
Yazımcı olabilirsin , bir jbmenünün 0 dan nekadar uğraştırdığını hatırlatayım basit seviyede pawn bilen bisi yapabilir. Sıfırdan yapılmamış bune moruk şöyle böyle diye paylaştığım eklentilere laf yapmışsın.Ben ücretli eklenti yapan birisiyim ve ücretsiz yayınlamak için neden sıfırdan yapayım ?
Beni tanımıyorsun ben ücretsiz eklenti yapan birisi değilim çok yakın olduğum klanlara belirli seviyede ücretsiz yapıyorum.Klanlardan ve kullanıcılardan gelen istek sonucu ücretsiz yaptığım için paylaşıyorum.O ekletilerin hepsi zamanında klanların isteği sonucunda paylaşıldı ücretsiz olanda okadar ha ? Gülmekten Ölüyorum

Pluginin aynısı yap tarzında konuşma yapmışsın beni tanımayıp neler yapabileklerimi bilmeden konuşma derim.Siz bu kodlama işini ticarete dökerken ben zevk için yapıyorum siz profesyonel şekilde yapmayı deneyip profesyonel olamıyorsunuz komik Gülmekten Ölüyorum , ücretini atarsan 1 iş günü içerisinde hemen istediğini yapıp vereyim ha ? Gülmekten Ölüyorum

Kendinize çok güveniyorsunuz klanlara sataşmaktan korkmam vs diyorsunuz hodrimeydan gibi kelimelerle meydan okumuşsunuz.Ben ücretsiz eklenti yapmayla uğraşmam, zevk için eklenti isteğe bakıyorum aynı şekilde.

Hodrimeydan okumanızı  ancak gametracker de kabul ederim.Bakalım nekadar oyuncularınızı serverinize çekiyorsunuz , nekadar isteklerini karşılıyorsunuz nasıl hitap edip dolduruyorsunuz görelim.

2 klan olarak serveri açıcaksınız , görelim 1 tane klanın yerini alabilecek misiniz? biz kendimizi övüp ego yapmayız ama bu konuda kullanmak doğal olarak hakkım bakalım sizin hayal ettiğiniz yerlere biz hükmediyoruz.2 klan birleşip elimizden alabilecek misiniz ? siz tr deki klanlarla kendinizi karşılartırıyorsunuz biz ise dünyadaki klanlarla türkiyeyi deathnotice gaming temsil etmektedir.Bu şekilde hodrimeydan yapılması en iyisi kabul ediyorsunuz sanırım ? Gülmekten Ölüyorum
Şu dille konuşman hoşuma gitti, yazılım konusunda rakip olamayacağını anlamışsın okey. 

GT'de meydan okuyorsun gayet güzel ancak ki bende sana şimdi x IP gidip birleşelim mi diye server sahibinin ettiği teklifleri sunmayım istersen? İlk örnek; 122 sahibi erene geçenlerde birleşelim teklifi sunmanız, daha böyle niceleri var. 

Bu konuda çok tartışmaya girmeyeceğim, meydan okumanı kabul ediyorum. Konuda açılış tarihimiz belli bu tarihten itibaren başlayalım ozaman iddianıza?

(30-04-2019, Saat: 18:40)Lostvayne Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ Rix Üslupları hoşuna gitmiyorsa görmezden gelip biz yetkililere bildir kendi konun altında kendi konunu kirletiyorsun ve kirlettiriyorsun. Biz gerekli işlemleri yaparız
Teşekkürler bilgi için, birdahakine öyle yaparız o zaman.

İKİ KRALLIK TEK SERVER!

Son Düzenleme: 30-04-2019, Saat: 18:43, Düzenleyen: Smash.
(30-04-2019, Saat: 18:38)Rix Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(30-04-2019, Saat: 18:33)Lostvayne Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ Rix insanları rakip görmen yada görmemen önemli değil adam soru sormuş düzgün bir dille cevaplamalısın aynı soruyu ben sana soruyuorum kullandığınız kodların satır sayısı kaçtır? bahsettiğin ekranda istediğin yere çekme işlemi cursor ile mi yapılıyor yoksa keyboard tuşları ile ekrandaki koordinatları mı değişiyor?
Dostum adam düzgünce bu soruyu sorsa, inan çok güzel bir dille bu sorunun cevabını verebilecek bir insanım. Kimseyle ya da x kişileriyle şuanda aramda bir proplem yok olmadıda. Üslup konusunda arkadaşlar sıkıntı çekiyor ki, bende bu tarz bir cevapla sorusuna yanıt veriyorum ki bu arkadaşı da Batuhan yönlendiriyor aynı KomandoReis yönlendirdiği gibi ki dün bana gayet güzel yazıp, kendisinin yanlış anlaşıldığını dile getiriyor arkadaş ve bugün tssine geleceğimi bile bile hala alttan alta iteleyeci sorularla birşeyler ima etmesinden ötürü o cevabı alıyor.
Öm den iletişime geçtim ordan düzgünce konuştuk bir sıkıntı yoktu sonrasında herkezin sorabileceği bir soru olan bir soru sorup cevap almak istedim sen yeniden saldırgan bir mesaj olarak algıladın ilk baştada kötü bir niyetim yoktu sen kötüye çekince böyle devam ettim ?

"Şu dille konuşman hoşuma gitti, yazılım konusunda rakip olamayacağını anlamışsın okey. " pawn dilinde benden iyi olabilirsin ama diğer dillerde hayır Gülücük pawn dilini zevk için öğrendim ve seviyeni bilmiyorum.

Boş ol , boş ol , boş ol.
(30-04-2019, Saat: 18:42)Smash Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Öm den iletişime geçtim ordan düzgünce konuştuk bir sıkıntı yoktu sonrasında herkezin sorabileceği bir soru olan bir soru sorup cevap almak istedim sen yeniden saldırgan bir mesaj olarak algıladın ilk baştada kötü bir niyetim yoktu sen kötüye çekince böyle devam ettim ?
Ben de sana ÖM üzerinden gayet güzel bir dille cevabı verdim biliyorsun değil mi? Sen " Altyapınıza hala güveniyorsan" tarzında bir cümleyle o soruyu sorarsan 20 yaşındaki birisi bu soruyu ister istemez nasıl sorulduğunu böyle anlayacaktır, dediğimgibi konuyu hala kirletmek yerine ÖM üzerinden sorununu tekrar dile getirmen dileğiyle.

İKİ KRALLIK TEK SERVER!

@ Smash ve @ Rix Burada birbirinizin dil becerisini yarıştırmayın.Dili bilmek ayrı icraat göstermek algoritma yazabilmek ayrı verdiğiniz cevaplardan ikinizinde seviyesini ben çok iyi anlıyorum. O yüzden yaptığınız sözde yarışma komik geliyor. Dahada uzatmayın uyarı alırsınız.

- Web Site Yazılımı
- Kontrol Panel Yazılımı
- Otomasyon Sistemleri
(30-04-2019, Saat: 18:45)Rix Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(30-04-2019, Saat: 18:42)Smash Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Ben de sana ÖM üzerinden gayet güzel bir dille cevabı verdim biliyorsun değil mi? Sen " Altyapınıza hala güveniyorsan" tarzında bir cümleyle o soruyu sorarsan 20 yaşındaki birisi bu soruyu ister istemez nasıl sorulduğunu böyle anlayacaktır, dediğimgibi konuyu hala kirletmek yerine ÖM üzerinden sorununu tekrar dile getirmen dileğiyle.
Öm den iletişime geçtikten sonra güzel güzel konuşulunca merak ettiğim birşeyi sordum ve yanlış anlaşılmasın diye "merak ettim" kelimesini başına ekledim tekrar yanlış anladınız Gülücük ,kötü bir amacım yok belirtirim.Hakkımda sürekli "kötü yorum atıyor" kafasında düşünmeseydin bulabilirdin.Ts3 de konuşuruz devamını yazmana gerek yok.

Boş ol , boş ol , boş ol.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Oyun Yöneticis : 95.173.173.131 zombie plague ResulBsk 0 593 28-11-2020, Saat: 11:21
Son Yorum: ResulBsk
Oyun Yönetici Sponsorluğunda CS 1.6 Turnuvası! Fahri 10 991 14-07-2019, Saat: 14:08
Son Yorum: Fahri

Task