Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Oyun oynarken Film izlemek mi?

Konu

@ MawiLarq Katılıyorum benim fikrimi düşünün derim film yerine vine vs. gibi kısa video serileri koyarsanız oyuncuların önüne hem afk kalmazlar hemde oyuncular için güzel bir çalışma olur

- Web Site Yazılımı
- Kontrol Panel Yazılımı
- Otomasyon Sistemleri
Son Düzenleme: 29-04-2019, Saat: 21:40, Düzenleyen: Rix.
(29-04-2019, Saat: 21:30)SKYNLEXX* Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ Rix İnşallah iyi yerlere gelirsin dostum fakat eleştirdiğin eklentilerin hemen hemen hepsi mantıklı. Gezinme modu demişsin onu ilk kendi serverimde geliştirerek yaptım. Ve herkes memnun kaldı. Bazı klan sahiplerine ücretli bile yapmıyorum.  Mantıksız düşünüyorsun film konusunda. Biraz oyuncu gözünden bakarsan Mesela ben oyuncu olsam cs16 içerisinde film izleyeceğime direk web sayfasından izlerim çünkü daha stabil bir şekilde.
Şu yorumu ve fikirlerinizi şu üslup ile kullansanız gayet net ve tatmin edici cevaplar alacaksınız ancak ki nerde. 

Cevabına soruyla yanıt vermek istiyorum;
Bir oyuncusun oyundan çıkmak istemiyorsun? Hem oyun oynamak hem de film izlemek istiyorsun ve bunu hem öldüğünde hem de hayattayken yapabiliyosun, oyunu alta atma zorunluluğun yok bu mu daha mantıklı yoksa seninki mi? Bunu Objektif bir bakış açısıyla cevaplayacağına inanaraktan soruyorum?

(29-04-2019, Saat: 21:37)Lostvayne Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ MawiLarq Katılıyorum benim fikrimi düşünün derim film yerine vine vs. gibi kısa video serileri koyarsanız oyuncuların önüne hem afk kalmazlar hemde oyuncular için güzel bir çalışma olur
Biz 12 tane seçenek sunuyoruz, istediği platforma girip istediği videoyu oyuncu oyun içerisinde kendisi seçip izliyor, biz önüne herhangi bir video sunmuyoruz ki bu zaten oyuncuya zorla bizim seçtiğimiz videoları izletmek gibi birşeye kaçıyor, içeriği biraz anlamadığınızı varsayıyorum. Gülücük

(29-04-2019, Saat: 21:18)Q47. Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Adamı niye linç ettiniz bence olabilir neden olmasın cokda iyi olur saet ben kullanirdim yani ama şu şekilde olursa buyuklugunu yerini boyutunu  fln fare ile player direk ayarlicak vs. Tarzı özellikler olursa

Ölünce direk filme devam canı sıkılmaz xd
Büyüklüğünü, yerini, boyutunu oyuncu istediği gibi ayarlayabiliyor Gülücük

YA HAYRAN KALACAKSINIZ YA DÜŞMAN!

İKİ KRALLIK TEK SERVER!

SUNUCU IP : 95.173.173.104

@ Rix Youtube seçeneği varsa eklenti fikri 10 numara kolay gelsin

- Web Site Yazılımı
- Kontrol Panel Yazılımı
- Otomasyon Sistemleri
Gayet Güzel Bir Düşünce Ama Film İzlemek Yerine Google'ye Girsek ?

Tekrar Görüşmemek Üzere.
(29-04-2019, Saat: 21:38)Rix Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(29-04-2019, Saat: 21:30)SKYNLEXX* Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ Rix İnşallah iyi yerlere gelirsin dostum fakat eleştirdiğin eklentilerin hemen hemen hepsi mantıklı. Gezinme modu demişsin onu ilk kendi serverimde geliştirerek yaptım. Ve herkes memnun kaldı. Bazı klan sahiplerine ücretli bile yapmıyorum.  Mantıksız düşünüyorsun film konusunda. Biraz oyuncu gözünden bakarsan Mesela ben oyuncu olsam cs16 içerisinde film izleyeceğime direk web sayfasından izlerim çünkü daha stabil bir şekilde.
Şu yorumu ve fikirlerinizi şu üslup ile kullansanız gayet net ve tatmin edici cevaplar alacaksınız ancak ki nerde. 

Bir oyuncusun oyundan çıkmak istemiyorsun? Hem oyun oynamak hem de film izlemek istiyorsun ve bunu hem öldüğünde hem de hayattayken yapabiliyosun, oyunu alta atma zorunluluğun yok bu mu daha mantıklı yoksa seninki mi? Bunu Objektif bir bakış açısıyla cevaplayacağına inanaraktan soruyorum?
eğer gercekten stabil şekilde olacağını düşünüyorsan donmadan kasmadan boyut ayarlaması vs. izleyebileceksem izlerim tabiki neden olmasın. Ama onun yerine kategorize edilmiş bir menü içeriği Komedi, korku, Bilim kurgi vs. filmleri olursa güncel olarak tabiki güzel bir sistem olur.

PHP Kod:
“I want everything to be beautiful when I open my eyes.” 
Son Düzenleme: 29-04-2019, Saat: 21:57, Düzenleyen: Rix.
(29-04-2019, Saat: 21:41)Lostvayne Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ Rix Youtube seçeneği varsa eklenti fikri 10 numara kolay gelsin
2.Seçenekte YouTube seçeneği aktif. Gülücük

(29-04-2019, Saat: 21:36)ITenGriTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Oyun mu oynayacaklar film mi izleyecekler Gülücük
İkiside mümkün, boyutu en küçük seviye yapıp sağ üst köşeye çekerek, bir yandan gözü oyunda bir yandan Film'de olur. Şahsen ben öyle yapıyorum Gülücük

(29-04-2019, Saat: 21:12)morelow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Soru-cevap olucak bu konuşma ama olsun;
Herhangi bir sekmeye girerken kasma yaşanıcakmı ?
Bu durum pingimizi etkiliyicekmi ? (film izlemediğimiz zaman)
Film izlemek istediysek sizlerin eklediği filmimi izleyebilicez sadece ?
Bu plugini başka sunuculara satmayı düşünüyormusunuz ? Veya ücretsiz olarak sunmayı ?
Bu pluginin yapımı ne kadar sürer tahminen ?
1-) Hayır yaşanmayacak.
2-) internet düzeyi: Orta olan birisi için hayır, film izle izleme herhangi bir pinginizde oynama olmayacak.
3-) Biz Film eklemeyeceğiz biz sizlere 12 Tane seçenek sunacağız, ( Youtube, Dailymotion, YabanciDizi.Org, DiziBox vb. ) siz bunlardan birisini seçtiğinizde size pencere açılıp siteye yönlendirecek burdan istediğiniz videoyu, diziyi, filmi siz seçeceksiniz Gülücük
4-) Bunu bir ego olarak algılamanı istemem ancak ki, ben ortaya bir fikirler çıkardığım sürece ve de o plugin üzerinde uğraştığım sürece o fikirin modası geçene kadar ( Minimum 6 ay oluyor bu süre genellikle ) herhangi bir yerde paylaşmıyorum, ücretli satmakda kafamda yok.
5-) Şuanda hala kodlamalarına devam ediyorum, tam bir süre vermek ne kadar doğru olur bilemiyorum ancak ki, 5 Temmuz Cuma günü yapılacak açılışta kesinlikle serverde olacaktır.

(29-04-2019, Saat: 21:31)MawiLarq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Stabillikten ziyade bu eklenti sunucuda afk atmaya teşvik ediyor afk oyuncular gametracker banına yol açıyor ek olarak şahsi görüşüm afk dolu bir sunucudan :/
İçeriği tam olarak anlayamamışsın, oyuncuların AFK atmasını düşünürekten bu sistemi yapmadım, oyuncu afk kalmasın diye yapıldı daha çok. 

Film izleyecek birisi oyunda afk atıp oyunu alta atıp x sitesine giriş yapıp burdan istediği Film izliyor doğru mu? Bende oyuncuya diyorum ki hem oyunda aktif ol, oyununu oyna zevkini çıkar hem de bir gözün izlemek istediğin videoda olsun Gel len buraya

İKİ KRALLIK TEK SERVER!

(29-04-2019, Saat: 21:42)SKYNLEXX* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(29-04-2019, Saat: 21:38)Rix Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

eğer gercekten stabil şekilde olacağını düşünüyorsan donmadan kasmadan boyut ayarlaması vs. izleyebileceksem izlerim tabiki neden olmasın. Ama onun yerine kategorize edilmiş bir menü içeriği Komedi, korku, Bilim kurgi vs. filmleri olursa güncel olarak tabiki güzel bir sistem olur.
Başta dediğin sorunlar olmayacak, ki olması durumunda sadece o oyuncu değil tüm oyuncular etkileneceğini düşündüğümüzden o sorunun çözümünüde bulduk.

Kategorize edilmiş bir menü fikrinizi not aldım, Teşekkürler.

İKİ KRALLIK TEK SERVER!

Moruk kolay bir eklentiyi niye bukadar uzatıyorsunuz ? sanki cs 1.6'nın evrenini değiştirecek bir plugin show_motd sistemi ile yapılmış eklenti.

(29-04-2019, Saat: 22:14)psx Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Moruk kolay bir eklentiyi niye bukadar uzatıyorsunuz ? sanki cs 1.6'nın evrenini değiştirecek bir plugin show_motd sistemi ile yapılmış eklenti.
Bu eklentiye kolay demek mi hocam, fikrinize saygı duyarım ancak ki bu biraz komik kaçtı bana. 

Aynı plugini aynı seçenekleri aynı eklenti kodlarını, aynı zemini hazırlayıp bana sunarmısınız rica ediyorum? İçeriği tam olarak anlamayanlar kulübüne hoş geldiniz, sadece şu soruyu cevaplarmısınız rica etsem oyundaki ping, kasma sorununu ne ile önlemeyi düşünüyorsun? Sadece bu sorunun cevabını doğru verin, dediğinizi kabul edeyim.

İKİ KRALLIK TEK SERVER!

(29-04-2019, Saat: 21:35)Rix Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(29-04-2019, Saat: 20:53)Kroxi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Her ne kadar beni sevmesende alperen bende fikrimi sunayım. Şimdi plugin gayet güzel tarafsız objektif baktığında da cs:go için yapılabilecek bir plugin cs 1.6 biraz eski bir oyun olduğu için yapılır mı bilmiyorum ama yapsrsan süper olur oyun level atlamış olur en azından hep aynı sistemler oyuncularda sıkıldı objektif bakarsanız gayet güzel olmuşta bu boyutu ayarlayabiliyoruz peki de sağa sola sürüklenecek mi?
ilk cümlendeki tespitin çok doğru Gülücük 

CS:GO Hakkındaki yorumuna gelirsek bu yorumu daha önce birisinden daha duymuştum sanırım, o da pek olanaklı bakmıyordu bu duruma,  dediğiniz gibi CS 1.6 Eski bir oyun olduğu için biraz zor gözüyle bakılıyor ki doğruda ancak ki bizde başta duruma böyle bakıyorduk. Kodlama evresine geçtikten sonra anladık ki imkansız değil ve şuanda bizim şuana kadar test ettiğimize göre herhangi bir proplem gözükmemekte. 

Evet sürüklenebilecek.
Hadi bakalım gayet güzel içerik bana kalırsa açılışta uğrarım sırf sadece bu sisteme bakmak için

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Oyun Yöneticis : 95.173.173.131 zombie plague ResulBsk 0 866 28-11-2020, Saat: 11:21
Son Yorum: ResulBsk
Oyun Yönetici Sponsorluğunda CS 1.6 Turnuvası! Fahri 10 1,325 14-07-2019, Saat: 14:08
Son Yorum: Fahri

Task