Tuhaf olan oyuncuların bunu mantıklı bulması, klan sahiplerinin mantıksız bulması harbi harbi komiğime gidiyor
Eleştiri yapacaksanız seviyeli yapın beyler, daha da konuyu kirletmeyin üslübüm kötü olur bu yorum yapanların çoğu serverde "Gezinme Modu, Marvel Jbmenu" tarzı değişik garip pluginler yapan, alıntılıyan kişiler. Gezinme Modu da nedir hocam? Ben bu plugini x bir forumda paylaşsam bu eklentiden daha çok tutacak kendinize gelin, eleştiriden çıkıyor dedikleriniz he hala demeye devam edecekseniz hadi buyrun hodrimeydan aynı eklentiyi sadece siz kodlayın "yazılımcı bey" hazır eklentiyi alıp oynamalar yapmak ne zaman yazılımcılık oldu? Şimdi ben bunları söylüyorum diye x klanlarıyla kötü olacağım ya bak bu çok hoşuma gitti.
(29-04-2019, Saat: 17:57)` ripeNess Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Film mantığı fikri güzel başarılar.
ama oyuncuda ping varsa bu film onuda etkileyecektir bu nedenle oyuncuyu etkileyen ping sunucuyuda etkileyebilir, onun haricinde kötü bişey göremedim 
sormak istediğim soruda film izlemek için kişi /film yazıp googledenmi bağlanıyor yoksa sizmi ekliyorsunuz filmleri
Belirli bir seçenecek çıkacak karşısına /Film mantığı gibi bir kod ile Google bağlama mantığınıda düşündüm ancak ki farklı şeyler aratma özelliğine de gireceği için biraz olaylar farklı yerlere gidicek, bizim belirlediğimiz 12 platform seçenek olarak önünüze açılacak. ( Youtube, dailymotion, Yabancidizi.org vb. ) popüler olarak kullanılan 12 platform. Buraya yönlendirildikten sonra yani seçtiğiniz platforma girdikten sonra istediğiniz videoyu açtıktan sonra boyutu mouse ile ayarlayıp bir yandan oyunu oynayıp bir yandan dilediğiniz videoyu oyundayken izlemeniz mümkün.