Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Oyun oynarken Film izlemek mi?

Konu

Öncelikle merhaba ;
Benim üslubum doğru, yazılımcı bir kişiye bu yorumu yapmanız asıl bana komik geldi.
Oyuncular artık google açmak yerine cs1.6 ya girip açabilecek teşekkür ederiz.

Bu bir kişisel yorumdu, diğer kişilerde gereksiz buldu yetkiye göre cevap veriyorsunuz sanırım.

Gereksiz eklentilerin olduğu doğru gereksiz eklentiler aslını yükseltir gereksiz eklentilere 1 tane daha katıldı teşekkürler Gülücük

Boş ol , boş ol , boş ol.
Steam' deki shift+tab gibimi ?

Ulaşmak isteyen : S T E A M
Kulak Çek = Morelow  Huh
Bir yorumu okudum eklentide çözemezsiniz diyede eklentinin bir alt yapısı yok Blush

show_modh(canliyayinlinki);

Eklenti bitti

@ Rix gayet gereksiz bir eklenti için uğraştığından dolayı seni kutluyorum brave friends ile mimkansız değil.

Herkes adamı linç etmiş, helal olsun kardeşim çok güzel olmuş, bazı boş klanlarda hep beraber film izlesin.

Son Düzenleme: 29-04-2019, Saat: 18:19, Düzenleyen: SKYNLEXX*. (Sebep: düzenlendi)
Öncelikle şunu belirteyim, Ben eklentinizi kötülemek gibi bir yorum yazmadım. Sadece gereksiz bir eklenti olacağınız düşündüm.. Yaratıcı fikirlerinizi daha olumlu yönlerde kullanmanız dileğiyle iyi forumlar. @ Rix

PHP Kod:
“I want everything to be beautiful when I open my eyes.” 
Eklentiyi Atarmisin Bİzde İzliyelim PRO'DA Gülmekten ÖlüyorumahAHGülmekten Ölüyorum

(29-04-2019, Saat: 18:15)MawiLarq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir yorumu okudum eklentide çözemezsiniz diyede eklentinin bir alt yapısı yok Blush

Eklenti bitti
Aaaa okadar altyapı boşa gitti desene

Boş ol , boş ol , boş ol.
(29-04-2019, Saat: 19:40)Smash Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(29-04-2019, Saat: 18:15)MawiLarq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir yorumu okudum eklentide çözemezsiniz diyede eklentinin bir alt yapısı yok Blush

Eklenti bitti
Aaaa okadar altyapı boşa gitti desene
stock kelkasim(name)  Kahkaha

PHP Kod:
“I want everything to be beautiful when I open my eyes.” 
Son Düzenleme: 29-04-2019, Saat: 19:56, Düzenleyen: Rix.
Tuhaf olan oyuncuların bunu mantıklı bulması, klan sahiplerinin mantıksız bulması harbi harbi komiğime gidiyor Gülücük

Eleştiri yapacaksanız seviyeli yapın beyler, daha da konuyu kirletmeyin üslübüm kötü olur bu yorum yapanların çoğu serverde "Gezinme Modu, Marvel Jbmenu" tarzı değişik garip pluginler yapan, alıntılıyan kişiler. Gezinme Modu da nedir hocam? Ben bu plugini x bir forumda paylaşsam bu eklentiden daha çok tutacak kendinize gelin, eleştiriden çıkıyor dedikleriniz he hala demeye devam edecekseniz hadi buyrun hodrimeydan aynı eklentiyi sadece siz kodlayın "yazılımcı bey" hazır eklentiyi alıp oynamalar yapmak ne zaman yazılımcılık oldu? Şimdi ben bunları söylüyorum diye x klanlarıyla kötü olacağım ya bak bu çok hoşuma gitti.

(29-04-2019, Saat: 17:57)` ripeNess Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Film mantığı fikri güzel başarılar.
ama oyuncuda ping varsa bu film onuda etkileyecektir bu nedenle oyuncuyu etkileyen ping sunucuyuda etkileyebilir, onun haricinde kötü bişey göremedim Gülücük
sormak istediğim soruda film izlemek için kişi /film yazıp googledenmi bağlanıyor yoksa sizmi ekliyorsunuz filmleri
Belirli bir seçenecek çıkacak karşısına /Film mantığı gibi bir kod ile Google bağlama mantığınıda düşündüm ancak ki farklı şeyler aratma özelliğine de gireceği için biraz olaylar farklı yerlere gidicek, bizim belirlediğimiz 12 platform seçenek olarak önünüze açılacak. ( Youtube, dailymotion, Yabancidizi.org vb. ) popüler olarak kullanılan 12 platform. Buraya yönlendirildikten sonra yani seçtiğiniz platforma girdikten sonra istediğiniz videoyu açtıktan sonra boyutu mouse ile ayarlayıp bir yandan oyunu oynayıp bir yandan dilediğiniz videoyu oyundayken izlemeniz mümkün.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Oyun Yöneticis : 95.173.173.131 zombie plague ResulBsk 0 712 28-11-2020, Saat: 11:21
Son Yorum: ResulBsk
Oyun Yönetici Sponsorluğunda CS 1.6 Turnuvası! Fahri 10 1,145 14-07-2019, Saat: 14:08
Son Yorum: Fahri

Task