@By Hazard
Crosshair'e bakacağım normalde değişmesi gerekiyor. txt dosyalarının içi bazen silinebiliyor, tekrar kontrol et. Fov ayarı içinse normalde zaten direk olarak fov ayarı yapmıyor. Attığın eklentide fov ayarını seçtikten sonra oyuncu ölüp tekrar doğduktan sonra fov ayarı aktif oluyordu. Ben onu ölmeyi beklemesin diye silah değiştirmeye ayarladım.
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
(16-07-2019, Saat: 17:11)Kalipso22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @By HazardDenedim tekrar yine olmadı. Awp sorununu çözmek önemli olan.
Crosshair'e bakacağım normalde değişmesi gerekiyor. txt dosyalarının içi bazen silinebiliyor, tekrar kontrol et. Fov ayarı içinse normalde zaten direk olarak fov ayarı yapmıyor. Attığın eklentide fov ayarını seçtikten sonra oyuncu ölüp tekrar doğduktan sonra fov ayarı aktif oluyordu. Ben onu ölmeyi beklemesin diye silah değiştirmeye ayarladım.
Son Düzenleme: 16-07-2019, Saat: 19:04, Düzenleyen: By Hazard.
@Kalipso22 Şimdi denedim crosshair menü kaldırdım menüden sadece awp zoom açmıyor görüş açısı kalıyor ama crosshair menü olunca görüş açısı seçip awp alırsak her q+q yapınca görüş açısı değişiyor sanırım crosshair menü değişicek haklısın dediğinde ve awp zoom olayı da çözüldüğünde tamamdır menü dostum.
@Kalipso22 Özelden mesajlar attım bakarsan daha iyi olur.
@Kalipso22 Özelden mesajlar attım bakarsan daha iyi olur.
Teşekkürler +rep
Union CSGO Mode
Son Düzenleme: 17-07-2019, Saat: 13:42, Düzenleyen: Aconyonn.
Eklenti güncellendi. Yeni güncellemede ;
Fov ve crosshair optimize edilemediği için (aynı mantıkla çalışıp fov ayarları farklı olmasından kaynaklı) crosshair menü tek menü haline getirilmiş ve 1 adet cs go crosshair eklenmiştir. Bunu aktif etmek içinse menü eklendi ve SPR dosyaları arşiv içine eklendi.
Fov ve crosshair optimize edilemediği için (aynı mantıkla çalışıp fov ayarları farklı olmasından kaynaklı) crosshair menü tek menü haline getirilmiş ve 1 adet cs go crosshair eklenmiştir. Bunu aktif etmek içinse menü eklendi ve SPR dosyaları arşiv içine eklendi.
Rar Şifresi Nedir ?
Benim kudretimin ulaştığı yerlere onların hayalleri bile ulaşamaz!
-Fatih Sultan Mehmet
@Kalipso22 Bro en son attığın csgomenu_fix.rar çok iyi olmuş. Görüş açısı direk seçiliyor ve awp zoom açabiliyor sıkarken felan sorunsuz. Tek sıkıntı crosshair menüsü kaldı onun içinde konunun güncellemesini bekliyoruz dimi. Çok teşekkür ederim.
Galil bomba olarak tanımlanmış
flash olarak
flash olarak
Union CSGO Mode
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
| WebDiyo.COM | [~ CsGo Menu V1.0(ESKI) ~] | ITenGriTR | 249 | 15,814 |
06-05-2024, Saat: 18:55 Son Yorum: myzek34 |
|
| Admin Ve Userler Ozel Bicak Ve Silah Menu [GUNCELLENDI] 22.12.2018 | DarkSky* | 90 | 4,929 |
19-03-2023, Saat: 01:05 Son Yorum: Xleyici |
|
| WebDiyo.COM | CS:GO Mod Report Menu(Dünya'da 1 İlk) | Aconyonn | 138 | 7,064 |
09-05-2021, Saat: 14:54 Son Yorum: berkayrs322 |
|
| CS:GO MOD Yeni Nesil 9'lu Bıçak Menü | BugraBey43 | 74 | 4,879 |
14-11-2020, Saat: 14:45 Son Yorum: tektak97 |
|
| CSGO Knife Menu | TunnS[C] | 65 | 8,868 |
13-09-2020, Saat: 18:05 Son Yorum: FLASHBANG234 |
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi