Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

CS GO Mod Menü

Konu

.spr muzocuk.spr (Dosya Boyutu: 96.16 KB | İndirme Sayısı: 6)

Csgo daki silah eteş etme efecktini buldum buraya bırakayım alırsınız .

Union CSGO Mode
Teşekkürler. Eline sağlık.

WebDiyo #HepBeraberGeleceğe
      ♛ RektSensei 
- T[R]G CS 1.6 CS:GO Mod İP: 95.173.173.XX -
teşekkürler

Boş ol , boş ol , boş ol.
teşekkürler

Cok iyi

TEŞEKKÜRLERRR

Teşekkürler

(16-07-2019, Saat: 02:27)Kalipso22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eklenti İsmi: CS GO MOD MENÜ.
Eklenti Yapımcısı: Kalipso22.
Eklentinin Sürümü: V 1.0
Eklenti Hakkında: Eklentinin amacı oyunda bazı şeylere daha kolay ulaşmak ve kişisel ayar yapmak için. Oyun deneyiminizi bu menü sayesinde kolayca değiştirebileceksiniz. 

Not: Sprite dosyaları forumda mevcuttur. Rar dosyası içerisinde sadece sma bulunmaktadır. Spr'leri ve skin menü için modelleri kendiniz eklemeniz gerekmektedir.

Güncelleme:
  • Muzzle effect. Silahla ateş ettiğiniz zaman namlunun ucunda sizin seçtiğiniz spr dosyası ile efekt gelir. Ben internetten elektrik muzzleflash spr'sini bulduğum için şu anlık bunu ekledim. Siz kendiniz değiştirmek isterseniz .rar içindeki muzocuk.spr'yi değiştirmeniz yeterlidir. Kullanacağınız spr dosyası tek dosya olmalıdır ve ismi muzocuk olması gerekiyor.
  • Galil hatası düzeltildi.
  • Crosshair menüsü çoklu seçenek yerine 1 adet eklendi ve aktif ve deaktif şeklinde seçenek menüsü eklendi. (Normalde ben dün bunu güncellemiştim fakat fixlemeye çalıştığım eklentiyi koymuşum eke yani yanlış dosyayı. Bu güncellemede sorun düzeltildi.)
  • Rütbelerin say'da gözükmesi eklendi. Bunun yanı sıra admin ise rütbenin yanında Admin tagı eğer steamsa da Stam Admin şeklinde gözükecek şekilde ayarlandı. ( non-steamdan giriş yaptığım için resimde sadece admin ve rütbem gözükmekte.)
Ekran Görüntüsü:
[Resim: EOJ4jq.png]
[Resim: lQ166B.png]
Eklenti Komutları
Kod:
/csgomenu
Eklenti Cvarları : 
Kod:
Cvar Ayarı Yok.

Eklenti Dosyası:
Rar Şifresi ;

V2:

V1:

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
WebDiyo.COM   | [~ CsGo Menu V1.0(ESKI) ~] ITenGriTR 249 15,787 06-05-2024, Saat: 18:55
Son Yorum: myzek34
Admin Ve Userler Ozel Bicak Ve Silah Menu [GUNCELLENDI] 22.12.2018 DarkSky* 90 4,919 19-03-2023, Saat: 01:05
Son Yorum: Xleyici
WebDiyo.COM   | CS:GO Mod Report Menu(Dünya'da 1 İlk) Aconyonn 138 7,045 09-05-2021, Saat: 14:54
Son Yorum: berkayrs322
CS:GO MOD Yeni Nesil 9'lu Bıçak Menü BugraBey43 74 4,871 14-11-2020, Saat: 14:45
Son Yorum: tektak97
CSGO Knife Menu TunnS[C] 65 8,864 13-09-2020, Saat: 18:05
Son Yorum: FLASHBANG234

Task