teşekkürler
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
(16-07-2019, Saat: 02:27)Calipso22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Nume plugin : CS GO MOD MENU.
Plugin Maker : Kalipso22.
Versiunea pluginului : V 1.0
Despre plugin: Scopul pluginului este de a face lucrurile mai ușor de accesat și personalizat în joc. Vă veți putea schimba cu ușurință experiența de joc cu acest meniu.
Notă: Fișierele Sprite sunt disponibile pe forum. Există doar sma în fișierul RAR. Trebuie să adăugați singur modelele pentru meniul SPR și skins.
Actualizare:
- Efect de bot. Când trageți cu o armă, efectul vine cu fișierul spr la alegere la capătul butoiului. De când am găsit sursa electrică de bot pe internet, l-am adăugat chiar acum. Dacă doriți să o schimbați singur, pur și simplu schimbați muzocuk.spr în .rar. Fișierul spr pe care îl veți folosi trebuie să fie un singur fișier și numele său trebuie să fie banană.
- Galil bug remediat.
- Meniul Crosshair a fost adăugat 1 în loc de mai multe opțiuni și meniul de opțiuni a fost adăugat ca activ și dezactivat. (În mod normal, am actualizat asta ieri, dar am pus plugin-ul pe care am încercat să îl repar, fișierul greșit. Problema a fost rezolvată în această actualizare.)
- Adăugat pentru afișarea clasamentelor în Număr. În plus, dacă administratorul este lângă rang, eticheta Admin este setată să apară ca Stam Admin dacă este abur. (Întrucât mă autentific non-steam, în poză apar doar administratorul și rangul meu.)
Captură de ecran :Comenzi plugin :
Cvars atașament :Kod:/csgomenu
Kod:Cvar Ayarı Yok.
Fișier extensie :
Parolă Rar;
V2 :
V1:
multumesc
sssssssssssssssssss
Teşekkürler
Teşekkürler
Teşekkürler
Teşşekürlerrrrrrrrrr
eyw güzel olmuş
başarılı
teşekkürler
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
WebDiyo.COM | [~ CsGo Menu V1.0(ESKI) ~] | ITenGriTR | 249 | 12,815 |
06-05-2024, Saat: 18:55 Son Yorum: myzek34 |
|
Admin Ve Userler Ozel Bicak Ve Silah Menu [GUNCELLENDI] 22.12.2018 | DarkSky* | 90 | 3,632 |
19-03-2023, Saat: 01:05 Son Yorum: Xleyici |
|
WebDiyo.COM | CS:GO Mod Report Menu(Dünya'da 1 İlk) | Aconyonn | 138 | 5,220 |
09-05-2021, Saat: 14:54 Son Yorum: berkayrs322 |
|
CS:GO MOD Yeni Nesil 9'lu Bıçak Menü | BugraBey43 | 74 | 3,312 |
14-11-2020, Saat: 14:45 Son Yorum: tektak97 |
|
CSGO Knife Menu | TunnS[C] | 65 | 8,094 |
13-09-2020, Saat: 18:05 Son Yorum: FLASHBANG234 |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi