Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

CS GO Mod Menü

Konu

(17-07-2019, Saat: 04:44)WX\'Timer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Galil bomba olarak tanımlanmış Gülmekten Ölüyorum flash olarak
Evet bende dedim galil niye aktif olmadı bir tek  Gülmekten Ölüyorum

Bence rütbelerin Say'ada eklenmesi lazım. mesela [Silver IV] WxTimer : Selam gibi

Union CSGO Mode
Teşekkürler. Eline emeğine sağlık.

Pouex(Görkem Bacısısikişenoğlu)'in anasını götünden sikeyim.
Emirhan SkürtSkürt seninde ananı sikicem sıradasın.
Dediğim gibi ferudun ve berke lafım yok.
forum.csduragi.com
Eklentinin geliştirilmesi ve eklenmesi istediğiniz şeyleri özel mesaj yoluyla bana iletirseniz v2 sürümde ekleyebilirim.

Eklenti güncellendi. 

Gelen özellikler ;

Muzzle effect. Silahla ateş ettiğiniz zaman namlunun ucunda sizin seçtiğiniz spr dosyası ile efekt gelir. Ben internetten elektrik muzzleflash spr'sini bulduğum için şu anlık bunu ekledim. Siz kendiniz değiştirmek isterseniz .rar içindeki muzocuk.spr'yi değiştirmeniz yeterlidir. Kullanacağınız spr dosyası tek dosya olmalıdır ve ismi muzocuk olması gerekiyor.

[Resim: zG477O.png]

Rütbelerin say'da gözükmesi eklendi. Bunun yanı sıra admin ise rütbenin yanında Admin tagı eğer steamsa da Stam Admin şeklinde gözükecek şekilde ayarlandı. ( non-steamdan giriş yaptığım için resimde sadece admin ve rütbem gözükmekte.)

[Resim: lQ166B.png]

Crosshair menüsü çoklu seçenek yerine 1 adet eklendi ve aktif ve deaktif şeklinde seçenek menüsü eklendi. (Normalde ben dün bunu güncellemiştim fakat fixlemeye çalıştığım eklentiyi koymuşum eke yani yanlış dosyayı. Bu güncellemede sorun düzeltildi.)

[Resim: EOJ4jq.png]

Ve son olarakta galil hatası düzeltildi.

Yetkili arkadaşların bilgilendirmeleri de doğru yazdığım şekilde yazıp resimleri ekleyip yeni dosyayı da eke koymalarını rica ederim.

.rar csgomenu_fix_v2.rar (Dosya Boyutu: 18.9 KB | İndirme Sayısı: 3)

Teşekkür ederiz <3 birde görüş açısında ateş edince normale dönüyor .

Union CSGO Mode
@ WX''Timer
Eski crosshair menü yüzündendi çalışma mantıkları aynı oldukları için optime edemedim. Onun yerine crosshair menüyü tek'e düşürdüm ve tek bir cross seçilebiliyor. Yani fixlendi.

(17-07-2019, Saat: 22:49)Kalipso22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ WX''Timer
Eski crosshair menü yüzündendi çalışma mantıkları aynı oldukları için optime edemedim. Onun yerine crosshair menüyü tek'e düşürdüm ve tek bir cross seçilebiliyor. Yani fixlendi.
Teşekkürler cevabın için .

Union CSGO Mode
Teşekkürler güncelleme yapıldı.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
WebDiyo.COM   | [~ CsGo Menu V1.0(ESKI) ~] ITenGriTR 249 15,795 06-05-2024, Saat: 18:55
Son Yorum: myzek34
Admin Ve Userler Ozel Bicak Ve Silah Menu [GUNCELLENDI] 22.12.2018 DarkSky* 90 4,919 19-03-2023, Saat: 01:05
Son Yorum: Xleyici
WebDiyo.COM   | CS:GO Mod Report Menu(Dünya'da 1 İlk) Aconyonn 138 7,047 09-05-2021, Saat: 14:54
Son Yorum: berkayrs322
CS:GO MOD Yeni Nesil 9'lu Bıçak Menü BugraBey43 74 4,871 14-11-2020, Saat: 14:45
Son Yorum: tektak97
CSGO Knife Menu TunnS[C] 65 8,864 13-09-2020, Saat: 18:05
Son Yorum: FLASHBANG234

Task