Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Yöncü Bilişim Çözümleri Kurucu Röportaj

Konu

Hocam Ekibinizde Kaç Kişi Vardır ve Hiç İhanete Uğradınız mı ?

Steam Yutup | Rep
https://www.sslci.com/
http://www.gateway.web.tr

Adresleri neden başka bir alan adında barındırılıyor niçin yoncu.com alan adı üzerinde subdomain veyatta bir dizinde hizmet vermiyormusunuz, sslci.com kısmında ftp bilgilerini istiyorsunuz bu güven konusunda sorun olabiliyor?

yazılıma merak saldım son zamanlarda gelecekte tutulcak olan yazılım dili sizce nedir, hangi dili öğrenirsem gelecekte benim iş bulmama yardımcı olucaktır?

Bulut sunucular üzerine neden yoğunlaşmıyorsunuz, aynı zamanda ücretsiz hosting veriyorsunuz denemelik aynı mantıkla vds-vps denemeleri için bir kampanya yapmayı hiç düşündünüzmü?
Bahsettiğim proje: https://www.yoncu.com/ucretsiz_hosting

(01-04-2019, Saat: 14:42).CrosS* Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle Kaç Yaşındasınız.
Bu şirketi kurarken kimler destek verdi kimler karşı çıktı.
Kaç kişi çalışıyor şuanda.
Merhaba, 32 yaşındayım. Ortağımız Selim Bey destek olmuştur. Birlikte kurduk başka destekleyen olmamıştır. 2 ortak haricinde firma içinde 3 çalışanımız mevcuttur. Firma dışında ise uzaktan destek veren 4+ çalışanımız mevcuttur.

(01-04-2019, Saat: 14:46)naberkanka35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ne mezunusunuz?
Meslek Lisesi mezunuyum, Yıldız Teknik Üniversitesi okurken Yöncü kurdum ve iş yoğunluğu sebebi ile üniversiteyi devamsızlıktan bitiremedim.

(01-04-2019, Saat: 14:59)MawiLarq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 2001 yılında niçin böyle bir ise girmeye gerek duydunuz ?
Daha önce isimtescil firmasında yöneticilik yaptım bu süreçte bu iş nasıl yapılmaz, bir şirket nasıl yönetilemez diye öğrendim ve ben daha iyisini yaparım dedim. Sonuç ortada.

(01-04-2019, Saat: 15:06)psx Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu işe ilk nasıl başladınız kafanızda ne canlandırdınız
İlk olarak kendi sitemi yaptım sitemynet vardı o zmanalarda kodlama öğrendim, sonra kendi host sitemi açtım arkadaşlarım da istedi onlara da yardım ettim, sitelerini açtım baktım kazanç oluyor işim bu oldu.

(01-04-2019, Saat: 15:29)fikri3347 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Böyle Büyük Bir Firmayı Neden Kıbrıs Gibi Bir Yerde Açma Gereği Duydunuz ?
Kıbrıs üzerinde iş yapmamız bize daha makul geldi bunun bir çok nedeni vardır, Dünya'ya açılma konusunda ve teşvikler nedeni ile merkezimiz Kıbrıs'da yer alıyor.

Türkiye'de ise yakında Yöncü Datacenter açılacaktır: https://www.datacentermap.com/turkey/ist...cu-dc.html

(01-04-2019, Saat: 15:49)Estes- Adlı Kullanıcıdan Alıntı: SSL ve TLS arasındaki fark nedir, buna bir açıklama yapabilirmisiniz internetteki kaynaklardan baktığım kadarıyla anlıyamadım ?
SSL sunucu ve kullanıcı arasındaki aktarılan verilerin şifrelenmesidir, TLS ile bu şifrelemede kullanılan bir protokoldür. TLS versiyonları vardır en güvenlisi 1.2 dir.

(01-04-2019, Saat: 15:51)ITenGriTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kişisel olarak;
Kaç senedir yazılım ile uğraşıyorsunuz ?
Hangi üniversiteden mezun oldunuz ?
Özellikle öğrenmek istediğiniz dil var mı ?
Kaç dil biliyorsunuz ?

Şirket olarak;
Firma ismi nereden geliyor ?
Rakip gördüğünüz firmalar var mı aynı sektörde ?
Bu kadar kaliteli ve sağlam bir firma olacağını düşünüyor muydunuz ?
Bu zamana kadar sitenize saldırı oldu mu ?
Yaklaşık 20 senedir, yazılım işi ile ilgileniyorum. YTÜ okudum(bitirmedim), mesleğim ile ilgili bir okul okumayım kendimi geliştirerek öğrendim.
İngilizce haricinde bildiğim dil yoktur.

Yöncü adı ilk olarak güven bir domain oldugundan satın almıştım, ismi satarım diye düşünüyordum yöncü sitesi denemelerini tasarım geliştirmesini buradan yaparken google indexledi, ziyaretçiler geldi hit aldı, ben değiştirmeyi düşündükçe hit yükseldi ve artık değiştirilemeyecek duruma geldi. Özel bir amacı/anlamı yoktur.

(01-04-2019, Saat: 15:52)Estes- Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Windows ve mac için ftp öneriniz var mı ?
Windows için Filezilla mac bilmiyorum. kullanabilirsiniz, Bu tür genel/destek konuda sitemizdeki destek sisteminden bilgi yardım alabilirsiniz: www.yoncu.com

(01-04-2019, Saat: 15:55)DemirMan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Uzun süredir müşterinizim, 2001 yılından beri büyük çaplı bir tasarım güncellemesi yapmadınız bunun nedeni sabitleşmiş düşünce olan sorun yoksa güncellenmeye gerek yoktur düşüncesimi?
Tasarımda güncelleme yapacağız fakat yazılım tarafına şuanda sadece ben bakıyorum, açıkçası mevcut tasarıma yenilik ekleme özellik ekleme güncelleme ve sizin taleplerinizi cevaplamaktan yeni tasarım yapmaya zaman bulamıyorum. Aslında bir tasarım çalışmamız var yoncu.net adresinden ana sayfa ön izlemesi yapabilirsiniz. Fakat aktifliği entegreleri biraz daha zaman alacaktır.

(01-04-2019, Saat: 15:57)SkullHD Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam Ekibinizde Kaç Kişi Vardır ve Hiç İhanete Uğradınız mı ?
Firma içinde 5 kişiyiz. Firmamız içinde ve dışında tüm erişimlerimiz loglanıyor. Bazen ihanete uğrama olarak kabul edilebilecek bazı fikirlerimiz personellerimizce alınabiliyor bu tür personeller ile çalışmıyoruz çıkartıyoruz. Personellerimiz bilmese de(artık öğrendiler) tüm kayıtlar bizde saklıdır. Bizim ile ilgili bir bilgi farklı bir yerde kullanılır ise yasal süreç başlatılır.

(01-04-2019, Saat: 16:01)DemirMan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: https://www.sslci.com/
http://www.gateway.web.tr

Adresleri neden başka bir alan adında barındırılıyor niçin yoncu.com alan adı üzerinde subdomain veyatta bir dizinde hizmet vermiyormusunuz, sslci.com kısmında ftp bilgilerini istiyorsunuz bu güven konusunda sorun olabiliyor?
Sitemiz altında zaten bizden hizmet alanlar için ücretsiz ssl veriyoruz fakat faklı siteler olması marka oluşturma ve değer kazandırma açısından da önemlidir, farklı domain altında bu tür servisler o alan adının da değer kazanmasını sağlıyor. Bu neden ile alan adlarımızı boşta tutmuyor değerlendiriyoruz.

(01-04-2019, Saat: 16:09)onur küçük Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yazılıma merak saldım son zamanlarda gelecekte tutulcak olan yazılım dili sizce nedir, hangi dili öğrenirsem gelecekte benim iş bulmama yardımcı olucaktır?
Ben 10 civarı dil biliyorum fakat yeni daha iyi diller de olabilir, kullanım kolaylık ve her yerde uygulama bakımından öncelik sıralamasına göre öğrenmedin için önerim: html,css,javascript,php,shell scirpt,python,node.js

(01-04-2019, Saat: 16:50)MawiLarq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bulut sunucular üzerine neden yoğunlaşmıyorsunuz, aynı zamanda ücretsiz hosting veriyorsunuz denemelik aynı mantıkla vds-vps denemeleri için bir kampanya yapmayı hiç düşündünüzmü?
Bahsettiğim proje: https://www.yoncu.com/ucretsiz_hosting
Yöncü DC olarak veri merkezimiz açılınca bu konularda gelişmeler yapacağız bu neden ile şuanda storage bağlantıları ve sistem geliştirmeleri konusunda çok fazla yatırım yapmıyoruz.

Yabancı tabanlı sunucu hosting sağlayıcı internet sitelerinin birkaçında gördüm yeni ve mantıklı olan projelere ücretsiz destek veriyorlar belli bi tarihe kadar bu türkiyedede var ancak malesef yeni insanların yolu açılmıyor tek şahit olduğum radore sponsor oluyor oda ekşisözlük, r10 gibi büyük paltformlara bu saçma buluyorum ileride böyle bir proje geliştirip gençlerin yolu açılmalı diye düşünüyorum

(01-04-2019, Saat: 18:43)Teknobat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yabancı tabanlı sunucu hosting sağlayıcı internet sitelerinin birkaçında gördüm yeni ve mantıklı olan projelere ücretsiz destek veriyorlar belli bi tarihe kadar bu türkiyedede var ancak malesef yeni insanların yolu açılmıyor tek şahit olduğum radore sponsor oluyor oda ekşisözlük, r10 gibi büyük paltformlara bu saçma buluyorum ileride böyle bir proje geliştirip gençlerin yolu açılmalı diye düşünüyorum
Gelecek gördüğümüz projelere sponsor oluyor ve yatırım yapabiliyoruz. Bu konuda [email protected] mail gönderebilirsiniz.

(01-04-2019, Saat: 18:47)Yöncü.com Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-04-2019, Saat: 18:43)Teknobat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yabancı tabanlı sunucu hosting sağlayıcı internet sitelerinin birkaçında gördüm yeni ve mantıklı olan projelere ücretsiz destek veriyorlar belli bi tarihe kadar bu türkiyedede var ancak malesef yeni insanların yolu açılmıyor tek şahit olduğum radore sponsor oluyor oda ekşisözlük, r10 gibi büyük paltformlara bu saçma buluyorum ileride böyle bir proje geliştirip gençlerin yolu açılmalı diye düşünüyorum
Gelecek gördüğümüz projelere sponsor oluyor ve yatırım yapabiliyoruz. Bu konuda [email protected] mail gönderebilirsiniz.
Bunlar süreli bir sponsorlukmu oluyor , örnek proje %90 hoşuma gitti 2 yıllık alın size hizmet 2 yıl sonunda xxx TL ödeyin gibimi oluyor yoksa proje güzel size başlangıç olarak 1gb disk 4gb ram yeter gibi destekmi veriyorsunuz ?

İnsanlar sizi nasıl tanıyor ?

Oyunyöneticisi röportajındada soruldu bende sormak istedim, webdiyo.com adresinin geleceğini nasıl buluyorsunuz aynı zamanda isimtescilde çalıştığınızı belirttiniz eskiden niçin işten ayrıldınız?

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Plus Datacenter Kurucu Röportaj Plus Datacenter 13 848 12-06-2019, Saat: 10:13
Son Yorum: Jeksin

Task