Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Yöncü Bilişim Çözümleri Kurucu Röportaj

Konu

(01-04-2019, Saat: 21:07)Hurok Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Türkiyeye herhangi bir vergi ödüyormusunuz?
Eğer bir müşteri fişini adresine isterse yollamakla yükümlümüsünüz?
Firmanız kıbrısta olduğundan kıbrıstamı yaşıyorsunuz yoksa türkiyedemi yaşıyorsunuz?
Veri merkezi kurcağınızı söylediniz bu veri merkezi müşteriler tarafından ziyaret edilebilcekmi?
Evet vergi ödüyoruz. Türkiye'deki vergilendirme yasasına göre yurt dışı firmaları da vergi ödemek zorundadır. Türkiye'deki vergi mükellefleri bizden aldıkları hizmetlerin faturalarını firmalarında gider olarak göstermek için KDV2 olarak vergilendirme yaparak %20 vergi öderler, Türkiye'de vergi mükellefi olmayanlar ise bize %18 vergi öderler biz onlar adına maliye bakanlığına kdv3 olarak vergilendirmeyi öderiz. Bu durum üyelerin panelindeki faturalarda vergi olarak belirtilmektedir. KKTC vatandaşları ise KKTC vergilendirme sistemi gereğinde %20 vergi öderler.

(01-04-2019, Saat: 21:17)SancakTepe* Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Uzun süreli müşterilerinize ücret geciktirmesinde tölerans gösteriyormusunuz?
Uzun süreli müşterilerinizden samimi olduğunuz yani konuşmuşluğunuz varmı?
Sistemlerimiz otomatiktir, hizmet süresi bittiğinde otomatik kapanır, buna biz dahi müdahale edemiyoruz. Bu neden ile tolerans gösteremiyoruz. Olabildiğimce müşteriler ile görüşmüyorum, iş başka arkadaşlık başkadır. Akrabalar dahi hizmet almak istediğinde ilgilenmem, bu konuda kendimce kuralım kesindir. İş ve arkadaşlığı karıştırmam. Dayım dahi hizmet almak istediğinde kurumsal bir dil ile "Sitemiz adresi www.yoncu.com dur, siteye üye olarak sipariş geçebilir, ücretini ödeyerek satın alabilirsiniz." diyorum.

Son Düzenleme: 02-04-2019, Saat: 05:06, Düzenleyen: Kirito.
@Yöncü.com Asp.NET MVC Dili hakkında düşünceleriniz ve Asp.NET MVC'Ye geçiş düşünüyormusunuz?

- Web Site Yazılımı
- Kontrol Panel Yazılımı
- Otomasyon Sistemleri
Alan adı transfer işlemleri nasıl oluyor, transfer edilcek firma ile anlaşıpmı yapılıyor ?

(02-04-2019, Saat: 05:05)Lostvayne Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Yöncü.com Asp.NET MVC Dili hakkında düşünceleriniz ve Asp.NET MVC'Ye geçiş düşünüyormusunuz?
Ben php yazılımcıyım ve php kodlama performansı windows tabanlı yazılımlara göre çok daha yüksektir, bu neden ile gelecekte windows tabanlı bir yazılımın php geçeceğini düşünemiyorum. Yıllardır bu şekilde bir durum zaten oluşmadı. Windows ve asp.net gibi ortamların gelişmesi Microsoft'un yaptığı ücretli yatırımlar destekler ve bu desteklere kartı firmaların sertifikalandırmasıdır. Böyle bir durum olmasa çokdan ölmüş olurdu. Microsoft dahi artık linux tabanlı yazılımlara geçiyor, kendi sistemlerini dahi linux yapısına taşıyorlar, mssql veritabanının linux ortamını çıkarttılar ve windows'a göre çok daha performanslı çalışıyor. asp.net de aynı şekilde çalıştırılabilmektedir fakat hiç biri php bir sistemin yerini tutamıyor. Bu nedenle önerim php konusunda kendinizi geliştirmenizdir. Aslında sadece php değil, cgi gibi diller de olabilir.

(02-04-2019, Saat: 10:33)EDYY Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Alan adı transfer işlemleri nasıl oluyor, transfer edilcek firma ile anlaşıpmı yapılıyor ?
Her uzantının belli bir ana üretici firması vardır, örneğin .com uzantısının sağlayıcısı verisign firmasıdır, .com transfer edilecek ise eski firma verisign dan transfer kodunu alarak size verir, siz yeni firmaya iletirsiniz, yeni firmada bu kodu verisign'a verir ve kod doğru ise alan adını yeni firma eski firmadan almış olur. size de yönetimi açar.

kazanç aralığı nedir?

(04-04-2019, Saat: 01:07)Emrullah* Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kazanç aralığı nedir?
Bu konuda rakam veremiyorum fakat aylık ciromuz firma resmi sermayemiz üzerindedir. Satılan hizmetlere göre ise kar oranları değiştiğinden net kazanç/kar değişim göstermektedir. Sitemiz ana sayfasındaki istatistikleri aylık takip ederek satış ve ortalama ücretlere göre isterseniz kabataslak bir hesap yapabilirsiniz  Gel len buraya

Şahsi kazancım ise maaşım ise lüx yaşamayan birinin yaşayabileceği kadardır  Gülücük

Kodlamaya nereden başlamamızı tavsiye edersiniz

(04-04-2019, Saat: 13:02)naberkanka35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kodlamaya nereden başlamamızı tavsiye edersiniz
Web kodlama yapacaksanız önce kodlamaya başlamadan HTML taglarını öğreniniz, HTML ve CSS yetecek kadar(10%) öğrenirseniz sonra kodlamaya geçebilirsiniz. Örneğin php kodlama yapacaksanız youtube üzerinde anlatım videoları var, 3-5 giriş seviye videosu izleyin, mantığı anlayın. Sonra host içinde index.php dosyası oluşturarak birkaç kod denemesi yapın. Kodlama denemeleri yaparken mutlaka sitenin error log yani hata gösterme özelliği aktif olsun, hata gösterme için php dosyası en üstüne bu özelliğin kodlarını ekleyebilirsiniz. Şunu kesinlikle unutmayı iyi bir kodlama yapmak ve en iyi şekilde öğrenmek için hataları görmeniz ve hataları nedenini internette araştırarak düzelterek nedenini sonucunu ve doğru yazılışını öğrenirsiniz, bu şekilde size en iyi php'yi yine php öğretir. (tüm dillerde aynıdır) Bunları da bilin ki <? <?php ile başlayanlar php kodudur. Her kodlamanın kendine özgü bir başlama bitirme tagları vardır. php özelliklerini öğrenme için php.net sitesini sürekli günde 1-2 saat gezin okumaya anlamaya çalışın. Bu söylediklerimi yaparsanız ve gerçekten hevesli iseniz sabrederseniz 2-3 ay içinde basit admin paneli olan firma siteleri yapmaya başlarsınız.

Bir forum üyemizin isteği üzerine onun yerine ben soruyorum, arkadaşım hesap açamıyor alışveriş yapmak istiyor kimlik bilgilerini verdiği halde yanlış doldurunuz hatası alıyormuş belirtmek isterim.

(06-04-2019, Saat: 20:39)MawiLarq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir forum üyemizin isteği üzerine onun yerine ben soruyorum, arkadaşım hesap açamıyor alışveriş yapmak istiyor kimlik bilgilerini verdiği halde yanlış doldurunuz hatası alıyormuş belirtmek isterim.
Bu konuda sitemizdeki hızlı iletişim menüsüne bilgi ve hata görünecek şekilde ekran görüntüsünü iletirse ekibimiz aynı şekilde üye olmayı deneyerek hatayı inceleyebilir.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Uygun Fiyatlı Web Tasarım ve E-Ticaret Çözümleri james1989 0 155 30-11-2024, Saat: 18:45
Son Yorum: james1989
Plus Datacenter Kurucu Röportaj Plus Datacenter 13 1,133 12-06-2019, Saat: 10:13
Son Yorum: Jeksin

Task