Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

OYTracker Sistemi

Konu

Selamlar Serhat beyimiz abimiz büyüğümüz :Gülmekten Ölüyorum Artık bu gametrackerden bıktık. Bunlar Türkün gücünü görememişler ama bence siz göstereceksiniz :Gülmekten Ölüyorum şöyle yapında bi OYTracker Türk usulü Millet Rank sistemi görsün. Yeniliklere bunuda eklemeyi unutmayın lütfen :Gülmekten Ölüyorum

Not: OYTracker yapınca lütfen Serverlere zam getirmeyin, Cebimiz deliniyor  Kahkaha Kahkaha

PHP Kod:
“I want everything to be beautiful when I open my eyes.” 
OYTracker nalet olsun Hüsnü , WEBDiyonun maymunudur. tracker olmalıydı

bence hüsnütracker olabilir

today is the first day of the rest of your life
(15-01-2019, Saat: 20:46)MawiLarq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: OYTracker nalet olsun Hüsnü , WEBDiyonun maymunudur. tracker olmalıydı
yok daha neler  Kahkaha

PHP Kod:
+1111111 Öyunyonetıcısı Serhat Abimiz ' SkyNLexX* > Ağabeyimize Katılıyorum Gülücük

VATAN-I ALBAYRAK © SİNCE 2016

95.173.173.112

[ www.vatanialbayrak.com ]
Serhat bey, GameTracker den Kasıt isterseniz OYT servetlerini baz alan bir sıralama yapabilirsiniz. Ya da Genel Tüm serverleri baz alan bir sistem yapabilirsiniz. Ama lütfen zam getirmeyin Cebimiz Delinmesin Blush

Tekrar Görüşmemek Üzere.
(15-01-2019, Saat: 21:41)qRunt..`` Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serhat bey, GameTracker den Kasıt isterseniz OYT servetlerini baz alan bir sıralama yapabilirsiniz. Ya da Genel Tüm serverleri baz alan bir sistem yapabilirsiniz. Ama lütfen zam getirmeyin Cebimiz Delinmesin Blush
Özenti  Kahkaha Kahkaha

PHP Kod:
Güzel düşünce +1

Union CSGO Mode
Mantıksız.Gametracker global bir sirket ve hic bir firmanin ismini kisaltmasinu barindirmiyor,ve oytracker ismide sacma turkiyede bir suru firma var bu konu islevli olarak gerek büyük gerek küçük çaplı.Ben oyunyöneticisinin yapamayacağını düşünüyorum. Bu sistemi yönetmek korumak ayri dert.2kisi nereye kadar bakabilir?

(15-01-2019, Saat: 22:09)RainmeN. Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mantıksız.Gametracker global bir sirket ve hic bir firmanin ismini kisaltmasinu barindirmiyor,ve oytracker ismide sacma turkiyede  bir suru firma var bu konu islevli olarak gerek büyük  gerek küçük  çaplı.Ben oyunyöneticisinin yapamayacağını  düşünüyorum. Bu sistemi yönetmek  korumak  ayri dert.2kisi nereye kadar bakabilir?
Haci sen serhat ağa yı hafife alma. Oda php yazilimcisi. Bu tür gametracker sistemleri cacheler ile kayıt alıyor. Yapamaz diye bise yok. Googleden yine bulursun hazır kodları. Benim dediğim şey sadece kendi sunucuları üzerine olması. Eğer bu sistem gelirse doluluk oranı daha fazla artacağına inaniyorum. Tutupta global olarak yapsın demiyorum. Sen olaya farklı bakıyorsun.

PHP Kod:

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Panelden Chat Görüntüleme Sistemi [DEV İSTEK] MertS. 3 662 27-09-2019, Saat: 15:12
Son Yorum: XaRex
Eposta Degistirme Sistemi qRiLarq 18 746 08-05-2019, Saat: 14:22
Son Yorum: qRiLarq
destek sistemi kapatılsın UlubeyTR 14 806 18-03-2019, Saat: 13:14
Son Yorum: Smash
ortaklık sistemi OyunYoneticisi 17 745 04-03-2019, Saat: 15:42
Son Yorum: SKYNLEXX*
Özelleştirilmiş Adminlik Sistemi RuHSuZ 8 421 13-02-2019, Saat: 11:58
Son Yorum: OyunYoneticisi

Task