Adam sadece örnekler vermiş. Burdaki asıl konu, varolan şeyleri yapmak çok saçma. Daha yeni fikirler ve yapılması gereken işler varken varolanı yapmakla uğraşmaktaki amaç ne ? Zaten gt gerekli işlevi yapıyor. Yok türkçe desteği yok bilmem ne bunlar hikaye.
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
(16-01-2019, Saat: 21:11)kroyuncu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Adam sadece örnekler vermiş. Burdaki asıl konu, varolan şeyleri yapmak çok saçma. Daha yeni fikirler ve yapılması gereken işler varken varolanı yapmakla uğraşmaktaki amaç ne ? Zaten gt gerekli işlevi yapıyor. Yok türkçe desteği yok bilmem ne bunlar hikaye.dostum global değil oyt sunucuları arası diyorum ben sende konuya zart diye girme

PHP Kod:
“I want everything to be beautiful when I open my eyes.”
(16-01-2019, Saat: 21:11)kroyuncu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Adam sadece örnekler vermiş. Burdaki asıl konu, varolan şeyleri yapmak çok saçma. Daha yeni fikirler ve yapılması gereken işler varken varolanı yapmakla uğraşmaktaki amaç ne ? Zaten gt gerekli işlevi yapıyor. Yok türkçe desteği yok bilmem ne bunlar hikaye.Sana katılıyorum.
(16-01-2019, Saat: 21:12)SKYNLEXX* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen sanırsam inat olmuşsun ve aynı cevapları verip duruyorsun(16-01-2019, Saat: 21:11)kroyuncu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Adam sadece örnekler vermiş. Burdaki asıl konu, varolan şeyleri yapmak çok saçma. Daha yeni fikirler ve yapılması gereken işler varken varolanı yapmakla uğraşmaktaki amaç ne ? Zaten gt gerekli işlevi yapıyor. Yok türkçe desteği yok bilmem ne bunlar hikaye.dostum global değil oyt sunucuları arası diyorum ben sende konuya zart diye girme
Senin herkese bir laf sokma niyetin var. İsteyen istediğini söyler. İstediğin şeye gt den de bakabilirsin. ( https://www.gametracker.com/search/cs/?query=95.173.173 ) Varolanı yapmaktan vazgeçmezsen türkün gücünü hiçbir yerde gösteremezsin yerinde sayar durursun. Lütfen görüş bildirenlere saygını bozma bizde saygımızı bozmadan istediğimiz yorumda bulunabiliriz.
Son Düzenleme: 16-01-2019, Saat: 21:21, Düzenleyen: SKYNLEXX*.
(16-01-2019, Saat: 21:17)MawiLarq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben inadım kardeşim(16-01-2019, Saat: 21:11)kroyuncu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Adam sadece örnekler vermiş. Burdaki asıl konu, varolan şeyleri yapmak çok saçma. Daha yeni fikirler ve yapılması gereken işler varken varolanı yapmakla uğraşmaktaki amaç ne ? Zaten gt gerekli işlevi yapıyor. Yok türkçe desteği yok bilmem ne bunlar hikaye.Sana katılıyorum.
(16-01-2019, Saat: 21:12)SKYNLEXX* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen sanırsam inat olmuşsun ve aynı cevapları verip duruyorsun(16-01-2019, Saat: 21:11)kroyuncu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Adam sadece örnekler vermiş. Burdaki asıl konu, varolan şeyleri yapmak çok saçma. Daha yeni fikirler ve yapılması gereken işler varken varolanı yapmakla uğraşmaktaki amaç ne ? Zaten gt gerekli işlevi yapıyor. Yok türkçe desteği yok bilmem ne bunlar hikaye.dostum global değil oyt sunucuları arası diyorum ben sende konuya zart diye girme

(16-01-2019, Saat: 21:18)kroyuncu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Senin herkese bir laf sokma niyetin var. İsteyen istediğini söyler. İstediğin şeye gt den de bakabilirsin. ( https://www.gametracker.com/search/cs/?query=95.173.173 ) Varolanı yapmaktan vazgeçmezsen türkün gücünü hiçbir yerde gösteremezsin yerinde sayar durursun. Lütfen görüş bildirenlere saygını bozma bizde saygımızı bozmadan istediğimiz yorumda bulunabiliriz.Haşa kardeşim laf sokma niyetinde değilim. Aksine herkesin fikrini alıyorum böyle.
PHP Kod:
Çok duygusal, milli olarak yaklaşıyorsun ben de öyle cevap vereyim. Maalesef doğrular acıdır. Bazı konularda geride olduğumuz gerçek. Bu geri kalmışlığı da var olan şeylerin aynısını yaparak ya da kullanmayarak alt edemeyiz. Varsa daha güzel fikrin ya da bu sistemin gelişmişi, hodri meydan.
C, Java, SQL
(16-01-2019, Saat: 21:38)javandroid Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok duygusal, milli olarak yaklaşıyorsun ben de öyle cevap vereyim. Maalesef doğrular acıdır. Bazı konularda geride olduğumuz gerçek. Bu geri kalmışlığı da var olan şeylerin aynısını yaparak ya da kullanmayarak alt edemeyiz. Varsa daha güzel fikrin ya da bu sistemin gelişmişi, hodri meydan.Valla hocam ben Milliyetçiyim kusura bakma senin konuşma stilini beğenmedim. Hani yanlış anlama Ben kaba olabilirim falan ama asla bir insanı kolay kolay incitmem.
PHP Kod:
Peki o zaman umarım milliyetçi duyguların, vatana millete hayırlı şeyler yapmanı nasip eder.
C, Java, SQL
(16-01-2019, Saat: 21:56)javandroid Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Peki o zaman umarım milliyetçi duyguların, vatana millete hayırlı şeyler yapmanı nasip eder.Teşekkür ederim hocam. sağol
PHP Kod:
adam haklı var olan birşeyin benzerini yapman boşa. yeni fikirler yeni şeyler üretmek lazım.
today is the first day of the rest of your life
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Panelden Chat Görüntüleme Sistemi [DEV İSTEK] | MertS. | 3 | 713 |
27-09-2019, Saat: 15:12 Son Yorum: XaRex |
|
Eposta Degistirme Sistemi | qRiLarq | 18 | 837 |
08-05-2019, Saat: 14:22 Son Yorum: qRiLarq |
|
destek sistemi kapatılsın | UlubeyTR | 14 | 880 |
18-03-2019, Saat: 13:14 Son Yorum: Smash |
|