Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

destek sistemi kapatılsın

Konu

merhaba destek sistemi diğer sunucularda olduğu gibi kapanıp neden sadece forumdan hizmet verilse daha iyi olabilir hemde tüm insanlar forumda olcağından tartışma vs. de olur

Herkesin kendine gore bir sistemi olur bunun kapatılması saçma olur gizli bir konu olduğunda burda açılmıyacagina gore kapatilmasi dusunulmez bile

@OyunYoneticisi hesabına özel mesaj yollanabilir veyatta açılan konuların sadece oyunyoneticisinin görebilceği bölüm yapılabilir böylece daha fazla güncelleme gelir destek sistemine bakıcağına güncelleme getirirler zaten çoğu ticketin içeriği üyeler tarafından bilinebilir serhat bey çoğu şeye karışmadan çözüme ulaşır

Bunu yapmak yerine ticketa 1 2 destek ekibi alsa bu sorunda biter

Ancak ozaman tartışma olmaz birde ekibe alım demek sorumluluk demek sorumluluk almaya ne gerek var yani kısaca niye dışardan birine güvensin

Bence ticket sistemini kapatmazlar alsalar bile guvendiklerini alırlar.

FORUMDA BİLE SORUMLULUK VAR KARDEŞİM OYUNYÖNETİCİSİ KENDİ KONU BAŞLIĞINADA YARDIMCI ALMAK ZORUNDA

(18-03-2019, Saat: 12:26)menedit Adlı Kullanıcıdan Alıntı: FORUMDA BİLE SORUMLULUK VAR KARDEŞİM OYUNYÖNETİCİSİ KENDİ KONU BAŞLIĞINADA YARDIMCI ALMAK ZORUNDA
Haklısın yani bu devirde sorumluluk almak zorunda herkes .

aynen arkadaşımın dediği dogru ama şöyle bi soru yöneltiyim tamam suan farzetki destek kapatıldı bende forumda konu acıyorum

- server paneline erişemiyorum sorun var galibe nedir bilginiz varmı ?

bunu cevaplarsan sevinirim dostum

diyeceği şey serhat bey oyunyöneticisi acıklama yacaktır adam acıklamamı yapsın sorunumu duzeltsın bıraz mantıklı ol kardeşim benim

Görüşümü şöyle değiştirmek istiyorum ödeme ve maali işler dışında tüm destekler foruma yönlendirilebilir gerekli düzenlemeler yapılıp ancak destek sisteminin gereksiz olduğunu düşünüyorum

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Panelden Chat Görüntüleme Sistemi [DEV İSTEK] MertS. 3 666 27-09-2019, Saat: 15:12
Son Yorum: XaRex
Eposta Degistirme Sistemi qRiLarq 18 757 08-05-2019, Saat: 14:22
Son Yorum: qRiLarq
ortaklık sistemi OyunYoneticisi 17 755 04-03-2019, Saat: 15:42
Son Yorum: SKYNLEXX*
Özelleştirilmiş Adminlik Sistemi RuHSuZ 8 427 13-02-2019, Saat: 11:58
Son Yorum: OyunYoneticisi
OYTracker Sistemi SKYNLEXX* 42 2,255 17-01-2019, Saat: 13:02
Son Yorum: OyunYoneticisi

Task