Eklenti Yapımcısı: Kalipso22.
Eklentinin Sürümü: V 1.0
Eklenti Hakkında: Eklentinin amacı oyunda bazı şeylere daha kolay ulaşmak ve kişisel ayar yapmak için. Oyun deneyiminizi bu menü sayesinde kolayca değiştirebileceksiniz.
Not: Sprite dosyaları forumda mevcuttur. Rar dosyası içerisinde sadece sma bulunmaktadır. Spr'leri ve skin menü için modelleri kendiniz eklemeniz gerekmektedir.
Güncelleme:
- Muzzle effect. Silahla ateş ettiğiniz zaman namlunun ucunda sizin seçtiğiniz spr dosyası ile efekt gelir. Ben internetten elektrik muzzleflash spr'sini bulduğum için şu anlık bunu ekledim. Siz kendiniz değiştirmek isterseniz .rar içindeki muzocuk.spr'yi değiştirmeniz yeterlidir. Kullanacağınız spr dosyası tek dosya olmalıdır ve ismi muzocuk olması gerekiyor.
- Galil hatası düzeltildi.
- Crosshair menüsü çoklu seçenek yerine 1 adet eklendi ve aktif ve deaktif şeklinde seçenek menüsü eklendi. (Normalde ben dün bunu güncellemiştim fakat fixlemeye çalıştığım eklentiyi koymuşum eke yani yanlış dosyayı. Bu güncellemede sorun düzeltildi.)
- Rütbelerin say'da gözükmesi eklendi. Bunun yanı sıra admin ise rütbenin yanında Admin tagı eğer steamsa da Stam Admin şeklinde gözükecek şekilde ayarlandı. ( non-steamdan giriş yaptığım için resimde sadece admin ve rütbem gözükmekte.)
Ekran Görüntüsü:
Eklenti Komutları: Kod:
/csgomenu
Kod:
Cvar Ayarı Yok.
Eklenti Dosyası:
Rar Şifresi ;
V2:
V1: