Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Virüs* Desing Oda İçi [ PACK YAKINDA..]

Konu

Tasarım Yapımcısı : Virüs*
Tasarım İsmi Webdiyo İçin Tasarım
Tasarım Sürüm : v1
Kullanım Alanları & Onemli Bilgileri : 
  • JailBreak Team Speak 3 serverleri

• Genel team speak 3 adresleri

• Facebook kapak fotoğrafı

• Tasarım geliştirme.
Tasarım Görüntüsü :
resim

Rar Şifresi Ve Download :

[Bu bir gizlenmiş içeriktir. Eğer doğru adımları uyguladıysanız aşağıdaki şifre size açılacaktır.]
Bu İçeriği Görüntüleyebilmeniz İçin Konuya Yorum Atmanız Gerekmektedir.

[Bu bir gizlenmiş içeriktir. Eğer doğru adımları uyguladıysanız aşağıdaki şifre size açılacaktır.]
Bu İçeriği Görüntüleyebilmek İçin Hesabınıza Giriş Yapmış Olmalısınız. Eğer Bir Hesabınız Yok İse Kayıt Olup İçeriği Görüntüleyebilirsiniz.

beğenilmemiş galiba kimse yorum yapmadıgına göre kendi kendine teşekkür edecek duruma düşmüssünüz

(28-10-2019, Saat: 22:11)nemesiskingofcs Adlı Kullanıcıdan Alıntı: beğenilmemiş galiba kimse yorum yapmadıgına göre kendi kendine teşekkür edecek duruma düşmüssünüz
Bunun seni pek alakadar edeceğini sanmıyorum, forum kurallarına göre haraket etmezseniz şikayet edileceksiniz bilğiniz olsun, Bu arada eline sağlık dostum gayet güzel olmuş.

Evanes Gaming JaiLBreak
  Server ; 95.173.173.110
    Ts3 ; TS3.EvanesJB.COM
Güzel duruyor fakat panel boyutu büyümeli bence

Eline sağlık dostum.

Onunla ne zaman lades oynasak hep o kazandı. Kalbimdeyken nasıl aklımda derdim.
  - Oğuz Atay.
Eline sağlık

(28-10-2019, Saat: 22:13)TheCrowns Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(28-10-2019, Saat: 22:11)nemesiskingofcs Adlı Kullanıcıdan Alıntı: beğenilmemiş galiba kimse yorum yapmadıgına göre kendi kendine teşekkür edecek duruma düşmüssünüz
Bunun seni pek alakadar edeceğini sanmıyorum, forum kurallarına göre haraket etmezseniz şikayet edileceksiniz bilğiniz olsun, Bu arada eline sağlık dostum gayet güzel olmuş.
isterse şikayet edebilir durumu kızıştıran o

(28-10-2019, Saat: 22:17)nemesiskingofcs Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Herhangi bir kışkırtma göremiyorum. Eğer görüyorsanız konuyu uzatmak yerine forum yöneticilerine Ö.M ile bildirmeniz yeterlidir.

Onunla ne zaman lades oynasak hep o kazandı. Kalbimdeyken nasıl aklımda derdim.
  - Oğuz Atay.
Son Düzenleme: 28-10-2019, Saat: 22:21, Düzenleyen: Hüseyin Orkun.
(28-10-2019, Saat: 22:15)Sparrow` Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eline sağlık dostum.
Teşekkürler <3

(28-10-2019, Saat: 22:14)WX\'Timer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güzel duruyor fakat panel boyutu büyümeli bence
Önerin İçin Teşekkür ederim Dikkate Alacağım

Valla Hocam Avatarıma En Azından Çalıntı Logo Koymuyorum xd

(28-10-2019, Saat: 22:19)Sparrow` Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(28-10-2019, Saat: 22:17)nemesiskingofcs Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Herhangi bir kışkırtma göremiyorum. Eğer görüyorsanız konuyu uzatmak yerine forum yöneticilerine Ö.M ile bildirmeniz yeterlidir.
Boşver Kanka Biz Halletcez Aramızda

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Virüs* Desing Banner [ PACK YAKINDA..] Hüseyin Orkun 66 2,094 16-04-2025, Saat: 04:44
Son Yorum: slawkeke
Banner   | En Efsane Yılbaşı Banneri (PSD) (Blue,Red) (Color Pack) Who is 48 4,117 21-12-2024, Saat: 02:30
Burak Demirhan | Banner Pack ( Ts3 , Oda İçi ) Demirhann 376 31,845 28-10-2024, Saat: 21:52
Son Yorum: yigitsq
WebDiyo Banner Pack ( Odaiçi , Ts3 Banner , İcon ) Demirhann 286 10,131 02-03-2024, Saat: 18:07
Virüs* Desing BANNER Hüseyin Orkun 26 1,097 02-03-2021, Saat: 21:07
Son Yorum: Hüseyin [YMK]

Task