Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Virüs* Desing Oda İçi [ PACK YAKINDA..]

Konu

(28-10-2019, Saat: 22:11)nemesiskingofcs Adlı Kullanıcıdan Alıntı: beğenilmemiş galiba kimse yorum yapmadıgına göre kendi kendine teşekkür edecek duruma düşmüssünüz
Valla Hocam Avatarıma En Azından Çalıntı Logo Koymuyorum xd
[/quote]

tamam ozaman görelim panelini bende yapıyorum bekle

(28-10-2019, Saat: 22:11)nemesiskingofcs Adlı Kullanıcıdan Alıntı: beğenilmemiş galiba kimse yorum yapmadıgına göre kendi kendine teşekkür edecek duruma düşmüssünüz
Yaptığınız Cidden Ayıp, Bir Kere Forum Kurallarına Aykırı Ben Önceden burda Bölüm Çaylağıydım. Ama Kurallara Uymadığım İçin Alındı Yetkim. O zaman anlamamıştım. fakat şimdi anlıyorum birine böyle demeniz hiç hoş değil. her zaman ki gibi gerekenin yapılmasını rica ediyorum. @ MawiLarq @ ITenGriTR 

Eline Sağlık. Gayet Hoş ve Başarılı Bir Çalışma Olmuş. <3

Ücretli Grafik Tasarım İçin "ÖM" Atınız.

Counter Strike 1.6 :   9 5 . 1 7 3 . 1 7 3 .
1 1 0

TeamSpeak3 :    CoReCTioN
(28-10-2019, Saat: 22:29)`CoReCTioN* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Yaptığınız Cidden Ayıp, Bir Kere Forum Kurallarına Aykırı Ben Önceden burda Bölüm Çaylağıydım. Ama Kurallara Uymadığım İçin Alındı Yetkim. O zaman anlamamıştım. fakat şimdi anlıyorum birine böyle demeniz hiç hoş değil. her zaman ki gibi gerekenin yapılmasını rica ediyorum. @ MawiLarq @ ITenGriTR 

bilmeyenlerin konuya yorum yapması tamam gereken yapılsın

"Bilmeyenlerin konuya yorum yapması" ?

Onunla ne zaman lades oynasak hep o kazandı. Kalbimdeyken nasıl aklımda derdim.
  - Oğuz Atay.
(28-10-2019, Saat: 22:30)nemesiskingofcs Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(28-10-2019, Saat: 22:29)`CoReCTioN* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

bilmeyenlerin konuya yorum yapması tamam gereken yapılsın
Derken ? Gülmekten Ölüyorum Burda Bir Emeği Savunuyorum. Nasıl Anlarsanız Öyle Anlayın Sıkıntı Yok Zaten Amacım Kavga Çıkarmak Değil. Emeğe Sahip Çıkmak. Gülücük

1 1 0

bilmediğinizi sizde belli ediyorsunuz başka konuda beni kışkırttıgı için yazdım

(28-10-2019, Saat: 22:34)nemesiskingofcs Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bilmediğinizi sizde belli ediyorsunuz başka konuda beni kışkırttıgı için yazdım
Şu son zamanda pek foruma bakamıyorum detaylı görseydim kendisine de derdim zaten. kendisi yakın dostum ama burda ayrım yapmıyorum sizi tanımasam da.  iyi forumlar dilerim.

1 1 0

Konuyu kapatın Lütfen. Herhangi bir şikayeti, maruzatı olan varsa yöneticiler ile iletişime geçsin böyle devam ederse 2 tarafada ceza verilecek.

Onunla ne zaman lades oynasak hep o kazandı. Kalbimdeyken nasıl aklımda derdim.
  - Oğuz Atay.
(28-10-2019, Saat: 22:22)nemesiskingofcs Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Valla Hocam Avatarıma En Azından Çalıntı Logo Koymuyorum xd
tamam ozaman görelim panelini bende yapıyorum bekle
[/quote]

laf soktu balkabagı koy tabaga ye sabah

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Virüs* Desing Banner [ PACK YAKINDA..] Hüseyin Orkun 66 2,097 16-04-2025, Saat: 04:44
Son Yorum: slawkeke
Banner   | En Efsane Yılbaşı Banneri (PSD) (Blue,Red) (Color Pack) Who is 48 4,122 21-12-2024, Saat: 02:30
Burak Demirhan | Banner Pack ( Ts3 , Oda İçi ) Demirhann 376 31,849 28-10-2024, Saat: 21:52
Son Yorum: yigitsq
WebDiyo Banner Pack ( Odaiçi , Ts3 Banner , İcon ) Demirhann 286 10,135 02-03-2024, Saat: 18:07
Virüs* Desing BANNER Hüseyin Orkun 26 1,097 02-03-2021, Saat: 21:07
Son Yorum: Hüseyin [YMK]

Task