Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Konu

Arkadaşlar, cidden söylüyorum konuyu dalgaya alacak olan varsa çıkabilir. Eklentiyi Ücretli Yapacak Olan Varsa Olabilir.!!

Arkadaşlar bi mod istiyorum modun modelleri ve ses dosyaları hazır tek yapmanız gereken plugini yazmanız. 

Bakın modun amacı; 

Mapda basede doğduğumuzda(maplarımızda hazır bu arada) plugin mapda rastgele /models/scn/sarisin.mdl bu modeli koysun. fakat mapda belirli yollar var bildiğiniz labirent zaten, o labirentin yere yakın biçimde o modeli koysun ve bizde gidelim afedersiniz karının arkasına yaklaşalım e tuşuna bastığımızda /misc/scn/ahhh.wav dosyası çalsın. ve bi patlama efekti spr verilsin model ordan yok olsun ve bize bi puan versin. mesela sag alt köşede puanınız = 1 yazabilir. mapın sonundada en çok puan alan kazansın. sonra 2.el aynı devam etsin.

patlama efekti spr yi daha bulamadık spr yapacak arkadaş yok. Siz biyerden bulursanız iyi olur.

@ ıMMoRTaL0TR Saçma bir mod ama ücretli yapılabilir.

Pouex(Görkem Bacısısikişenoğlu)'in anasını götünden sikeyim.
Emirhan SkürtSkürt seninde ananı sikicem sıradasın.
Dediğim gibi ferudun ve berke lafım yok.
forum.csduragi.com
@ PawNod' ahah plugin kodlamayı ogrendıgimizden beri her fikir düşündüğümüzde s*x menu yapalım dıorduk gorunce duygulandım Dilimi Keseni Ben Keserim !

Ketçap mayonezde olsun mu birader :d Bu nasıl istek Gülmekten Ölüyorum

Son Düzenleme: 28-06-2019, Saat: 18:17, Düzenleyen: PawNod'.
@Q47. Gülmekten Ölüyorum yapılır zor bişey yok

Üzerinde oynamalar yapmak için mapı atabilir misiniz koordinat çektirmeyi başarabilirsem yapmaya çalışacağım

Ama sadece o mapta geçerli olur Gülmekten Ölüyorum

yardım lazım olursa sole buna bende el atarım @ PawNod'

İstersen twerk yaptırabiliriz sıkıntı yok animasyonu olması lazım bende

@ PawNod' Hocam denemek için şimdilik https://gamebanana.com/maps/162461 Mapını kullanalım.

@ ITenGriTR Hocam vallaha twerk yapan çıplak kız modeli varsa sizde para bile veririm.

arkadaşlar umarım başarırız hani gönüllü yapan olursa bile az çok bişeyler atarım ona şimdiden teşekkürler.

Yapılırsa Öm'den link Atarsınız

Steam Yutup | Rep
@ ıMMoRTaL0TR kullanacağınız bütün map leri atın ki ona göre koordinat ışınlaması yapayım kızlara

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Jbmenü Canavar Modu - Mutluluk berk10 19 989 14-09-2019, Saat: 10:46
Son Yorum: Smash
Jailde Pubg Modu BeqKraL 69 3,139 10-03-2019, Saat: 10:05
Son Yorum: ITenGriTR
CS:GO MODU Kasa kodlari WAQTR 15 829 23-02-2019, Saat: 17:00
Son Yorum: MawiLarq

Task