Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Jailde Pubg Modu

Konu

Bir Servere Gördüğüm Plugini Yaparmısınız CS 1.6 Pubg Modu Mapte T'LERİ AYRI AYRI YERE TELEPORTLUYORLAR eline silah veriyorlar az mermiyle örneğin scout 1/10 gibi oyun başlıyor sona kalan nicki altan çıkıyor varmı bunun plugini sizde

`J0keR`~ Gaming [-250-] Kaliteli Ortam.
Sen Yoksan 1 Kişi Eksiyiz
Merhaba dostum yazıcağım özellikleri tamamla daha iyi verim alabilmemiz için ;
1) Ct oyunu saydan başlatıcak (sanırım)
2) Kordinat yoluyla yapılıyor her mapta farklı kordinat çıkıyor bu yüzden istediğin maplerin ismini bırakman lazım
3)Basit bir silah verip örneğin scout ve yerden silah almayı kapattığımız zaman daha zevkli olur
Ekliyiceğin özellik varsa yaz yardımcı olayım birde sorularımı cevaplarsan sevinirim.

Boş ol , boş ol , boş ol.
Merhaba dostum, maplar Jail_Buyukisyan_Dark Jail_buyukisyan_Csgo jail_buyukisyan_v8 jail_patos jail_oyunhavuzu jail_alsanaisyan_v8. oyun saydan veya ctmenüye entegre olarak başlatılabilir /pubg yazarak veya benzer bisey yazara. silahları yerden kapması daha iyi olur. rastgele yerlere t yi atıp silahlarıda rastgele bölgelere atarsa daha iyi olur. silahların mermisi az olursa iyi olur. teşekkürler

Aklımda uzun süredir var fakat zaman ayırıp bakmadım . Benim aklımda şu olay var . 2 adet komut ile her mapa kendin özel olarak koordinat ekleyeceksin ve saydan /pubg dedikten sonra bütün oyuncular gökyüzünden yere doğru atılacak . Herkes bir yere atlayacak ve silahları toplayacak . Eğer vaktim olursa buna bakacağım . Onun yerine E-Ticarette paylaştığım jbmenünün yanındaki ctmenü'de Leader gaming'de olan pubg oyununu eklemiştim . Daha basit hali . Oyunu açıyorsun menü var bilgilendirme yazıyor . Daha sonra silah ver dediğin zaman sana 200 kodlu yani bütün silahları mapta saklıyorsun . Oyunu başlat dediğin zamansa hücre açılıyor ve ff açılıyor .

(22-02-2019, Saat: 21:51)Kalipso22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aklımda uzun süredir var fakat zaman ayırıp bakmadım . Benim aklımda şu olay var . 2 adet komut ile her mapa kendin özel olarak koordinat ekleyeceksin ve saydan /pubg dedikten sonra bütün oyuncular gökyüzünden yere doğru atılacak . Herkes bir yere atlayacak ve silahları toplayacak . Eğer vaktim olursa buna bakacağım . Onun yerine E-Ticarette paylaştığım jbmenünün yanındaki ctmenü'de Leader gaming'de olan pubg oyununu eklemiştim . Daha basit hali  . Oyunu açıyorsun menü var bilgilendirme yazıyor . Daha sonra silah ver dediğin zaman sana 200 kodlu yani bütün silahları mapta saklıyorsun . Oyunu başlat dediğin zamansa hücre açılıyor ve ff açılıyor .
Komutcunun kendisinin kordinat belirlemesi güzel fikir 
Konu sahibi tam fikirleri bitirelim ondan sonra yapıp atarız son hali nedir ?

@BeqKraL istediğin eklentiyi 1 2 haftaya paylaşıcam.Bu arada güzel bir fikir.

Pouex(Görkem Bacısısikişenoğlu)'in anasını götünden sikeyim.
Emirhan SkürtSkürt seninde ananı sikicem sıradasın.
Dediğim gibi ferudun ve berke lafım yok.
forum.csduragi.com
sağol canım kardeşim benim bende gördüm güzel bir eklenti millet sıkılmaz iyi olur

Gelişmemiş beta sürümünü kodluyucam sonrasında gelişmişini yaparız

GÜNCEL

Oyunyöneticisi turnuvasının final maçı var bittikten sonra bakıcam

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da