Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

OyunYoneticisi Kurucu Röportaj

Konu

İp miz çok fazla önde değil 95.173.173.110 bu ip de bu başarıyı sağladık. Death ' Notice klanı 3 aylık olmasına rağmen küfürsüz , samimimi , bol etkinliklerin eklenletilerin yapıldığı oyun odaklı bir klan. Türkiye 1 ciliğine sahip oldu bugün ve kalıcı olarak orayı tutucağız. Klanımız hakkında görüşünüz varmı ?

Boş ol , boş ol , boş ol.
Son Düzenleme: 28-03-2019, Saat: 20:15, Düzenleyen: javandroid.
Oyunyoneticisi, röportaj gibi çok güzel bir imkan sormuş gerçekten de sormak istediğiniz soru bu mu ? Reklam gibi geldi açıkçası.

sunmuş*

C, Java, SQL
Serhat abinin özel olarak serverler ile ilgilendiğini zannetmiyorum, bu konuyu uzatmayın ayrıca @ javandroid haklı.

Son Düzenleme: 28-03-2019, Saat: 21:57, Düzenleyen: Smash.
Diyelimki burdan reklam yapmak istedim burdan reklam yapmakla serverlara gidip alttan ip geçmek aynı şey sana bir katkısı yok. Röpörtaj gibi çok güzel bir özellik sunduğu doğru, burda samimi ve kişisel konuşuyor ticket atıp bu kişisel görüşünü sormak mantıksız olurdu röpörtajda sormak mantıklı değilmi sence ? @ javandroid

@ITenGriTR  Soru ve cevap aşağıdadır ;

"Şuana kadar en sevdiğiniz jailbreak ve pro/pub serveri hangisidir ?

YANIT:95.173.173.3 , 95.173.173.100"

Sorusu cevaplandı serverlarla alakalı kişisel geri dönüş alındı burada ben neden haksız oluyorum ?

Röportaj yaparken kişisel ve samimi yaklaşılır oyunyöneticisine ticket atıp soramıyıcağıma göre röportaj sırasında kişisel sorularımı sorabilirim diye düşünüyorum.

"Eğer sormak istediğiniz sorular varsa yorum üzerinden sorabilirsiniz"

Kısmı ise bana hitap ettiği kısım kendi serverimdir. 

Ve bu soru soruldu neden benim sormamda sakınca var ?

"[b]SORU: Jailbreak üzerinde 173.100 IP sevdiğinizi belirtmişsiniz, ne açıdan bu karara vardınız? 

CEVAP: süreklilik açısından."[/b]

Webdiyo İle Anlaşma Kurallarınız Nedir Ve ya Koşullarınız

Uslu Bir Çocuk Olmazsanız , Hayat Sizi Küçük Bir Gangster'e Çevirir . !
[quote pid='253836' dateline='1553798868']
@ Smash istediğini sormakta tabii ki özgürsün. "Reklamsız, oyun odaklı ....." diye gidince açıkçası bana öyle geldi ondan dedim. 
[/quote]

C, Java, SQL
(28-03-2019, Saat: 23:51)javandroid Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [quote pid='253836' dateline='1553798868']
@ Smash istediğini sormakta tabii ki özgürsün. "Reklamsız, oyun odaklı ....." diye gidince açıkçası bana öyle geldi ondan dedim. 
[/quote]

Problem yok dostum.

Soru alımı kapanmıştır.

3.Part cevaplancaktır cevaplar eklenip bilgilendirme geçirilcektir, daha soru alımı olmıcaktır.

Son Düzenleme: 06-04-2019, Saat: 01:03, Düzenleyen: vTHShadowBoY.
Peki benim oyunyöneticisinde aklımda kalan çok önemli bir soru oldu siz 14 yaşındayken oyunyöneticisini açarken ne planlamıştınız yada hayalinize engel oldumu ?

(06-04-2019, Saat: 00:55)vTHShadowBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı: samimi olarak serhat abi sen 14 yaşındayken oyunyöneticisini açarken ne planlamıştın umutsuzlugun varmıydı yada senin yüküne destek olan birisi oldumu kardeş diyebilecin

samimi olarak serhat abi sen 14 yaşındayken oyunyöneticisini açarken ne planlamıştın umutsuzlugun varmıydı yada senin yüküne destek olan birisi oldumu kardeş diyebilecin

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Sabit   | OyunYoneticisi Forum değişim bildirimi OyunYoneticisi 9 2,809 13-03-2024, Saat: 19:45
Son Yorum: BloodAppeR
Sabit   | Forum.OyunYoneticisi.com OyunYoneticisi 40 18,681 29-12-2019, Saat: 14:38
Son Yorum: ufoandaliens
Oyunyoneticisi CsGo Mod Kasa Oranları Düzeltme UmutLaudres 10 1,172 05-07-2019, Saat: 10:05
Son Yorum: elmaşekeri
oyunyöneticisi bot mu atıyor? revclan 12 1,534 28-11-2018, Saat: 20:10
Son Yorum: Emre Özdemir

Task