Oyunyoneticsiinde hazır olarak gelen modun ıcındekı kasada değerler var bu değeleri nasıl yaparsak iyi silah çıkarma oranı yukselır ?
Çünkü kasalardan çok kötü şeyler çıkıyor .
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Forumda csgo mod konusu var onu okurmusun
1.Nesil yazar
sürekli aynı itemlerin çıkmasını istiyorsan en az 20 tane olacak zaten o 20 tane sürekli çıkan skinlerin id lerini alıyorsun copy paste yaparak değerini düşürüyorsun o itemin
mesela örnek olarak veriyorum ak 47 redline csgomenü deki id si 3 awp dragon lore 5 diyelim 20 tane 3 yazıyorsun arada 5 ekliyorsun sonra o 20 tane 3 sayısını kopyalayıp yanına yapıştırıyorsun dragon lore çıkma şansı azalmış oluyor
mesela örnek olarak veriyorum ak 47 redline csgomenü deki id si 3 awp dragon lore 5 diyelim 20 tane 3 yazıyorsun arada 5 ekliyorsun sonra o 20 tane 3 sayısını kopyalayıp yanına yapıştırıyorsun dragon lore çıkma şansı azalmış oluyor
@"SuskunHatun" dedigini anlamadım ayrıca hep aynı cıkmasını ıstıyorum demedim . Hep aynı skınler ve kotu skınler cıkıyor dedim ne kadar kasa açsakta . Güzel silah cıkma degerini nasıl arttıracagız nerden arttıracagız bunu soruyorum .
2. olarak csgo mod bolumunu okudum . para transferi için hesap yuzdesi 30 olması gerekıyor bu cok zor userler yapamaz . Bunu nasıl dusurecegiz ?
2. olarak csgo mod bolumunu okudum . para transferi için hesap yuzdesi 30 olması gerekıyor bu cok zor userler yapamaz . Bunu nasıl dusurecegiz ?
(04-07-2019, Saat: 21:11)UmutLaudres Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @"SuskunHatun" dedigini anlamadım ayrıca hep aynı cıkmasını ıstıyorum demedim . Hep aynı skınler ve kotu skınler cıkıyor dedim ne kadar kasa açsakta . Güzel silah cıkma degerini nasıl arttıracagız nerden arttıracagız bunu soruyorum .verdiğim ekran görüntüsüne bakarsan öyle sana söylemeye çalıştım notepad++ indirip csgo menüdeki silahların hepsini kopyalayıp notepad++ da açarsan o silahların id lerini görebilirsin sağ köşede onları yazarak kasa nın çıkma şansını artdırabilirsin.
@"SuskunHatun"
Hiçbir şey anlamadım ts3 çağırmak yasak degilse gelip yardımcı olabilir misin ?
Hiçbir şey anlamadım ts3 çağırmak yasak degilse gelip yardımcı olabilir misin ?
Son Düzenleme: 04-07-2019, Saat: 21:28, Düzenleyen: ZeynepHANIM.
Oran için konu açabilirsiniz civarı vardı aslında ama alt tarafta aktif etmeyi unutmuşum ayrıca skinleri random atıyor kasadan.
@ ITenGriTR oranı hallettik eyvallah . Yalnız yüzde 30 gibi bişey var para transferi yapamıyoruz bu yuzdeyı nasıl dusurecegiz veya kaldıracagız
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Sabit | OyunYoneticisi Forum değişim bildirimi | OyunYoneticisi | 9 | 1,847 |
13-03-2024, Saat: 19:45 Son Yorum: BloodAppeR |
|
Sabit | Forum.OyunYoneticisi.com | OyunYoneticisi | 40 | 15,667 |
29-12-2019, Saat: 14:38 Son Yorum: ufoandaliens |
|
OyunYoneticisi Kurucu Röportaj | OyunYoneticisi | 70 | 4,996 |
06-04-2019, Saat: 01:09 Son Yorum: MawiLarq |
|
oyunyöneticisi bot mu atıyor? | revclan | 12 | 1,225 |