Merhaba arkadaşlar şuan üzerinde çalıştığım CS 1.6 icinde basit bir veritabanı oluşturma fikri var.@ MawiLarq ve @!berk! 'in yapmış olduğu CS:GO Mod V7 'deki Kayıt Sistemini yapıcam Her Kayıtlı Kullanıcıya Bir UID adını verdiğimiz sabit bir sayı olucak ve her kullanıcıya özel verilecek bu sayı. CS:GO Mod V7'deki Gibi Rastgele Sayılar Değilde Kayıt Olma Sırasına Göre verilecek bu UID 'ler ilk kayıt olana 1 sonra 2 - 3 - 4 diye devam edicek. Bu sayede hesap sisteminize kayıt olan toplam kullanıcı sayısını net olarak görebileceksiniz. Bir adet Admin Paneli oluşturucam içinde Nick'den hesap sorgulama UID'den hesap sorgulama UID Sırasına göre kullanıcıları listeleme Nick sıralamasına göre listeleme eklemeyi düşünüyorum ve her kullanıcıya farklı değişkenler atanabilecek yani her mod'a uyarlanabilir olucak Mesela Furien Mod için her kullanıcının Furien'ken öldürdüğü CT Sayısı tutulabilir buna göre sıralama olabilir. Jail için öldürdükleri CT sayısına göre olabilir. Online sürelerine göre olabilir. Geliştirmeye açık bir plugindir sizlerden fikir bekliyorum. Yapılabilecek güzel eklenti fikirleriniz varsa en kısa sürede yapmayı düşünüyorum.
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Dediğim gibi uğraşılırsa değişken isimlerini consttan çektriebilirsin buda çok rahatlık sağlar.
Harika düşünmüşsün başarılar
@ MawiLarq Bunu dünde tartıştık senin demek istediğini tam anlayamadım anladığım şekilde yapılması imkansız olan birşey :)
Harika fikir umarım başarıya ulaşırsınız.
Webdiyo.com ~ Yetkili
" Bende gizli olduğunu sezenler olmuş."
> Steam Profilim < (Arkadaş olarak ekleyebilirsin. )
Oyunyoneticisi ve csdurağı <sql> kabul ediyormu ?
Dediğimi yaptın sanırsam . Şimdi ise nvault kayıt sistemi yani hesap sistemi ila birleştir ancak otomatik giriş seçenekleri vs. olursa güzel olabilir.
Güzel sistem plugincilerimiz ilr ortak olarak çalışabilirsin.
@ MawiLarq dediğinin yapılması imkansız program o kadar fazla boyutta değişkeni kabul etmiyor :) Max 1 Constta tutulabilen degisken sayisi 8
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Ücretsiz Mod Yapımı | Kirito | 25 | 1,206 |
05-09-2018, Saat: 12:08 Son Yorum: Emre Özdemir |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi