Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

nVault Ile Database Yapımı

Konu

Kaydedilecek her değişken için bir nvault dosyası oluşturabilirsin. Performans açısından en sağlıklı yöntem bu olur.

Örneğin kayıtlar, "NVaultDB/accounts.nvault" adlı bir dosyada ID:Şifre ikilisi şeklinde tutulur.
Sonra atıyorum Furien_CTKills atlı bir değişkeni "NVaultDB/Furien_CTKills.nvault" adlı bir dosyada ID:Değer ikilisi olarak tutabilirsin.

nvdb_set_int(variable, id, value);
nvdb_set_string(variable, id, value[], len);

gibi native'ler oluşturarak diğer pluginler için API yaratırsın.

Oluşturulan variable'ları ArrayList yapısında tutarak, variable'ın varlık durumunu dosya işlemlerine bulaşmadan kontrol edersin, böylece performans etkilenmez.

@ NemesiS- Evet her değişken için ayrı bi nvault tutmak mantıklı olur büyük programsa programı güncellemek istediğimizde kafa karışıklığı yaratmaz API kısmına gelirsek API yaptığımızda çok büyük bir fark yaratcağını sanmıyorum sonuçta bir nvault kayıt publici yazmak 5-6 satır bunu Evrensel bir şekilde yazarsan tek bir public ile tüm degiskenleri farklı nvaultlara kaydettirebiliriz. Sadece 4 satır için api yapmamıza gerek olmadığını düşünüyorum teşekkür ederim fikrin için

İyi de API yapmadan nasıl bir database plugini oluşturmayı düşünüyorsun? Yanlış mı anladım? Atıyorum bir zombi modu yaptın ve oyuncuların öldürdüğü zombi sayısını ve virüs bulaştırdığı kişi sayısı senin database plugininde tutulacak. Bu modun senin yapacağın database'e bir kayıt girebilmesi için, database eklentisiyle iletişim kurması gerek ki, bu da native desteğiyle (API) olur. İstediğin bu değil miydi?

Kaç Kullanicinin Kayit Yaptigini Öğrenmek icin Bu Kodu Kullanabilirsin Gülmekten Ölüyorum
PHP Kod:
#include <nvault_util>

new const KillVault[] = "kill_vault";

new 
iVault nvault_util_openKillVault);
new 
iCount nvault_util_countKillVault); 
Ayrıca Özel İd Eklemek icin örnek veriyorum kayıt yapmadan önce güncel kayıt sayısını öğrenip ona + 1 eklersen sıraylar gider
mesela kayıt yokken ben kayıt yaptıgımda 0+1 = 1 İd değeri 1 olarak atanır  sonra gelen kullanıcı kayıt yaptıgında 1+1 = 2 olarak atanır 

Şimdi nvaulttan attiklari isyan sayilarini cekip bir plugin yapptım yanlış anlama uzun zamandır yapmıştım konuyu gördüm yorum yapam dedim Gülmekten Ölüyorum

Şimdilik Sorunlar var çözdüğümde Efsane olucak Top 15 olsada 12 kişi cekiyor  Onuda Anlamdım Gülmekten Ölüyorum

[Resim: 3zErYp.jpg]

PHP Kod:
session_start();
ob_start();
if (!isset(
$_SESSION['BedirXan']))
{

header('Location:defol.php');

@ Bedirxan_X

Eklenti yapıcaksan kendi sunucun olucak SQL varken nvault ila uğraşmaya bile gerek yok normaldede :/

csduraginda sql ? yok diye biliyorum

PHP Kod:
session_start();
ob_start();
if (!isset(
$_SESSION['BedirXan']))
{

yok o yüzden kendi sunucun olucak diyorum boşa zaman kaybı nvault sql izni verseler neler neler yapılır hayal bile edemiyorum

sunucum var Gülmekten Ölüyorum yakında sunucu tanıtıma konu acıcaz

PHP Kod:
session_start();
ob_start();
if (!isset(
$_SESSION['BedirXan']))
{

@Bedixan_X Bu saatten sonra ne de yapılsa cs 1.6 yeni bir sunucunun tutacağını sanmıyorum. Hem Cs 1.6'da yoğun bir düşüş de varken cs sunucusu açmanız bence gereksiz bir heves. Tabi bu kendi fikrim orası zaten sizin bileceğiniz iş.

ahm3tcelik.github.io
Son Düzenleme: 28-07-2018, Saat: 20:23, Düzenleyen: Bedirxan_X.
@amad.trgg  Haklısın bu yazda böyle geçsin Gülmekten Ölüyorum hem sende cs:go modlu jaille yeni heyecan getirmeye çalışmadınmı Gülmekten Ölüyorum

PHP Kod:
session_start();
ob_start();
if (!isset(
$_SESSION['BedirXan']))
{

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum