Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Ücretsiz Mod Yapımı

Konu

Merhaba arkadaşlar yeterince eklenti bilgim var fakat aklıma mod fikri gelmiyor ilginç mod fikirlerinizi yoruma yazarsanız. Arasından beğendiğim bir tanesini seçip kodlayıp fikri ortaya atan kişiye hediye edeceğim.Şimdiden ilginç mod fikirlerinizi bekliyorum [Resim: icon_e_smile.gif]

- Web Site Yazılımı
- Kontrol Panel Yazılımı
- Otomasyon Sistemleri
Kale mod

@ MawiLarq Kale Mod derken ayrıntılarınıda yazarmısın

- Web Site Yazılımı
- Kontrol Panel Yazılımı
- Otomasyon Sistemleri
2 Kale olucak kasalar olucak kasaları açıp 2 taraf özel silahlar elde edicekler sonra birbirleriyle savaşıcaklar kılıç ve yay olucak sadece .

Son Düzenleme: 12-08-2018, Saat: 13:42, Düzenleyen: PawNod'.
@ MawiLarq Mantıklı Olabilir .

Ama Bunun İçin Map Vs de gerekiyor

Son Düzenleme: 12-08-2018, Saat: 13:44, Düzenleyen: Q47..
Ordu Mod Herkes Kendi Ordusunu Kurabilcek Yeni Bir Para Birimi İle  Herkes t takımında olucak ve  kendi ordusunda glow olucak en güçlü ordu olma hedefi olacak ordu kurucusu birilerini alabilcek veya ordu için başvuru yapıcak  oyuncular ordu kurucusu onaylıcak vs.   milletin yanında ORDU ISMI-EN GUCLU 1. ORDU tarzı  ilgilenirsen daha detaylı yazarm :d

@M.A - `bRaLN

Uğraşılırsa yapılabilir .

Veyada yarıda kalan metin2 mod olabilir

tabiki left 4 dead modu Gülmekten Ölüyorum

Daha güzel fikirler varsa beklemedeyim

- Web Site Yazılımı
- Kontrol Panel Yazılımı
- Otomasyon Sistemleri
Pubg mod gibi mod olabilir var ama mesela 2 kale olucak kapışıcaz onlari vurdukca kask levelimiz articak yelek vs vs 10 el atildi 2 ye 2ye savasicaklar kazananlara para guzel yazdim.d

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
nVault Ile Database Yapımı M.A - Burkay 20 1,863 05-09-2018, Saat: 12:12
Son Yorum: Emre Özdemir

Task