aynen...
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için root@webdiyo.com adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Son Düzenleme: 16-12-2017, Saat: 16:08, Düzenleyen: emirakpinar.
Bu Konuyla İlgili Düşüncem. @ -aLoNeDaRK- Sevdiğim Bir Kardeşimdir NatronAbiyi Fazla Tanımam Etmem Birkaç Kere Videosunu İzlemişimdir Sadece.
Fakat Gelelim İşin Aslısına Doğrusuna Alonedark Sen Böyle Bir Map Yapıp Ve Ücretsiz Olarak Paylaşıyorsan Bunu Herkesin Kullanmaya Hakkı Var Diye Düşünüyorum Adam Youtuber Emek Vererek Takipçilerini Eğlendirmek Üzere Böyle Videolar Çekiyor Ve İzleyenler Eğlensin Diye Hatta Bende Dahil Birkaç Kere İzledim Zevk Alarak Senin Bu Kadar İnsanın Zevkini Eğlencesini Bozmaya Hakkın Yok Bence Ayrietten NatronAbi'yi Geçtim O Kadar Kadar Senin Mapında Video Çekilip Paylaşılmış Videolar Var Neden Böyle Küçük Kanallarla Uğraşmayıp İnsanları Eğlendiren Kanalına Emek Veren Büyük Kanalları Kapattırmaya Çalışıyorsun Buda Benim Düşüncem İsteseyen Karşı Çıkabilir.
Fakat Gelelim İşin Aslısına Doğrusuna Alonedark Sen Böyle Bir Map Yapıp Ve Ücretsiz Olarak Paylaşıyorsan Bunu Herkesin Kullanmaya Hakkı Var Diye Düşünüyorum Adam Youtuber Emek Vererek Takipçilerini Eğlendirmek Üzere Böyle Videolar Çekiyor Ve İzleyenler Eğlensin Diye Hatta Bende Dahil Birkaç Kere İzledim Zevk Alarak Senin Bu Kadar İnsanın Zevkini Eğlencesini Bozmaya Hakkın Yok Bence Ayrietten NatronAbi'yi Geçtim O Kadar Kadar Senin Mapında Video Çekilip Paylaşılmış Videolar Var Neden Böyle Küçük Kanallarla Uğraşmayıp İnsanları Eğlendiren Kanalına Emek Veren Büyük Kanalları Kapattırmaya Çalışıyorsun Buda Benim Düşüncem İsteseyen Karşı Çıkabilir.
@ -aLoNeDaRK- sen yaptıgın mapına reklam koydugun ap açık belli. onun sana reklam yapması gerekmez.HAKSIZ BİR TELİF ATTIN.
' en zor kararları en güçlü iradeler verir. '
Son Düzenleme: 16-12-2017, Saat: 22:36, Düzenleyen: Karanlık Gölge.
@ -aLoNeDaRK- Telif atmadan önce'de söyleseydin böyle böyle telif atacağım videodan gelir kazanıyorsun ya bana telif paramı ver yada videoya telif atacağım diye birşey söyleyebilirdin natrona. Türkiye'de cs1.6 yı en iyi temsil eden kişiyi batırdın

Lite[R]arY ~> Surf Gaming & Jailbreak [Since 2016]
Facebook : TIKLA
┏━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ┓
• CANAKKALE ♚ GAMİNG`
• CS İP : 213.238.173.150
• CS İP : 95.173.173.22
• TS İP : Ts3.CanakkaleClan.Com
┗ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ┛
• CANAKKALE ♚ GAMİNG`
• CS İP : 213.238.173.150
• CS İP : 95.173.173.22
• TS İP : Ts3.CanakkaleClan.Com