Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

NatronAbi Konusu hakkında.

Konu

Son Düzenleme: 16-12-2017, Saat: 16:08, Düzenleyen: emirakpinar.
Bu Konuyla İlgili Düşüncem. @ -aLoNeDaRK- Sevdiğim Bir Kardeşimdir NatronAbiyi Fazla Tanımam Etmem Birkaç Kere Videosunu İzlemişimdir Sadece.
Fakat Gelelim İşin Aslısına Doğrusuna Alonedark Sen Böyle Bir Map Yapıp Ve Ücretsiz Olarak Paylaşıyorsan Bunu Herkesin Kullanmaya Hakkı Var Diye Düşünüyorum Adam Youtuber Emek Vererek Takipçilerini Eğlendirmek Üzere Böyle Videolar Çekiyor Ve İzleyenler Eğlensin Diye Hatta Bende Dahil Birkaç Kere İzledim Zevk Alarak Senin Bu Kadar İnsanın Zevkini Eğlencesini Bozmaya Hakkın Yok Bence Ayrietten NatronAbi'yi Geçtim O Kadar Kadar Senin Mapında Video Çekilip Paylaşılmış Videolar Var Neden Böyle Küçük Kanallarla Uğraşmayıp İnsanları Eğlendiren Kanalına Emek Veren Büyük Kanalları Kapattırmaya Çalışıyorsun Buda Benim Düşüncem İsteseyen Karşı Çıkabilir.

CoonquaR
                                                                                                                    https://www.facebook.com/CoonquaR
@ -aLoNeDaRK- sen yaptıgın mapına reklam koydugun ap açık belli. onun sana reklam yapması gerekmez.HAKSIZ BİR TELİF ATTIN.

' en zor kararları en güçlü iradeler verir. '
Son Düzenleme: 16-12-2017, Saat: 22:36, Düzenleyen: Karanlık Gölge.
İyi abi mawilarqda gitsin yaptığı pluginleri kullananam serverlerde video çekenlere telif atsın
@ MawiLarq böyle olursa YouTube TÜRKİYE kalmazdı

@Karanlık Gölge TÜRKÜYE değil Türkiye Doğru düzgün kullan asabımı bozma benim

@ -aLoNeDaRK- Telif atmadan önce'de söyleseydin böyle böyle telif atacağım videodan gelir kazanıyorsun ya bana telif paramı ver yada videoya telif atacağım diye birşey söyleyebilirdin natrona. Türkiye'de cs1.6 yı en iyi temsil eden kişiyi batırdın Gülmekten Ölüyorum

Lite[R]arY ~> Surf Gaming & Jailbreak  [Since 2016]
Facebook : TIKLA
@sTak3 Söylemiş Zaten ama 2 3 ay once zaten adam 6 ay once gırmemeye başladı.

┏━ ━ ━  ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ┓
CANAKKALE ♚  GAMİNG
 • CS İP : 213.238.173.150
 • CS İP : 95.173.173.22 
 • TS İP :  Ts3.CanakkaleClan.Com
┗ ━ ━ ━  ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━  ┛
@ HayaleT* zaten bırakası varmış desene

Lite[R]arY ~> Surf Gaming & Jailbreak  [Since 2016]
Facebook : TIKLA
@Rouse♦ pardon uyardığın için teşekkürler klavye bozukta Pardon tekrar dan özür dilerim

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
NatronAbi'ye Benzeyen T**AKLI Reis <3 Emrullah* 12 844 30-12-2020, Saat: 16:58
Son Yorum: YigitHD20
Kediler Hakkında Bilgiler livacan 0 291 26-12-2020, Saat: 21:25
Son Yorum: livacan
CSDurağı rezillikleri hakkında MawiLarq 0 347 06-03-2020, Saat: 14:27
Son Yorum: MawiLarq
Akrostiş Şiir Hakkında Yorumlarınız Whisky02 8 588 25-11-2019, Saat: 15:11
Son Yorum: Whisky02
Csdurağının batışı hakkında ne düşünüyorsunuz? elmaşekeri 16 1,197 31-10-2019, Saat: 09:45
Son Yorum: elmaşekeri

Task