Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

NatronAbi Konusu hakkında.

Konu

Mawi birazdan alone kufurlu konusmaya basliycak bence bu kadar.dayanmasi bile mucize ondan konuyu kapat bence Gülmekten Ölüyorum

REHAREIZ Since 2 0 1 4 - 2 0 1 8
Eski Bir Efsanenin yarim kalmis hikayesi
Ben Şeytan Değilim Ama Şeytanın Benden Ögreneceği Çok Şey Var !
Son Düzenleme: 15-12-2017, Saat: 20:34, Düzenleyen: D'n'S.
@ -aLoNeDaRK- güzel kardeşim ben normalde bu tarz konularda yorum yapmam ama konu açılmış bazı arkadaşların gelişi güzel konuştuğunu görünce yazmak istedim. neyse sağlık olsun yapıcak bişey yok seninle onun arasında bize sadece tartışması düşerdi onuda zaten yaptık ikinizinde yolu açık olsun

@!RehaReiz! kişi kendinden bilir işi Gülücük

Ben niye küfür edeyimki Gülmekten Ölüyorum
Sizce umrumdamı sanıyorsunuz ben o telif ihtarlarını 2 ay önce gönderdim youtube 2 ay sonra cevapladı kanalı kapattı umrumda olsa peşine daha sık düşerdim Gülücük

Son Düzenleme: 15-12-2017, Saat: 20:40, Düzenleyen: Emrullah*.
merak ediyorum şu adsense hesabına nolmuş Gülmekten Ölüyorum? @ -aLoNeDaRK-

adsense hesabı kapandıysa şimdiden şu youtube hesabını açma derim. Eğer kapatıldıysa hiçbir işe yaramaz artık

@ -aLoNeDaRK- Mapların Bir Sürü Serverda oynanıyor,Atıyorum Bir Gün Kafan Atsa Csduragıda para kazanıyor onada mı telif atıcaksın ? Cs 1.6 Sahipleri Telif Atsa Tamam Derim Ama Sen Mapı Ücretsiz Diye Paylaşıyorsun Mapı Paylaştıktan 12312312 Gün Sonra Biri Senin Mapın Tüm Türkiyeye Tanıtıyor Sen Teşekkür Etmek Yerine Telif Atıyorsun.Vicdan azabı yok mu ?

@Semih . %100 Katiliyorum Hayatimin En Iyi Gordugum Cumlesi. Haklisin

ya boşverin beyler natron keyfine bakıyo halla halla

Şu Anda Oyunda
Reign Of Kings
Oyuna Katıl

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
NatronAbi'ye Benzeyen T**AKLI Reis <3 Emrullah* 12 898 30-12-2020, Saat: 16:58
Son Yorum: YigitHD20
Kediler Hakkında Bilgiler livacan 0 325 26-12-2020, Saat: 21:25
Son Yorum: livacan
CSDurağı rezillikleri hakkında MawiLarq 0 376 06-03-2020, Saat: 14:27
Son Yorum: MawiLarq
Akrostiş Şiir Hakkında Yorumlarınız Whisky02 8 630 25-11-2019, Saat: 15:11
Son Yorum: Whisky02
Csdurağının batışı hakkında ne düşünüyorsunuz? elmaşekeri 16 1,243 31-10-2019, Saat: 09:45
Son Yorum: elmaşekeri

Task