Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Etkinlik   | Merhabalar

Konu

Hoşgeldin seni burada görmek güzel Gülücük

Union CSGO Mode
Çok teşekkür ederim hoşbulduk.
İlk konum gibi bir sürü konum olacak ve bunu yanında yeni eklentilerimi de paylaşacağım.
Paylaşacağım ilk eklentinin videosunu buradan atayım sizlere...
https://www.youtube.com/watch?v=Qmr7IfiHDrM

Kanka csduragi forumunda sen kalmıştın sende artık buradasın sanırım hoşgeldin

1.Nesil yazar
@ By.KinG Emirhan Hocayı Bu kadar çok Diyalog kurduğunuz için Modluğa Hak Kazanmış Bulunmaktasınız ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Steam Yutup | Rep
Burada ya da orada değilim, her iki tarafta da olacağım çünkü her iki taraftanda yapacağım paylaşımlar benim paylaştığım içeriğin daha hızlı yayılmasına sebep olacaktır.
Dostum benim bir hikayem var orada ve o yüzden de ne olursa olsun ben orayı bırakmam, bırakamam.
Bana oyunu sevdiren, cs 1.6 yı sevdiren bir yerdi orası.Sabahtan akşama kadar hiç sıkılmadan oynadığım, arkadaşlar edindiğim ve kendimi geliştirme fırsatı bularak buralara kadar geldiğim yerdir.Beni bu kadar iyi hale getiren ve bana yardımcı olan insanlara sırtımı dönemem.

(14-07-2019, Saat: 00:47)By.KinG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Burada ya da orada değilim, her iki tarafta da olacağım çünkü her iki taraftanda yapacağım paylaşımlar benim paylaştığım içeriğin daha hızlı yayılmasına sebep olacaktır.
Dostum benim bir hikayem var orada ve o yüzden de ne olursa olsun ben orayı bırakmam, bırakamam.
Bana oyunu sevdiren, cs 1.6 yı sevdiren bir yerdi orası.Sabahtan akşama kadar hiç sıkılmadan oynadığım, arkadaşlar edindiğim ve kendimi geliştirme fırsatı bularak buralara kadar geldiğim yerdir.Beni bu kadar iyi hale getiren ve bana yardımcı olan insanlara sırtımı dönemem.
En doğrusunu yapıyorsun ozaman ancak webdiyoda kaynak çok olduğundan gelişme durumun daha hızlı olacaktır nedense webdiyoda olan csduragımda, csduragında olan webdiyoda olamaz diğe bir algı oluşmuş inşallah kırılır

1.Nesil yazar
Olan oldu artık önümüze bakacağız.
Geçmişini bilmen gerek ona göre hareket etmen değil.

Son Düzenleme: 14-07-2019, Saat: 01:04, Düzenleyen: By.KinG.
(14-07-2019, Saat: 00:46)SkullHD Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ By.KinG Emirhan Hocayı Bu kadar çok Diyalog kurduğunuz için Modluğa Hak Kazanmış Bulunmaktasınız ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bir işi yapmak için illahiki moderetör ya da herhangi bir yetki de olmana gerek yok veya yetki almak için uğraşmana.
Yapacağın işi gönülden yaparsan hem eğlenirsin hem arkadaş edinirsin hem de kendini geliştirirsin.
Moderetör olunca atacağın yorumla user olunca atacağın yorum arasındaki tek fark senin o anki durumundur.

(14-07-2019, Saat: 01:01)Zeze.Stained Adlı Kullanıcıdan Alıntı: marhaba
Merhaba Suat Efendi nasılsınız görüşmeyeli ?
En son yeni modlar çıkıyordu ama ses seda yok yahu Gülmekten Ölüyorum

(14-07-2019, Saat: 01:03)By.KinG Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(14-07-2019, Saat: 00:46)SkullHD Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ By.KinG Emirhan Hocayı Bu kadar çok Diyalog kurduğunuz için Modluğa Hak Kazanmış Bulunmaktasınız ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bir işi yapmak için illahiki moderetör ya da herhangi bir yetki de olmana gerek yok veya yetki almak için uğraşmana.
Yapacağın işi gönülden yaparsan hem eğlenirsin hem arkadaş edinirsin hem de kendini geliştirirsin.
Moderetör olunca atacağın yorumla user olunca atacağın yorum arasındaki tek fark senin o anki durumundur.

(14-07-2019, Saat: 01:01)Zeze.Stained Adlı Kullanıcıdan Alıntı: marhaba
Merhaba Suat Efendi nasılsınız görüşmeyeli ?
En son yeni modlar çıkıyordu ama ses seda yok yahu Gülmekten Ölüyorum
cevabı @Kalipso22 ' de tost makinesini çok seviyor kendisi engel olan o sanırıö

Instagram; zeze.stained
Facebook; Stained
Youtube; Stained
Steam; Zeze;Stained.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Merhabalar BerkayKırık 1 359 25-12-2019, Saat: 22:56