merhaba beni bazılarınız tanıyordur tanımayanlar tanımasa da olur sıkıntı olmaz. Uzun zaman sonra tekrar burdayım kalıcı olmasını istemezdim (ZATEN bir arkadaşa bakıp çıkacağım). Forum gelişmiş tabii ki de her ne kadar düşman görünsem de forumun gelişmesi beni mutlu ediyor (kim düşman olarak görüyorsa artık). tabi forum geliştikçe hitap ettiği kitle ve rakip olduğu siteler artıyor böyle durumlar çok hoşuma gidiyor çünkü devri geçen eskilerin yerine yeni ve girişken forumlar geliyor bunlar olurken abuk sabuk forumlar yok oluyor. Neyse gelelim sebeb-i ziyaretimize aziz mi ali koç mu (şaka tabi aziz sakın gitmesin). Efendim forum gelişmiş bir etkinlik yapasım geldi ama hangi konuda yapayım kararsızım bu yüzden yorumlarımızı bekliyorum değerli csailesi halkı.
Para toplayın Türkçe özel ders almam lazım
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Hoşgeldin , düşmanlık kimseye karşı olmaz , etkinlik hakkında web hosting vs. olabilir.
Oooo Flaş bey Hoşgelmişsiniz.
konu ilgi gormedi
Tanımazlar seni :D
Türkiyenin kitap okuma ortalamasi 16 tabi okumayacaz yani
kisacasi sa ben old siz pis newlere yardimci olmaya geldim isteginiz var mi
lgsl
Vay be :) hg
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Merhabalar | BerkayKırık | 1 | 296 |
25-12-2019, Saat: 22:56 Son Yorum: umuthardworking |
|