Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Mahkeme ile ilgili soru sorucam

Konu

Nası Korkutmuşsa Artık Gelse De Gidersin Suçlu Değilsin Nasılsa.

Onunla ne zaman lades oynasak hep o kazandı. Kalbimdeyken nasıl aklımda derdim.
  - Oğuz Atay.
(23-08-2019, Saat: 16:56)Sherlock` Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Nası Korkutmuşsa Artık Gelse De Gidersin Suçlu Değilsin Nasılsa.
Gelir mi ki ?

Gelmeeeeeez

- Oğuz Atay.
Son Düzenleme: 23-08-2019, Saat: 17:10, Düzenleyen: emo4166.
(23-08-2019, Saat: 16:58)Sherlock` Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gelmeeeeeez
Tamam Hocam

Ya adam gürcistanda oturuyormuş acar mi dava korkuyorum son soru

Açsa ve haklı olsa bile yıllar ve para gerektiren bir iş bu işe girmez

Boş ol , boş ol , boş ol.
(23-08-2019, Saat: 18:00)Smash Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Açsa ve haklı olsa bile yıllar ve para gerektiren bir iş bu işe girmez
Yani açmaz demi

Açmaz Kardeşim Rahat Ol Bilişim Firması VDS Veriyor İse DDOS Atmayın Diyemez Zaten Adam O Yüzden Alıyor. Firmadan Hiçbir Sıkıntı Gelmez. He Adam Konusu Var Öyle Birşey Yapamaz Seni Korkutma Amaçlı Yapmıştır. Dediğim Gibi Adam İlgilenmez Bile Öyle Bir Şikayette Bulunsa.

- Oğuz Atay.
(23-08-2019, Saat: 18:52)Sherlock` Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Açmaz Kardeşim Rahat Ol Bilişim Firması VDS Veriyor İse DDOS Atmayın Diyemez Zaten Adam O Yüzden Alıyor. Firmadan Hiçbir Sıkıntı Gelmez. He Adam Konusu Var Öyle Birşey Yapamaz Seni Korkutma Amaçlı Yapmıştır. Dediğim Gibi Adam İlgilenmez Bile Öyle Bir Şikayette Bulunsa.
Zaten digital ocean hesabını falan kapattim 1 tane vds vardı onuda kapattim vds de ddos scripti bile yoktu adam Kapattırdı İnşallah Açmaz Açarsada ilgilenmezler inşallah adam beni tehdit etti beni engelleme bana para 50 dolar atarsan seni mahkemeye vermem dedi sonra engelledim zaten

(23-08-2019, Saat: 19:04)emo4166 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(23-08-2019, Saat: 18:52)Sherlock` Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Açmaz Kardeşim Rahat Ol Bilişim Firması VDS Veriyor İse DDOS Atmayın Diyemez Zaten Adam O Yüzden Alıyor. Firmadan Hiçbir Sıkıntı Gelmez. He Adam Konusu Var Öyle Birşey Yapamaz Seni Korkutma Amaçlı Yapmıştır. Dediğim Gibi Adam İlgilenmez Bile Öyle Bir Şikayette Bulunsa.
Zaten digital ocean hesabını falan kapattim 1 tane vds vardı onuda kapattim vds de ddos scripti bile yoktu adam Kapattırdı İnşallah Açmaz Açarsada ilgilenmezler inşallah adam beni tehdit etti beni engelleme bana para 50 dolar atarsan seni mahkemeye vermem dedi sonra engelledim zaten
Kafaya bu kadar takma bisey olmaz yas kac bu arada

Projeler | İletişim | Web
--------------
Son Düzenleme: 23-08-2019, Saat: 19:30, Düzenleyen: emo4166.
(23-08-2019, Saat: 19:19)SoyutArı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(23-08-2019, Saat: 19:04)emo4166 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Kafaya bu kadar takma bisey olmaz yas kac bu arada
16 hocam 17 giricem niye sordunuz ki ?

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Dini soru sor inurdemirelseo 0 118 14-12-2024, Saat: 11:46
Son Yorum: inurdemirelseo
Su Tesisatçıları İle İlgili Rehber megahome 0 165 09-03-2023, Saat: 16:38
Son Yorum: megahome
[Soru] Sizce Cs 1.6 Jailbreak Bitti' mi ? Türkiyem Ceo 39 1,736 26-05-2021, Saat: 01:14
Son Yorum: Weltmann
Banlı Hüseyin Orkun İle İlgili nemesiskingofcs 1 340 20-12-2019, Saat: 23:25
Son Yorum: By.KinG
Banımla İlgili nemesisözür 9 569 15-12-2019, Saat: 16:28
Son Yorum: By.KinG

Task