Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Mahkeme ile ilgili soru sorucam

Konu

(23-08-2019, Saat: 19:22)emo4166 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(23-08-2019, Saat: 19:19)SoyutArı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(23-08-2019, Saat: 19:04)emo4166 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(23-08-2019, Saat: 18:52)Sherlock` Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Açmaz Kardeşim Rahat Ol Bilişim Firması VDS Veriyor İse DDOS Atmayın Diyemez Zaten Adam O Yüzden Alıyor. Firmadan Hiçbir Sıkıntı Gelmez. He Adam Konusu Var Öyle Birşey Yapamaz Seni Korkutma Amaçlı Yapmıştır. Dediğim Gibi Adam İlgilenmez Bile Öyle Bir Şikayette Bulunsa.
Zaten digital ocean hesabını falan kapattim 1 tane vds vardı onuda kapattim vds de ddos scripti bile yoktu adam Kapattırdı İnşallah Açmaz Açarsada ilgilenmezler inşallah adam beni tehdit etti beni engelleme bana para 50 dolar atarsan seni mahkemeye vermem dedi sonra engelledim zaten
Kafaya bu kadar takma bisey olmaz yas kac bu arada
16 hocam 17 giricem niye sordunuz ki ?
Reşit misin diye merak ettim. 18in altıysan hiç bir şey olmaz kafaya takma

Projeler | İletişim | Web
--------------
(23-08-2019, Saat: 20:05)SoyutArı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(23-08-2019, Saat: 19:22)emo4166 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(23-08-2019, Saat: 19:19)SoyutArı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(23-08-2019, Saat: 19:04)emo4166 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(23-08-2019, Saat: 18:52)Sherlock` Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Açmaz Kardeşim Rahat Ol Bilişim Firması VDS Veriyor İse DDOS Atmayın Diyemez Zaten Adam O Yüzden Alıyor. Firmadan Hiçbir Sıkıntı Gelmez. He Adam Konusu Var Öyle Birşey Yapamaz Seni Korkutma Amaçlı Yapmıştır. Dediğim Gibi Adam İlgilenmez Bile Öyle Bir Şikayette Bulunsa.
Zaten digital ocean hesabını falan kapattim 1 tane vds vardı onuda kapattim vds de ddos scripti bile yoktu adam Kapattırdı İnşallah Açmaz Açarsada ilgilenmezler inşallah adam beni tehdit etti beni engelleme bana para 50 dolar atarsan seni mahkemeye vermem dedi sonra engelledim zaten
Kafaya bu kadar takma bisey olmaz yas kac bu arada
16 hocam 17 giricem niye sordunuz ki ?
Reşit misin diye merak ettim. 18in altıysan hiç bir şey olmaz kafaya takma
O zaman bugün bir rahat bir uyku uyuyayım teşekkürler herkesden

Ya bana bu adam baban evde mi demsiti bende yok dedim babanın telefon numarasını bulurum dedi tc kimlik numaranı öğrenirim dedi öğrenir mi ya teli falan

ya kardeşim birşey yapamaz herkes anlatmaya çalışıyor hiçbir şey yapamaz merak etme ne telefonu bulur ne tc bulur tc kimliği bulamaz öyle bir dünya yok nede dava açamaz ismin soyisimin yok ip adresinden bir suç işlediğine dair hiçbir kanıt yok veya benzeri uzatmanında bir anlamı yok
Sonuç olarak hiçbirşey olmayacak

Son Düzenleme: 23-08-2019, Saat: 22:05, Düzenleyen: emo4166.
(23-08-2019, Saat: 21:56)MuhammeDesiqn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ya kardeşim birşey yapamaz herkes anlatmaya çalışıyor hiçbir şey yapamaz merak etme ne telefonu bulur ne tc bulur tc kimliği bulamaz öyle bir dünya yok nede dava açamaz ismin soyisimin yok ip adresinden bir suç işlediğine dair hiçbir kanıt yok veya benzeri uzatmanında bir anlamı yok
Sonuç olarak hiçbirşey olmayacak
Tamam Hocam bir daha yazmicsm

Hocam ismimi salladım ahmet faruk dedim yine bir sey olur mu ? Yani gerçek ismimi söylemedim anne babamin ismini sordu onuda söylemedim benim teli whatsappdan öğrenebilir mi onu engelledim

Rahatlandığın falan yok, adama parayı verseydin daha iyi olurdun gibime geliyor? Gülücük

Birşey olmaz. Reşit değilsin ayrıca DDoS saldırısı yapmamışsan sorun çıkmaz. Emin olabilirsin.

I Just Burning Myself

?♏♒♏■■♏❍♏ ♑♓⧫ ◻◆⬧⧫
(23-08-2019, Saat: 21:40)emo4166 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ya bana bu adam baban evde mi demsiti bende yok dedim babanın telefon numarasını bulurum dedi tc kimlik numaranı öğrenirim dedi öğrenir mi ya teli falan
Yav bulsun anasını satayım napacak tc ne işe yarıyor ıslak imza olmadan bi halt yapamaz reşit olmadığın için ıslak imza da atamazsın. Olur da dava falan ederse etsin en fazla bir avukat atarlar bir şey çıkmaz

Projeler | İletişim | Web
--------------
Son Düzenleme: 23-08-2019, Saat: 23:02, Düzenleyen: emo4166.
(23-08-2019, Saat: 22:44)SoyutArı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(23-08-2019, Saat: 21:40)emo4166 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ya bana bu adam baban evde mi demsiti bende yok dedim babanın telefon numarasını bulurum dedi tc kimlik numaranı öğrenirim dedi öğrenir mi ya teli falan
Yav bulsun anasını satayım napacak tc ne işe yarıyor ıslak imza olmadan bi halt yapamaz reşit olmadığın için ıslak imza da atamazsın. Olur da dava falan ederse etsin en fazla bir avukat atarlar bir şey çıkmaz
Tamam

(23-08-2019, Saat: 22:34)BlackAngel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Birşey olmaz. Reşit değilsin ayrıca DDoS saldırısı yapmamışsan sorun çıkmaz. Emin olabilirsin.
Sağolun hocam

(23-08-2019, Saat: 22:21)Emrullah* Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Rahatlandığın falan yok, adama parayı verseydin daha iyi olurdun gibime geliyor? Gülücük
50 doları mi ?? Gülmekten Ölüyorum

Bu olaydan ailemin haberi yok ben yokken kağıt gelirse eve o yüzden diyorum

Birinin kazancını , işini , gelir kaynağını engellemeyip sadece zevk ve tatmin olmak için ddos attıysan makinayı kaparlar. Karşı tarafın çok sağlam bir avukatı yoksa çokda birşey olmaz gidip gelmene yazık. Eğer bir sanal şirket veya şirket kurucusu değilse mahkemeye gitmesi onun adınada boş birşey olur. Not : DDoS atınca kral falan olunmuyor 40tl'ye makine alıp bireysel bir ipyi çok rahat düşürürsünüz ama elinize birşey geçmez. İyi forumlar.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Dini soru sor inurdemirelseo 0 103 14-12-2024, Saat: 11:46
Son Yorum: inurdemirelseo
Su Tesisatçıları İle İlgili Rehber megahome 0 149 09-03-2023, Saat: 16:38
Son Yorum: megahome
[Soru] Sizce Cs 1.6 Jailbreak Bitti' mi ? Türkiyem Ceo 39 1,670 26-05-2021, Saat: 01:14
Son Yorum: Weltmann
Banlı Hüseyin Orkun İle İlgili nemesiskingofcs 1 328 20-12-2019, Saat: 23:25
Son Yorum: By.KinG
Banımla İlgili nemesisözür 9 546 15-12-2019, Saat: 16:28
Son Yorum: By.KinG

Task