Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Herkez Bunu Okusun

Konu

Merhaba arkadaşlar ben Saitama gerçek ismim ile Burkay

Yaş = 18
Kaç Yıldır Bu İşteyim = 5-6 Sene Oldu
Tecrübem = Profesyönelliğe Yaklaşmaktayım

Beni tanıyan tanımayan birçok arkadaş var forumda bazıları benden küçük bazıları yaş olarak büyük
Ben burda kendimi tanıtmak istedim bazı arkadaşlar hiç tanımadığı biri hakkında yorum yapıyor.
Pluginde aşırı iddialı değilim ama CS Alemindeki plugincilerden ortalama olarak daha iyi olduğumu düşünüyorum.
Mezuna kaldık YGS Çalışıyorum malum isteklerinize pek bakamıyorum. Ama hafta sonları attığınız isteklere elimden
Geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım.

Ve Forumda Herkes Birbirine Saygı Göstermeli Kimse Kimseyi Gerekmediği Sürece Ezmemeli
Kimse Kimseye Hava Atmamalı Benden Bu Kadar

İstek Pluginlerinizi Bekliyorum arkadaşlar Gülücük

Burkay abi
bana plugin yaparmısın Gülmekten Ölüyorum

(26-11-2016, Saat: 17:44)TheFlash Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bı plugın paylasık herkz dusman oldu

Konu Kilitlenip çöpe taşındı

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | Team Speak 3 SINIRSIZ BOT ATMA [HERKEZ BİLMEZ] Dertlemez Bey 1 364 13-10-2018, Saat: 01:38
Son Yorum: MawiLarq
Silinmiş Konu   | Konsola bunu yazdığımda bu olsa olurmu? W0RLD. 1 406 08-09-2018, Saat: 16:32
Son Yorum: ITenGriTR
Silinmiş Konu   | Herkes Okusun Önemli Bir Duyuru M.A - Burkay 7 988 31-03-2018, Saat: 00:09
Son Yorum: MawiLarq
Silinmiş Konu   | Arkadaşlar bunu yapabilen var mı korkuluk1412 14 1,466 17-09-2017, Saat: 12:17
Son Yorum: Demirhann
Silinmiş Konu   | Herkez Admin Hayırlı Olsun Demirhann 7 868 11-09-2017, Saat: 08:34
Son Yorum: SwindLer

Task