Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | Arkadaşlar bunu yapabilen var mı

Konu

ctmenu plugininde  /c4 yazılınca herkesi göm dediği zaman elinde silah olan gömülmesin süreli göm dediği zaman bütün saniyelerde silahı olan gömülmesin birde süreli gömde ve herkesi gömmede nerede olursa olsun gömülmesini istiyorum 
.sma stayla_ailer_ctmenux_v6.sma (Dosya Boyutu: 140.09 KB | İndirme Sayısı: 2)

Bomba vs. Olanlar gömülsünmü ? Yoksa sadece silahmı

Kusura bakmayın silah yerine elinde weapondan herhangi bir şey olanlar gömülmesin yazsaydım anlardınız Üzüldüm
@ MawiLarq bomba olan gömülmesin ama elinde olcak elinde değilse gömülsün

@By.DehSeT teşekkür ederim uğraştığın için bomba varken de gömülmesin

@By.DehSeT kardeşim elinde bıçak varsa gömülcek yapsan yeter elinde weapondaki silahlar varsa gömülmesin

Son Düzenleme: 14-09-2017, Saat: 17:15, Düzenleyen: korkuluk1412.
@By.DehSet senin ilk attığını kullanıyorum bomba olunca gömsün ya saçma olur teşekkür ederim ama bu /c4 herkesi göm yada süreli göm dediğimde adam zıplasa bile gömmesini istiyorum ben herkesi göm diyince 1 kere gömüyor adam merdivene çıkıyor gömülmüyor ? bunuda çözebilirsen çok iyi olur

buyur ilk attığın ctmenu karışmasın
.sma super_ctmenu.sma (Dosya Boyutu: 128.69 KB | İndirme Sayısı: 1)

Merdivene çıkan biri için oyunun doğası gereği bir çözümü olabileceğini sanmıyorum var sa da ben bilmiyorum.

ahm3tcelik.github.io

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | TeamSpeak3 YETKİ AYARLAMASINI BİLEN ARKADAŞLAR ARANIYOR SWENZIE ! 1 386 18-09-2020, Saat: 15:36
Son Yorum: JwG
Silinmiş Konu   | ARKADAŞLAR Bİ BAKARSANIZ ʢ۩ʡ ☰ Furkan ☰ ʢ۩ʡ 2 314 18-12-2019, Saat: 18:07
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | Arkadaslar Banner Lazim Spring - BEY 2 332 15-12-2019, Saat: 15:44
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | arkadaşlar bi baksanız victorypropub 1 338 24-08-2019, Saat: 15:31
Son Yorum: Pizza
Silinmiş Konu   | Banner yapan arkadaşlar için Efekler [EqzozBey Graphic] FearLeSS DesigN 137 12,183 12-04-2019, Saat: 18:36
Son Yorum: muh4mmed

Task