Merhaba Arkadaşlar Bugün Manisa / Turgutlu'da Gerçekleşmiş Olan Murat Yücedağ C# Etkinliğine Katıldım.
Ve Murat Yücedağ Abimizle Az Bir Sohbetimiz Oldu.Kendisi Çok İyi Bir İnsan Ve Kaliteli Bir Yazılımcı.
Foruma Gelmesini İsticem Kendisinden Bu Yüzden Siz Değerli Forum Üyelerimizin Yardımına İhtiyacım Var.
Arkadaşlar Bu Güzel Abimize Destek Olursanız Sevinirim. Belki Bizim Foruma Yardımcı Olarak Gelebilir.
Siz Değerli Üyelerden Ricam https://www.youtube.com/user/YazilimHerYerde Bu Kanaldaki Sondan Başlayıp
Mümkün Olduğunca #ComeToWebDiyo - Nick'iniz Olarak Yorum Atıp Beğenmenizi Ve Abone Olmanızı İsticem.
Kendisi Türkiye'nin Gelecek Nesli Olacak Gençleri Eğitmek İçin Elinden Gelen Her Yardımı Yapıyor.
Eğer Sizinde 20 - 30 Kişilik Gruplarınız Varsa Ve Şehrinizde Eğitim İstiyorsanız Elinden Gelen Yardımı Esirgemez.
Sadece Yol Masrafı'nı Karşılamanız Yeterlidir. Bu Konu Sayesinde Web Diyo'nun Gerçek Aktif Üyelerini Görücez.
Kendisini Forumda Görmekten Onur Duyarız. Şimdiden Teşekkürler Tüm Üyelerimize...
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Elimden Geldiğince Bikaç Videosuna Yorum Bıraktım . Yardımcı Olmaya Çalıştım Liderim :heart:
Pouex(Görkem Bacısısikişenoğlu)'in anasını götünden sikeyim.
Emirhan SkürtSkürt seninde ananı sikicem sıradasın.
Dediğim gibi ferudun ve berke lafım yok.
forum.csduragi.com
Emirhan SkürtSkürt seninde ananı sikicem sıradasın.
Dediğim gibi ferudun ve berke lafım yok.
forum.csduragi.com
@M.A - Aconyonn Teşekkür Ederim Kardeşim Ama Liderim Demesen Bizde Lider Üye İlişkisi Yok Biz Bir Aileyiz
Yorum Yaptım Abone Oldum Her Türlü Desteği Veririz
Yapabildiğim kadar yaptim.
Son Düzenleme: 25-03-2018, Saat: 21:18, Düzenleyen: M.A - Burkay.
Forum kurallarına aykırı olduğun için konunuz silinmiştir .
Eğerki Bir Hata Olduğunu Düşünüyorsanız Bize Mesaj Atın
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Silinmiş Konu | ONEMLI | alsancakgaming | 5 | 361 |
26-08-2019, Saat: 21:43 Son Yorum: Smash |
|
Silinmiş Konu | ONEMLI | alsancakgaming | 2 | 253 |
25-08-2019, Saat: 22:15 Son Yorum: ITenGriTR |
|
Silinmiş Konu | Beyler aciliyet çok önemli | Muptela | 3 | 332 |
18-06-2019, Saat: 02:36 Son Yorum: ITenGriTR |
|
Silinmiş Konu | Pawn ve yeni steam güncellemesi hakkında,önemli! | MawiLarq | 16 | 1,033 |
23-04-2019, Saat: 23:08 Son Yorum: MawiLarq |
|
Silinmiş Konu | Önemli Bilgilendirme | ` bRae | 4 | 553 |
26-02-2019, Saat: 10:19 Son Yorum: MawiLarq |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi