Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | Herkes Okusun Önemli Bir Duyuru

Konu

Merhaba Arkadaşlar Bugün Manisa / Turgutlu'da Gerçekleşmiş Olan Murat Yücedağ C# Etkinliğine Katıldım.

Ve Murat Yücedağ Abimizle Az Bir Sohbetimiz Oldu.Kendisi Çok İyi Bir İnsan Ve Kaliteli Bir Yazılımcı.

Foruma Gelmesini İsticem Kendisinden Bu Yüzden Siz Değerli Forum Üyelerimizin Yardımına İhtiyacım Var.

Arkadaşlar Bu Güzel Abimize Destek Olursanız Sevinirim. Belki Bizim Foruma Yardımcı Olarak Gelebilir.

Siz Değerli Üyelerden Ricam https://www.youtube.com/user/YazilimHerYerde Bu Kanaldaki Sondan Başlayıp

Mümkün Olduğunca #ComeToWebDiyo - Nick'iniz Olarak Yorum Atıp Beğenmenizi Ve Abone Olmanızı İsticem.

Kendisi Türkiye'nin Gelecek Nesli Olacak Gençleri Eğitmek İçin Elinden Gelen Her Yardımı Yapıyor.

Eğer Sizinde 20 - 30 Kişilik Gruplarınız Varsa Ve Şehrinizde Eğitim İstiyorsanız Elinden Gelen Yardımı Esirgemez.

Sadece Yol Masrafı'nı Karşılamanız Yeterlidir. Bu Konu Sayesinde Web Diyo'nun Gerçek Aktif Üyelerini Görücez.

Kendisini Forumda Görmekten Onur Duyarız. Şimdiden Teşekkürler Tüm Üyelerimize...

Elimden Geldiğince Bikaç Videosuna Yorum Bıraktım . Yardımcı Olmaya Çalıştım Liderim  :heart:

Pouex(Görkem Bacısısikişenoğlu)'in anasını götünden sikeyim.
Emirhan SkürtSkürt seninde ananı sikicem sıradasın.
Dediğim gibi ferudun ve berke lafım yok.
forum.csduragi.com
Yorum Yaptım Abone Oldum Her Türlü Desteği Veririz

Yapabildiğim kadar yaptim.

Forum kurallarına aykırı olduğun için konunuz silinmiştir .

Eğerki Bir Hata Olduğunu Düşünüyorsanız Bize Mesaj Atın

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | ONEMLI alsancakgaming 5 361 26-08-2019, Saat: 21:43
Son Yorum: Smash
Silinmiş Konu   | ONEMLI alsancakgaming 2 253 25-08-2019, Saat: 22:15
Son Yorum: ITenGriTR
Silinmiş Konu   | Beyler aciliyet çok önemli Muptela 3 332 18-06-2019, Saat: 02:36
Son Yorum: ITenGriTR
Silinmiş Konu   | Pawn ve yeni steam güncellemesi hakkında,önemli! MawiLarq 16 1,033 23-04-2019, Saat: 23:08
Son Yorum: MawiLarq
Silinmiş Konu   | Önemli Bilgilendirme ` bRae 4 553 26-02-2019, Saat: 10:19
Son Yorum: MawiLarq

Task