Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | Pawn ve yeni steam güncellemesi hakkında,önemli!

Konu

#1
Steam, yeni güncellemesinde "messagemode" steam kullanıcıları bundan bu komutu kullanamayacaktır.

Bundan dolayı tüm kayıt sistemlerinin güncellemesi gerekecektir. Forumdaki büyük çaplı konuları başlarında counter strike: global offensive modlarını güncelliceğiz.!


#2
Son Düzenleme: 21-03-2019, Saat: 21:50, Düzenleyen: Smash.
Girememe gibi problem olmakta mıdır ?

Ve güncellerken önerdiğiniz birşey varmı ?


Boş ol , boş ol , boş ol.
#3
Ozamannnn




K.g @ MawiLarq @"Lostvayne" ve diğerleri


Tekrar Görüşmemek Üzere.
#4
(21-03-2019, Saat: 21:49)Smash Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Girememe gibi problem olmakta mıdır ?

Ve güncellerken önerdiğiniz birşey varmı ?
Hesap sistemleri için steam oyuncularının verilerini depolarken STEAM_ID üzerine kaydedebilirsin , örneği: nVault dersi


#5
messagemode yerine ne kullanıcaz peki ?



#6
(21-03-2019, Saat: 22:01)PawNod\ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: messagemode yerine ne kullanıcaz peki ?
STEAM_ID Veyatta konsol , say birşeyi kullanmak zorunda kaldık


#7
Son Düzenleme: 21-03-2019, Saat: 22:05, Düzenleyen: Q47..
Bunun gibi başka birşey bulabiliriz sanki arasdirsak


 
#8
Son Düzenleme: 21-03-2019, Saat: 22:31, Düzenleyen: ITenGriTR.
Lütfen nickinizi saya giriniz diyip nicki aldıktan sonra eklentiyi durdurursanız(PLUGIN_HANDLED) hem adamın nickini almış olursunuz hemde mesajı kimse görmez kolay gelsin.



#9
Anlamadım örneği kodlar mısınz



#10
Başka platformdan alınan bulunan açıklama;

Counter-Strike 1.6 oyunu Valve Corporation tarafından 2000 yılında piyasaya sürüldü. Oldukça eski olmasına rağmen, hala büyük bir hayran kitlesine sahip. Resmi CS 1.6 istemcilerini kullanan oyuncu sayısı çevrimiçi ortamda ortalama 20.000 kişiye ulaşırken, Steam'de kayıtlı toplam oyun sunucusu sayısı 5.000'i aşıyor. Oyun sunucularının satılması, kiralanması ve tanıtılması artık gerçek bir iş olarak kabul edilir ve bu hizmetler çeşitli web sitelerinde satın alınabilir.

Popüler oyun sunucularının çoğu sahipleri, yasaklara karşı koruma, silahlara erişim vb. Gibi çeşitli ayrıcalıklar satarak, oyunculardan para toplarlar. Bazı sunucu sahipleri bağımsız olarak reklam verirken, diğerleri sunucu kiraladıkları yerden sunucu tanıtım hizmetleri alırlar. Bir hizmet için ödeme yaptıktan sonra, müşteriler genellikle sunucularının tam olarak reklamının yapılmasına ilişkin olarak bilinçsiz kalırlar. Görünüşe göre, geliştirici takma adı “Belonard” yasadışı bir tanıtım yoluna başvurdu. Sunucusu, Truva atı olan oyuncuların cihazlarını etkiledi ve hesaplarını diğer oyun sunucularını tanıtmak için kullandı.

Kötü niyetli sunucunun sahibi, oyun istemcisinin güvenlik açıklarını ve yeni yazılmış bir Truva'yı işletmeleri için teknik bir temel olarak kullanır. Truva atı oyuncuların cihazlarına bulaşmak ve sistemdeki Truva atı güvenliğini sağlamak ve diğer oyuncuların cihazlarına dağıtmak için kötü amaçlı yazılım indirmek içindir. Bunun için, ikisi resmi oyun istemcisinde ve dördü korsanda bulunan Uzaktan Kod Yürütme (RCE) güvenlik açıklarından yararlanırlar.

Sistemde bir kez kurulum yapıldığında, Trojan.Belonard, oyun istemcisindeki mevcut oyun sunucularının listesini değiştirir ve virüslü bilgisayarda provaları Trojan'ı yaymak için oluşturur. Kural olarak, proxy sunucuları daha düşük bir ping gösterir, bu nedenle diğer oyuncular bunları listenin başında görür. Bunlardan birini seçerek, bir oyuncu, bilgisayarına Trojan.Belonard bulaşmış olduğu kötü amaçlı bir sunucuya yönlendirilir.

Bu kalıbı kullanarak, Truva geliştiricisi, CS 1.6 oyun sunucularının önemli bir bölümünü oluşturan bir botnet oluşturmayı başardı. Analistlerimize göre, resmi Steam istemcisi tarafından sunulan yaklaşık 5.000 sunucudan 1.951'i Belonard Trojan tarafından yaratıldı. Bu, tüm oyun sunucularının% 39'udur. Bu ölçekte bir ağ, Trojan geliştiricisinin diğer sunucuları para için tanıtmasına izin vererek, virüslü oyun istemcilerindeki kullanılabilir sunucuların listesine ekledi.

Daha önce CS Truva ile benzer bir olayı bildirmiştik; Trojan bir oyuncunun cihazına kötü amaçlı bir sunucudan bulaştırabilirdi. Bununla birlikte, bir kullanıcının kötü niyetli dosyaları indirmesini onaylaması gerektiğinde, bu sefer bir Trojan kullanıcılar tarafından farkedilmeyen cihazlara saldırır. Doctor Web, Valve'a oyunun bu ve diğer güvenlik açıkları hakkında bilgi verdi, ancak şu an için güvenlik açıklarının ne zaman düzeltileceği hakkında veri yok. (21 Mart itibari ile düzeltildi.)

Bir müşterinin enfeksiyonu
Trojan.Belonard, 11 bileşenden oluşur ve oyun istemcisine bağlı olarak farklı senaryolar altında çalışır. Resmi müşteri kullanılıyorsa, Trojan, cihaza, kötü niyetli sunucu tarafından yararlanılan bir RCE güvenlik açığı kullanarak virüs bulaştırır ve ardından sistemde kurulur. Temiz bir korsan müşterisine aynı şekilde virüs bulaşmış. Eğer kullanıcı virüslü bir müşteriyi kötü niyetli sunucunun sahibinin web sitesinden indirirse, Trojan’ın sistemdeki kalıcılığı oyunun ilk açılışından sonra sağlanır.

Bir müşteriyi enfekte etme sürecine daha ayrıntılı olarak değinelim. Bir oyuncu resmi Steam istemcisini başlatır ve bir oyun sunucusu seçer. Kötü amaçlı bir sunucuya bağlandıktan sonra, kötü amaçlı kütüphanelerden birini kurbanın cihazına yükleyerek bir RCE güvenlik açığından yararlanır. Güvenlik açığına bağlı olarak, iki kütüphaneden biri indirilir ve yürütülür: client.dll (Trojan.Belonard.1) veya Mssv24.asi (Trojan.Belonard.5).

Bir kez kurbanın cihazına Trojan.Belonard.1, kütüphane işlem dosyasıyla aynı dizinde bulunan tüm .dat dosyalarını siler. Bundan sonra, kötü amaçlı kütüphane fuztxhus.valve-ms [.] Ru: 28445 komut ve kontrol sunucusuna bağlanır ve Mp3enc.asi dosyasını (Trojan.Belonard.2) indirmek için şifrelenmiş bir istek gönderir. Sunucu daha sonra şifreli dosyayı yanıt olarak gönderir......




Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | Steam , Whatsapp icon yardım Brs.16 3 367 18-09-2020, Saat: 14:50
Son Yorum: JwG
Silinmiş Konu   | Steam cizim vitrini istek +BERAT+ 1 253 18-09-2020, Saat: 02:59
Son Yorum: TheFlash
Silinmiş Konu   | UniquE GaminG Yeni Nesil Jb Pack sababageridondu 1 363 11-12-2019, Saat: 07:03
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | ReisLeR | Banner Tasarımı #2019 #Yeni fevershm 1 317 18-10-2019, Saat: 13:56
Son Yorum: MawiLarq
Silinmiş Konu   | Yeni güncel jbmenu dalyan 8 381 07-10-2019, Saat: 20:21
Son Yorum: Smash