Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | Gün / Gun eklentisi | Elbasi bilgi eklentisi , Gelişmiş

Konu

Eklenti İsmi : Elbasi & GunPlugini
Eklenti Sahibi : MawiLarq
Eklenti Versiyonu  v1
Açıklama : 
Eklenti kasma yaratmayan elbaşı Aktif yetkili sayısını , günü , oyuncu sayısını belirtir ek olarak ini ' ye yazılan haftanın en iyi 2 oyuncusu ayın en iyi oyuncularını 2 elde bir ekrana taşır böylece oyunda bir rekabet ortamı yaratılmış olur .

Eklenti Resimleri :

Komut(lar) : 
Kod:
Kod:
say /gun
say_team /gun
say /gunkac
say_team /gun_kac
amx_gun

Cvar(lar) 
Kod:
Kod:
amx_cvar iki_elde_birmi_full_mu 1 ; 1 Degerinde Haftanın en iyi oyuncularını ve ayın oyuncularını 2 elde bir ekrana
getirir ancak 0 olursa her el aktif yetkili sayısı , gun gostergesinden sonra ekrana getirir.

amx_cvar sag_sol_orta 1 ; Gun yansıtıcı Sol üstte olur 1 değerinde , 2 değerinde radar altında , 3 değerinde ortada
olur ancak diger rakamlarda eklenti çalışmaz.

Eklenti kurulumu ve kurulum dosyaları & Rar Şifresi :

CSDuragı Sunucusu için kullancaklar ini dosyasını config/mawis/mawis.ini şeklinde yüklerseler eklenti direk aktif olucaktır.
OyunYoneticisi Sunucu için kullancaklar destek.oyunyoneticisi.com ' a konunun linkini veya indirdiğiniz tüm dosyaları ticketle onlara iletirseniz onlar kurulum yapıcaktır.

Rar Şiresi :

[Bu bir gizlenmiş içeriktir. Eğer doğru adımları uyguladıysanız aşağıdaki şifre size açılacaktır.]
Bu İçeriği Görüntüleyebilmek İçin Hesabınıza Giriş Yapmış Olmalısınız. Eğer Bir Hesabınız Yok İse Kayıt Olup İçeriği Görüntüleyebilirsiniz.

.zip Eklenti dosyalari.zip (Dosya Boyutu: 2.91 KB | İndirme Sayısı: 11)

Mükemmel

Tesekkurler

Son Düzenleme: 12-01-2018, Saat: 17:51, Düzenleyen: danger41.
[b]MawiLarq[/b]

[Resim: p6YnDm.png]

Bu Hatayı Alıyorum DosyaTC ve DosyaCO linkleri Eklermisiniz Güzel Bir Plugin Ve İşi Yaracak Bir Pluginde

Son Düzenleme: 12-01-2018, Saat: 17:52, Düzenleyen: MawiLarq.
@danger41 bu konu silindi 1.8.2 üzerine kodladım bü yüzden dosyasını sildim konuyu kaldırmamışım.
oyunyoneticisinde çalışır sadece o yüzden kaldırdım ilerde paylaşırım.

Konu silinmiştir.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | TopTime Eklentisi ( AKTİFLİK SÜRELERİ ) Furkangs1905 1 267 06-07-2020, Saat: 23:53
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | Aug Nişangah eklentisi MarcoGames 3 308 11-12-2019, Saat: 23:22
Silinmiş Konu   | [İSTEK/DÜZELTME] Gelişmiş log plugini 41aaa41 2 329 11-12-2019, Saat: 20:38
Son Yorum: MawiLarq
Silinmiş Konu   | Jbmenü En gelişmiş !!! Benim değil başkasınındır.! Gamekinq 3 441 08-11-2019, Saat: 11:37
Silinmiş Konu   | Edo Eklentisi Csgo Mod [İstek] nemesiskingofcs 7 451 03-11-2019, Saat: 18:05
Son Yorum: Smash

Task