Eğer ki @SKYNLEXX* cevap verirse burada paylaşacağım .
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
(20-02-2019, Saat: 23:54)Kalipso22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eklentiyi yaptım. Ücretsiz olarak paylaşabilirim fakat @SKYNLEXX* 'in izni olması gerekiyor . Eğer izin verirse paylaşabilirim ücretsiz olarak .
Öldükten sonra menü karşına çıkıyor . Bilgilendirme var . Doğduktan sonra E tuşuna basılı tuttuğun sürece noclip alıyorsun E tuşuna basmayı bıraktığın zaman noclip kapanıyor . Godmode ve görünmez oluyorsun . Ayrıca hayalet iken yerden silah alamıyorsun videoda onu göstermeyi unuttum .
VİDEO
Videoyu yeni yükledim . Encoding yapması gerekiyor . Yaptıktan sonra inceleyebilirsin .
(21-02-2019, Saat: 17:45)Kalipso22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eğer ki @SKYNLEXX* cevap verirse burada paylaşacağım .çoğu jail serverin beklediği bi eklenti bu herkese faydası olur
Yakında forumda paylaşcağım gelişmiş halini
Pouex(Görkem Bacısısikişenoğlu)'in anasını götünden sikeyim.
Emirhan SkürtSkürt seninde ananı sikicem sıradasın.
Dediğim gibi ferudun ve berke lafım yok.
forum.csduragi.com
forum.csduragi.com
Ne gibi ?
Ölüyken sizi görebiliyorlar.
Pouex(Görkem Bacısısikişenoğlu)'in anasını götünden sikeyim.
forum.csduragi.com
forum.csduragi.com
Fark ettiysen karşı takımdakiler bot . Kodlamalarında düşman olarak sıfatlandırdıkları herşeye sıkıyorlar . Görünmez ol ya da olma onlar için fark etmiyor . Ve fark ettiysen 3pers kullanıyorum . 3pers'te görünmezim ve glow vermeme rağmen hala görünmez kalıyorum . El başı ise tekrar görünür oluyorum .
Arkadaşlar ben ücret karşılığında yapilmasina izin veriyorum. Fakat pluginci kardeşlerim ücretsiz paylaşılmasına karşıyım. Sonuçta bi emek var ortada. Herkese iyi forumlar
PHP Kod:
“I want everything to be beautiful when I open my eyes.”
Herkesin kendi emeği,fikir sahipliği diye birşey yoktur isteyen paylaşır isteyen satar...
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Silinmiş Konu | TopTime Eklentisi ( AKTİFLİK SÜRELERİ ) | Furkangs1905 | 1 | 334 |
06-07-2020, Saat: 23:53 Son Yorum: By.KinG |
|
Silinmiş Konu | Aug Nişangah eklentisi | MarcoGames | 3 | 372 |
11-12-2019, Saat: 23:22 Son Yorum: By.KinG |
|
Silinmiş Konu | Edo Eklentisi Csgo Mod [İstek] | nemesiskingofcs | 7 | 549 |
03-11-2019, Saat: 18:05 Son Yorum: Smash |
|
Silinmiş Konu | Admin Screen Shot [Ekran Görüntüsü] Alma Eklentisi | debr1s42 | 3 | 391 |
17-10-2019, Saat: 20:51 Son Yorum: ITenGriTR |
|
Silinmiş Konu | sekmeme admin eklentisi | Turkuaz | 1 | 385 |
02-10-2019, Saat: 19:03 Son Yorum: Smash |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi