Merhabalar dostlar,
Bu konumda aklımda birkaç soru var bunlara cevap almak istiyorum.
1-) Forumda 15'den fazla yönetici var ve bunların kaç tanesin görevini yerine getiriyor ve ihtiyaçları karşılıyor bazı yetkililerin aktiflikleri bile o kadar az ki torpil olduğunu düşünüyorum ve bunlardan kaç tanesi görevini yerine getiriyor ve bunlardan kaç tanesi görevde kalmalı ? Özellikle Grafik,1.6,CsGo İstek bölümlerinde aktiflik azalıyor gibi ve konuların çözüm süresi artıyor bu bölümlerin yöneticileri uyuyormu bu söylediğim CsGo için geçerli değil çok istek gelmiyor o bölüme yorum beklediğim yöneticileri etkiketliyorum @MuhammeDesiqn @ITenGriTR @Aconyonn @Smash @Zeze.Stained diğerlerini yetkiliden saymıyorum deneme oldukları için.
2-) Forumda bir çok konuştuğum arkadaşım ban yedi sebebinin çok saçma bir sebeb olduğunu farkettim neden multi hesap diye ban atıyorsunuz bir kullanıcının 2 hesabı olamazmı ?
3-) Yetkililer teste tabi tutuluyormu alınırken ?
4-) Düzenli forum kontrolleri oluyormu forum için spam vsvs
5-) Son olarak sitenize dair onlarca saldırı var bunlar sizin piyasa değerinizi düşürmezmi ?
6-) Forumun geleceği için ne düşünüyorsunuz başta @EmirhanKURT olmak üzere siz değerli yöneticiler ?
7-) Bu işler çok maliyetlimi sizce ?
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Eklenti istek bölümü için konuşacak olursam her gün 10'dan fazla istek geliyor bunlara yetişmemiz imkansız gibi sıra sıra hallediyoruz, iyi forumlar
Madem öyle onlarında bahanelerini alalım @Aconyonn @ Smash bu arada baksanıza siz dışı bir yönetici görmedi bile konuyu ne kötü :/
45 gunde 1 tane istek geldi onuda çözdüm ben ne yapayım
.Konu paylaşımı desen 20nin üzerinde konu paylaştım.Bazılarını 0 dan kendim yazdım.Bazılarını %100 Türkçeye çevirdim.Ama adam gelmiyor
.Konu paylaşımı desen 20nin üzerinde konu paylaştım.Bazılarını 0 dan kendim yazdım.Bazılarını %100 Türkçeye çevirdim.Ama adam gelmiyor
Sadece CS:GO ekletisi yapıyorum 1.6 plugin isteklerine bakmıyorum.
Serverinize özel go eklentisi için steam üzerinden iletişime geçin
Steam : https://steamcommunity.com/id/cananil44
Serverinize özel go eklentisi için steam üzerinden iletişime geçin
Steam : https://steamcommunity.com/id/cananil44
Son Düzenleme: 24-06-2019, Saat: 21:26, Düzenleyen: DarkWorld.
Bu bölümü öne çıkarmak için yetkililer armut mu topluyor ?
(24-06-2019, Saat: 21:23)Anıl Can Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 45 gunde 1 tane istek geldi onuda çözdüm ben ne yapayım"CsGo için geçerli değil çok istek gelmiyor o bölüme yorum beklediğim yöneticileri etiketliyorum" dediğim gibi yapabiliceğiniz bir şey yok sizin için üzgünüm :/.Konu paylaşımı desen 20nin üzerinde konu paylaştım.Bazılarını 0 dan kendim yazdım.Bazılarını %100 Türkçeye çevirdim.Ama adam gelmiyor
(24-06-2019, Saat: 21:27)SkullHD Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 3. Cevaplayim Başvuru Forumunu Test Olarak SayabilirsinKastım o değil örneğin ben grafikerim dedim beni yetkililer gelip şunu yap diyemi test ediyor diye merak etmiştim ?
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
| - İnsanlar hâlâ gerçekten tanışmak için forum kullanıyor mu? | benbenmemet | 0 | 32 |
22-08-2026, Saat: 17:39 Son Yorum: benbenmemet |
|
| Enhance Your Tech Game Wonders: Forum GetAssist | forumgetassist | 0 | 126 |
10-10-2025, Saat: 12:52 Son Yorum: forumgetassist |
|
| GIRL FORUM HTTPS ONION | 3Harfliler | 0 | 277 |
16-11-2024, Saat: 08:55 Son Yorum: 3Harfliler |
|
| VERY LITTLE GIRL FORUM PHOTO TEEN JAILBAITS | proyal | 0 | 254 |
15-11-2024, Saat: 15:23 Son Yorum: proyal |
|
| JAILBAIT FORUM SEX FOTO PRETEEN JB VIDEO | emin16 | 0 | 284 |