Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Forum Ve Yöneticiler HK.

Konu

(24-06-2019, Saat: 21:39)` anJeun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: evet grafik tasarım isteklerinde önerim tarihe göre yapmanız. adam 6 gün beklemiş yapmayıp, 2 saat beklemiş olanı yapmanızda garip bir durum.
her yetkilinin bilgisi her alanda yeterli olmayabilir bu yüzden konunun açılma tarihine değilde ne istenildiğine bakıyorlar diye düşünüyorum

Instagram; zeze.stained
Facebook; Stained
Youtube; Stained
Steam; Zeze;Stained.
(24-06-2019, Saat: 21:15)DarkWorld Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Madem öyle onlarında bahanelerini alalım @Aconyonn @ Smash bu arada baksanıza siz dışı bir yönetici görmedi bile konuyu ne kötü :/
bahane mi asıl sizin sataşmak için bahanenizi alalım adamlar gayette işini yapıyor 1 eklenti istedim kaç gün ugrastılar adamlar yav ayıp

Son Düzenleme: 24-06-2019, Saat: 22:56, Düzenleyen: RuHSuZ.
3-) Yetkililer teste tabi tutuluyormu alınırken ?

Teknik açıdan bakarsak evet.
Mesela siz bir tasarımcısınız. Forumda siciliniz düzgün ve istek çözüyorsunuz. Üst yetkililerden yeteneğiniz ve ilginizden dolayı teklif geliyor. Diğer taraftan Başvuru konusu açıp aldığınızda kendinizi geliştirmezseniz görevinize son veriliyor.

1-) Forumda 15'den fazla yönetici var ve bunların kaç tanesin görevini yerine getiriyor ve ihtiyaçları karşılıyor bazı yetkililerin aktiflikleri bile o kadar az ki torpil olduğunu düşünüyorum ve bunlardan kaç tanesi görevini yerine getiriyor ve bunlardan kaç tanesi görevde kalmalı ? Özellikle Grafik,1.6,CsGo İstek bölümlerinde aktiflik azalıyor gibi ve konuların çözüm süresi artıyor bu bölümlerin yöneticileri uyuyormu bu söylediğim CsGo için geçerli değil çok istek gelmiyor o bölüme yorum beklediğim yöneticileri etkiketliyorum @MuhammeDesiqn @ ITenGriTR@Aconyonn@ Smash @Zezetained diğerlerini yetkiliden saymıyorum deneme oldukları için.

Buradaki amaç @ Smash ın dediği gibi hem insanlara forumun diğer yanlarını göstermek hem de yetkiliden saymadığınız Çaylaklara şans vermeye çalışmak.

2-) Forumda bir çok konuştuğum arkadaşım ban yedi sebebinin çok saçma bir sebeb olduğunu farkettim neden multi hesap diye ban atıyorsunuz bir kullanıcının 2 hesabı olamazmı ?

Haksız ban işlemlerini root@ WEBDiyo.com'a bildirebilirsin.

4-) Düzenli forum kontrolleri oluyormu forum için spam vsvs

Gördüğümüz zaman gereken işlemi yapıyoruz.

Tekrar Görüşmemek Üzere.
(24-06-2019, Saat: 22:45)!AKINCI! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(24-06-2019, Saat: 21:15)DarkWorld Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Madem öyle onlarında bahanelerini alalım @Aconyonn @ Smash bu arada baksanıza siz dışı bir yönetici görmedi bile konuyu ne kötü :/
bahane mi asıl sizin sataşmak için bahanenizi alalım adamlar gayette işini yapıyor 1 eklenti istedim kaç gün ugrastılar adamlar yav ayıp
Arkadaşlarda eski sorumlulara göre düşüş var bunu söylüyorum

Efendim Ufak Tefek Hatalar Olabilir İnsanlık Hali Kullanıcı Bunu Farkederse Şikayetim Var Bölümüne Yazabilir..

Steam Yutup | Rep
3-) Yetkililer teste tabi tutuluyormu alınırken ?

Tasarımda kendini geliştirmeye başlamış kişiler Kendimce Kontrol edilip deneme moderatorluk teklif ediliyor
aktif olmayanlar ise belirli sebeplerden dolayı aktiflikleri çok yok ve tasarımda saate göre değil içeriğe göre yapıyoruz
yapılan bir banner 1 saat logo yarım saat sürüyor hızlı olanı yapıp aradan çıkartıyoruz ki genelde logoları ben çözüyorum

4-) Düzenli forum kontrolleri oluyormu forum için spam vsvs

Düzenli değilde akşamları yorum atanlara tek tek bakıp uyarı veriyorum ancak 15-20 spam yorumu varsa 1 günlük ban atıyorum ve uyarı cezasıda kalıyor

(24-06-2019, Saat: 22:57)DarkWorld Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(24-06-2019, Saat: 22:45)!AKINCI! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Arkadaşlarda eski sorumlulara göre düşüş var bunu söylüyorum
amma velakin unutamyın ki sorumluluklar da artıyor tabi ilgi de forumun ilk halinde ki gibi deil artık günlük kaç kişi kayıt oluyor kim bilir

8 - ) Hiç Empati Yaptın mı?
Burdaki forum üyeleri hiçbir şekilde bir gelir elde etmiyorlar. @"EmirhanKURT" hariç
Attığın konuyu 1 saat içerisinde çözmelerini bekliyorsan, kısacası çok beklersin.

"Arkadaşlarda eski sorumlulara göre düşüş var bunu söylüyorum"
@Aconyonn tatilden gelince durum düzeleceğini umuyorum şuanda tek kişi olduğumdan dolayı biraz yavaş cevap alınıyor

Boş ol , boş ol , boş ol.
(26-06-2019, Saat: 00:27)Smash Adlı Kullanıcıdan Alıntı: "Arkadaşlarda eski sorumlulara göre düşüş var bunu söylüyorum"
@Aconyonn tatilden gelince durum düzeleceğini umuyorum şuanda tek kişi olduğumdan dolayı biraz yavaş cevap alınıyor
yavaş cevabı veren sen ol kardeşim yeterki bekleriz senin üslubunuda tavrınıda bilen biliyor bilmeyen böyle tabiri caizse boş laf yapmaya başlıyor sıkmayın canınızı forumda kullanıcı ismimle giriş yapmıyorum belki 1 haftadır ama her saat güncel konuları takip ederim ederim gayet herkezin konusu çözülüyor arkadaşım konulara bakarsan YÖNETİCİ kadrosu değilde üyeler birbirlerine olduğunca yardımcı oluyor senin demek istedigin şu normal üyelerimiz yardım etmesin yönetici cok afedersiniz mal mal otursun yemek yemesin ihtiyac molası vermesin fikrine kapılmışınız ama yanlış düşünüyorsunuz biraz uzun oldu kusura bakmayın ama burdaki yöneticilerin görevi zor olan konuları çözmektir basit konuları zaten üyelerimiz kendi aralarında hallediyor ben takip ediyorum . iyi forumlar herkeze

Ts3.ProGamesArea.Com
Counter Strike
Topluluk
Oda Aç Takıl
Ts3.ProGamesArea.Com

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Enhance Your Tech Game Wonders: Forum GetAssist forumgetassist 0 108 10-10-2025, Saat: 12:52
Son Yorum: forumgetassist
GIRL FORUM HTTPS ONION 3Harfliler 0 263 16-11-2024, Saat: 08:55
Son Yorum: 3Harfliler
VERY LITTLE GIRL FORUM PHOTO TEEN JAILBAITS proyal 0 232 15-11-2024, Saat: 15:23
Son Yorum: proyal
JAILBAIT FORUM SEX FOTO PRETEEN JB VIDEO emin16 0 261 15-11-2024, Saat: 08:20
Son Yorum: emin16
NN PRETEEN FORUM ССЫЛКИ СЕТИ ТОР Enessz 0 191 15-11-2024, Saat: 06:46
Son Yorum: Enessz

Task