Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Reddedildi   | Deneme Mod Başvurum.

Konu

Son Düzenleme: 07-04-2019, Saat: 14:59, Düzenleyen: Kroxi.
  • Ad Soyad:  Mustafa Çelikkale

• Yaşadığınız Şehir: Antalya

• İlgilendiğiniz bölüm/dal: Buraya herhangi bir dal yazmayacağım, gerekli açıklamaları alttaki kısımlarda belirteceğim.

• Günlük aktiflik süreniz(Minimum/Maxiumum): 3-5

• Kendinize güveniyormusunuz: Fazlasıyla özgüvene sahip birisiyim.

• Bize kendinizden bahsedin: Kesinlikle yaptığım işin sonuna kadar arkasında durabilecek, bir işe kalkmadan önce sonuçlarını göze almayı kabul edip kalkan birisiyim. Hayatımda ortaya birşey attığım zaman asla boş bir şey atmam, kendime inancım ve yaptığım iş ne olursa olsun tamamıyla arkasında durabilecek bir kişiliğe sahibim.

• Kullanmayı bildiğiniz programlar & yazılım dilleri: C++

• Eğitim durumunuz(Lise,üniversite vb.): Üniversite 1.Sınıf

• Yaptığınız iş veyatta gelecekte yapmak istediğiniz iş nedir: Hukuk öğrencisiyim, yazılım mühendisliğine geçiş yapmayı düşünüyorum.

• Neden yetkili olmak istiyorsunuz: Son zamanlarda derslerden, okuldan, işlerimden zaman buldukça bu forumdada zaman zaman hatta fazlasıyla zaman geçiriyorum, birşeyler katabileceğimi düşündüğümden ötürü bu başvuruyu açtım.

• Neden sizi seçmeliyiz: Aslında bu sorunun cevabı sizi pek tatmin etmeyecektir gibi, çünkü yeterince konum yok, sanırım hiç konum yok. Bunun sebebi aşırı şekilde hayatıma odaklı olduğum ve oraya zaman ayırdığım için. Hangi dalda, neler yapabileceğim konusunda pek bir fikrim yok aslında, zaman buldukça tüm konu dallarında yer alıp birilerine birşeyler katabilecek seviyede görüyorum kendimi, bunu yapmış olduğum yorumlardan ibarette görebilirsiniz, ilgilenmeyi seviyorum, kendimi geliştirmeyi seviyorum bu nedenden ötürü diyebilirim ki zaten başvuruya hitaben bir şans verileceği konusunda bir düşüncem yok tamamen denemek adına açılmış bir başvurudur, hayırlısı neyse o olması dileğiyle. 

• Saygılarımla, 

• Mustafa ÇELİKKALE

Tüm yetkili arkadaş, kardeşlerimizle mi alınıyor karar bir fikrim yok ancak ki Red ya da olumlu kararı @ MawiLarq senin belirtmeni rica edeceğim.

@Kroxi Kendi düşüncemi söylüyorum muhtemelen red alırsın forum içi davranışlarına çeki düzen getirip yeterli konuyu açarsan onaylanacaktır iyi forumlar.

- Web Site Yazılımı
- Kontrol Panel Yazılımı
- Otomasyon Sistemleri
Bizim almamız için gereken şartlara uymuyorsun fakat bu sadece buna bağlı değil forum içinde ki davranışlarına da bağlı o yüzden bu konu da biraz forum üyelerinin fikirlerinin alınması gerekiyor birkaç yorum aldıktan sonra fazla uzatmadan konuyu ona göre kapatacağım.

Son Düzenleme: 07-04-2019, Saat: 15:08, Düzenleyen: Kroxi.
(07-04-2019, Saat: 15:04)Lostvayne Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Kroxi Kendi düşüncemi söylüyorum muhtemelen red alırsın forum içi davranışlarına çeki düzen getirip yeterli konuyu açarsan onaylanacaktır iyi forumlar.
Red alacağım konusunda hem fikir olabiliriz, konu konusunda hak verebilirim de asıl konuya geçersek forum içerisinde bir kişiye sataştığım için, tüm yorumlarında birilerini aşşağılama var diyen bir arkadaşımızdın sanırım bir kaç gün önceki konuda.

Peki rica etsem 100+ yorumum bulunmakta, bu yorumlar arasında kaçı birilerine sataşma, aşşağılamadan ibaret hocam bilgi alabilirmiyim?

DİPNOT : @"Lostvayne" bu sorumda bir tartışma adına sormadım, merak ettiğim ben mi göremiyorum yoksa yok mu, eğer göremiyorsam izninizle özürümü dilemeye hazırım.

@Kroxi Sonuç olarak tek bir şahısada olsa kişisel meseleni foruma taşıdın.Buda bir hata bilgin olsun Gülücük

- Web Site Yazılımı
- Kontrol Panel Yazılımı
- Otomasyon Sistemleri
Yorumları siliyorum bir kere daha bu mevzuyu açan olursa çok sağlam bir işlem uygulayacağım.

Gerekli Işlemler Uygulandı Konuyu Kilitliyorum @ MawiLarq Gelince ilgilenecektir.

Yetkili başvurunuz reddedilmiştir.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Reddedildi   | Nemesis Yetkili Başvurum nemesiskingofcs 2 419 15-12-2019, Saat: 23:58
Son Yorum: MawiLarq
Reddedildi   | Nemesis Grafik ve Tasarım Yetkili Başvurum nemesiskingofcs 1 430 21-11-2019, Saat: 23:59
Son Yorum: ITenGriTR
Reddedildi   | Windows Bölümü Moderatörlük Başvurum Hüseyin [YMK] 2 427 29-06-2019, Saat: 21:58
Reddedildi   | ReisBack , Deneme Mod ReisBack 9 726 08-06-2019, Saat: 13:19
Reddedildi   | Deneme Moderatörlük Başvurusu Hüseyin [YMK] 6 555 17-05-2019, Saat: 00:59