Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Reddedildi   | Deneme Moderatörlük Başvurusu

Konu

Adım, Soy Adım : Hüseyin Yamakoğlu
Yaşım : 17
Yaşadığım Şehir : Rize
İlgilendiğim Bölüm : Windows / Belki Yakında C#
Kendime Güveniyormuyum : Güvenmez olsaydım şu anda buraya bu konuyu göndermezdim.
Kendimden Bahsedeyim;

Rize/Kalkandere ilçesinde oturuyorum. Teknolojiye merakım 7 yaşında bilgisayarın ekran kartını çıkartmak isterken kırmamla başladı. O gün bu gündür kendimi bu konularda geliştiriyorum. Günümün büyük bir vakti Bilgisayar başında geçiyor. Ama oyun oynayarak değil. İçerik üretiyorum, video yapıyorum, bilgisayarda gördüğüm önemli sorunları içerik haline getirip insanlara sunuyorum bunun gibi Fobi lerim var. Bunun dışında yazı yazmayı severim. Forum.Webdiyo'da CSAilesi zamanından (2017)' beri bulunuyorum. Az çok buradaki eski arkadaşları tanıyorum. Bunun dışında söyleme gereksinimi duyduğum herhangi bir şey yok.

Kullanmayı Bildiğim Programlar : (Camtasia Studio 9, PhotoShop gibi 1.Sınıf fotoğrafcılık uygulamaları)
Eğitim Durumum : Lise
Gelecekte Olmayı Planladığım Meslek : Bilgisayar Mühendisliği
Neden Yetkili Olmak İstiyorum : Zamanımı yararlı bir proje adına harcamak için. Evde Instagrama bakacağıma forumla ilgilenirim.
Neden Beni Seçmelisiniz : Windows bölümü hakkındaki sürdürülebilir bilgim olabilir.
Harici Eklemek İstediklerim ;

Bildiğiniz üzere okulun son ayındayız. Benim bir sonraki hafta ve ondan sonraki hafta çok yoğun bir biçimde sınavlarım var. Maalesef bu süreçte yeterli aktif olamayacağım. Ama kesin konuşmayayım, Allah nasip ederse bu süreçten  sonra çokça aktif olabilirim.

Sınav Zamanı Günlük Aktiflik Sürem : (1-5 Saat Arası), Sınav Olmadığı Zamanlar : (3-7 Saat Arası)

Süreleri yüksek yapmak bende isterdim fakat Kalkandere bir köy. Bu yüzden eve 6 gibi ulaşabiliyorum. 1 saat dinlendikden sonra çalışmaya vakit kalmıyor. O yüzden süreler düşük. Kusuruma Bakmayın.

" Kullanmayı Bildiğim Programlar : (Camtasia Studio 9, PhotoShop gibi 1.Sınıf fotoğrafcılık uygulamaları) "

Örnek varmı yaptığın projelere dair kanıt babında?

Başarılar.

@ MawiLarq Maalesef şu anda herhangi bir projem yok. İsterseniz silebilirsiniz ben sadece kullanmayı bildiğim için yazdım. Profesyönel işler çıkaramam ama kendi ihtiyacımı karşılayacak kadar biliyorum.

o koltuğu almak için biraz emek vermen gerekiyor .d AZbkl

Yetkili başvurunuz reddedilmiştir.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Reddedildi   | Virüs* { Doktor } Desing Yetkili Başvurusu Hüseyin Orkun 2 429 22-11-2019, Saat: 00:00
Son Yorum: ITenGriTR
Reddedildi   | < Yetkili Başvurusu <SEO TAMSIN> > SEO TAMSIN 1 431 09-11-2019, Saat: 12:19
Son Yorum: ITenGriTR
Reddedildi   | Yetkili Başvurusu Maze 1 418 24-08-2019, Saat: 19:42
Son Yorum: MawiLarq
Reddedildi   | RuHSuZ | TeamSpeak3 Bölüm Yardımcısı Başvurusu RuHSuZ 1 449 08-08-2019, Saat: 18:32
Son Yorum: MawiLarq
Reddedildi   | Moderotor Başvurusu GrainyGrapichs 2 463 16-07-2019, Saat: 12:17
Son Yorum: MuhammeDesiqn

Task