Yaklaşık 2 yıldır Forumu kullanıyorum, fakat tanışma konusunu açmak Şimdiye nasıpmiş, öncelikle hepinize hoşgeldiniz diyorum.
İsmim Kaan, doğduğum Yer İstanbul/Kadıköy Ve şuan da Kocaeli'nde Yaşıyorum, 14 gün önce 16. yaşımı doldurdum. Doğduğum Yer İstanbul fakat Kocaeli Doğa Bilim Kampüsünde okuyorum, Fenerbahçeliyim çok fanatik değilim, lakin takımımın gelişmelerini takip ederim. Takımımın renkleri Haricinde Lacivert en sevdiğim renklerdir. Forumu Cs 1.6 Serverleri'nin Efsane Bir çağ yaşadığı zamanlarda buldum, fakat sadece aradığım Eklentileri bulmak için kullanıyordum burayı, aktif değildim yani. . Son olarak forumda karşılaştığım insanlar hakkında birkaç şey söylemek istiyorum. Hepsi Çok İyi sıcakkanlı yönetimi olsun üyeleri olsun, gelecek ne getirir bilmem ama, yönetimde bir anlaşma...belki bir gün.
Zaman İlerledikçe Site Vs. işlerine girdim ve işimi daha çok büyütmek istiyorum...
Şuan 2 tane sitem var www.bedavats3.com Ve Bir tane daha
Okuduğunuz için teşekkür ederim, sürç-i lisan ettiysem affola...
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
ben kimim ? [CFG CODER] | cdr.naruto | 7 | 892 |
15-07-2018, Saat: 11:41 Son Yorum: cdr.naruto |
|
Ben Kimim ? | AdaletNamluda | 6 | 790 |
23-06-2018, Saat: 12:40 Son Yorum: REDTEK |
|
Who Am I (Ben Kimim) | kapkep9000 | 11 | 1,625 |
12-05-2018, Saat: 23:34 Son Yorum: MuhammeDesigN |
|