(13-06-2019, Saat: 23:54)ITenGriTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ha orda ha burda sonuçta insanlar faydalanıyor ama bence burda daha fazla tuttuğunu görünce sinirlenmeye başladın sanırım, alıp paylaşmak suç değildir yapımcı adı değiştirilmediği sürece, bende ister düşmanım ister kardeşim olsun fark etmez bu kural.Benim sinirlendiğim yok merak etme.Bence siz beni sinirlendirip sonra da kural dışı hareket yapma sebebinde bulundurup banlamak istiyorsunuz, elinizde bir sebep olsun diye.
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
(13-06-2019, Saat: 23:54)PawnMaster Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Biz bir imkan sunduk ve bu konudan bahsettiğiniz forumda olan sanırım 2-3 kullanıcı şikayetçi başka şikayetçi olan yazılımcı görmedim çoğu içerik ahmetin içeriği ve bunları ahmet istesede silmeyeceğimiz açık net nedenide ahmet bunları forumun başlarında bizim sitemizde bölüm yardımcısıyken paylaşmasıdır.(13-06-2019, Saat: 23:53)EmirhanKURT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nisana kadar geçerli diyor duyuruda ve pek umursanmadığınız için işte ya da sözünüzü yerine getirmeyeceğinizi düşünüyorlar.Bence haklılar.(13-06-2019, Saat: 23:51)PawnMaster Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hmm...Sanırım böyle bir tartışmayı yapmıştık ve kaldırmıcağımı açık net belirtmiştim neden mevcut düzenimizi bozalım biz kaldırılması istenen konu varsa mail atın dedik ve görevimizi fazlasıyla yaptık.
Tamam o zaman şöyle yapalım CSD Sizle en ufak alakası olan tüm konuları kaldırsın ama sizde CSD ile alakalı tüm konuları kaldırın.
Böyle bir teklif olsa ne derdin ?
Burası forum tartışma olmadığı süre tat vermiyor bence neden ban atalım sana

(13-06-2019, Saat: 23:56)PawnMaster Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu tartışmaya ahmetin katılmasını isterdim ancak telefon numarası bulunmuyor elimde davet edemiyorum(13-06-2019, Saat: 23:55)ITenGriTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şu zamana kadar gelen tek bir kişi oldu oda şikayet konusuyduBu şikayet değil sadece sohbet, bazı şeyleri fazla büyütüyorsun.
Ban atsanızda zaten uzun süre olmaz çünkü kopya içerik bile 2 aysa...
Bak emirhan kaçıyorsun konu başında yazdıklarımdan hemen saptın bile.Ben sana diyorum ama genede sen bilirsin.
@"ZAMAN BÖLGESİ" hesabımın ve @PawnMaster hesabımın kalıcı olarak silinmesini talep ediyorum.
Bak emirhan kaçıyorsun konu başında yazdıklarımdan hemen saptın bile.Ben sana diyorum ama genede sen bilirsin.
@"ZAMAN BÖLGESİ" hesabımın ve @PawnMaster hesabımın kalıcı olarak silinmesini talep ediyorum.
@ ITenGriTR Berk senin bu telaşın nedir sakin ol
@PawnMaster @"EmirhanKURT" arkadaşımızın türkçesi biraz zayıfta @PawnMaster Şöyle bir konuya değinmek istiyorum. Eğer kendi yazmış olduğu eklenti izinsiz olarak forumumuzda paylaşılmış ise ve eklenti yazarı bu durumdan şikayetçi değilse bence bir mahsuru yok ama eğer eklenti sahibi gelirde bize bu eklenti bana ait forumunuzdan kaldırılmasını istiyorum der ise memnuniyetle kaldırırız. 3 gün içinde de kendimiz eklentiyi kodlar paylaşırız zor birşey değil bence benzer durumu bizzat zamanında kendim yaptım Yek-Ta bize siz birşey bilmiyorsunuz Crosshair eklentisini sizden kimse yapamaz dedi.1 hafta içinde yapıp forumda paylaştım.Ki beni en zorlayan eklenti de cross hair eklentisiydi attığın alıntı eklentilerin hepsi de basit eklentiler Eklenti Sahibi mail'e mesaj olarak dönerse seve seve paylaşır kendi sürümümüzü koyarız iyi forumlar dilerim.

Ha bu arada emirhan bildirim butonunun üzerinde olması gereken yeşil uyarıyı en sağda en üste koymuşsunuz düzeltirsiniz.
Hesabının kapatılmasını istiyorsan info [ @ ]webdiyo.com mail adresine bir talep bildirisi yollarmısın?
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
webdiyo ile WebDiyo | Hüseyin [YMK] | 0 | 364 |
31-01-2020, Saat: 22:55 Son Yorum: Hüseyin [YMK] |
|
WebDiyo Yılbaşı | CelikHost İnternet Hizmetleri - Bilişim Çözümleri | CelikHost.Web.TR | 1 | 430 |
04-01-2020, Saat: 22:41 Son Yorum: By.KinG |
|
WEbdiyo | !AKINCI! | 3 | 764 |
06-09-2019, Saat: 00:32 Son Yorum: !AKINCI! |
|
Webdiyo.com Haxball Takım Turnuvası! | ademakcan | 2 | 465 |
31-08-2019, Saat: 15:59 Son Yorum: ademakcan |
|
WebDiyo Gartic.io | By.KinG | 9 | 666 |
24-08-2019, Saat: 20:07 Son Yorum: RuHSuZ |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi