@"Lostvayne" zaten kodları öğrenmiş olucağından zor olmasa gerek değil mi ?
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
@"Lostvayne" eklenti sahibi bu seferde fikir benden çalıntı diye laf yapabilir ama bi etkisi olır mu bilemem
(14-06-2019, Saat: 00:02)PawnMaster Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @"Lostvayne" zaten kodları öğrenmiş olucağından zor olmasa gerek değil mi ?Gerçekten yapamıcağımız bir eklenti olduğunumu düşünüyorsun csd'de yapılıp burada yapılamıcak?
@PawnMaster dediklerimi kaçırdın herhalde asıl demek istediğim şuydu crosshair 1 haftamı aldıysa diğerleri çocuk oyuncağı Fatih - Ejderya'nın eklentilerini sadece resmen gördüm fakat zor ve karmaşık eklentiler değil

@PawnMaster ve Yek-Ta'nın siz yapamazsınız dediği eklenti ne alliedmods ne csd ne csplague ne vgn ne de csmodders de vardı.Hiçbir şey görmeden yazdım için o konuda rahat olsun
Madem o kadar iyisin acaba neden eklenti isteklerini yapmıyorsun ?
@PawnMaster Gençlerinde önünü açmak lazım değil mi 2009 dan beri uğraşıyorum yeter artık daha büyük şeyler lazım yazılım mühendisliği gibi mesela

Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
webdiyo ile WebDiyo | Hüseyin [YMK] | 0 | 364 |
31-01-2020, Saat: 22:55 Son Yorum: Hüseyin [YMK] |
|
WebDiyo Yılbaşı | CelikHost İnternet Hizmetleri - Bilişim Çözümleri | CelikHost.Web.TR | 1 | 430 |
04-01-2020, Saat: 22:41 Son Yorum: By.KinG |
|
WEbdiyo | !AKINCI! | 3 | 765 |
06-09-2019, Saat: 00:32 Son Yorum: !AKINCI! |
|
Webdiyo.com Haxball Takım Turnuvası! | ademakcan | 2 | 465 |
31-08-2019, Saat: 15:59 Son Yorum: ademakcan |
|
WebDiyo Gartic.io | By.KinG | 9 | 668 |
24-08-2019, Saat: 20:07 Son Yorum: RuHSuZ |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi