Forum Gardaşlarım Selamun Aleyküm. Bugünkü Konu Açma Sebebim Bazı Karaktersiz Şahsiyetler Benim CSO Biohazard Modumu Ticari Emelleri Adına Kullanarak Bu İşten Kar Sağlıyorlar. Bunlar Kimler Öncelikle Bir Tanıyalım; Yaşları Küçük 14-15-16 Civarlarında Üflesen Uçacak Veletler. Bahsi Geçen Şahıs/Velet Kadir Aşağıdaki Chat Logundan da Anlaşılacağı Gibi Ali Denen Şahsa/Velede Eklenti Veriyor. Buraya Kadar Bir Sıkıntı Görünmüyor Değil mi?... Tam Bu Noktada Ali Veledimiz Eklentileri Aşağıda Paylaşacağım Resimlerdeki Gibi "Yapımcısının Değiştirilmesi" (Bilirsiniz, Biz Bu Kişilerin Aile Fertlerinin Kulağını Çınlatıyoruz) Olayını Gerçekleştiriyor. Kadir Veledimiz İse Bana Ait Eklenti ve Modları Para Karşılığında Bir Başkasından Satın Alıyor. CS60.C-S-Durağı'nda Modumun Kullanılması ve Yapımcısının Değiştirilmesi Bilgisini Aldığım Gibi Sunucuyu Sıfırlattırdım. Tekrarı Halinde Sunucu Kapatılacak. Bu Emek Hırsızı Kardeşim Muhtemelen Bu Konumu da Okuyordur. Anneni Pek Sevmediğini Düşünüyorum, Ona Selamım Var. Patavatsızlığım İçin Kusura Bakma
Velet 1:
Ali Ak
Velet 2:
Kadir Erdem
Bu Saatten Sonra Geliştirdiğim, Geliştirmekte Olduğum ve Geliştireceğim Her Türlü Mod ve Eklentiyi Ticari Bölüm Üzerinden Satışa Sunacağım.
Özellikle Panel Üzerinden Kurulum Yapacağım. Kaynak Kodu İstendiğinde Fiyatı Katlayacağım.
Beni Buna Zorlayanlar Emek Hırsızlarıdır.
Şahıs Biomenuden 3 Slotu Silip Koymus by PowereXe Yazan Kısmı Deaqle[Hs] Yapmış.
Bu Andaval Şahsiyet Hem Server Vadisi Tagını Kaldırmamış Hem de Zombi Türünü Değiştirememiş.
Değiştiremez Tabi Komplike Koydum ki Oynama Yapamasın.
Küfürler İçin Kusura Bakmayın Bilgisayarım da Paint Bozuk Üstünden Geçemedim.
SS Başkasının Telefonuyla Alınmıştır.