Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Konu

Merhaba, forumda bir uyarı aldım ve bu uyarının haksızca ve taraflı bir düşünce tarafından atıldığını düşünüyorum.
Konu hakkında net bir şekilde , detaylıca bilgi alabilir miyim?

Red Zone Here

Ts3.RedZoneHere.COM
Kod:
Redzonehere.com
FB.com/redzonehere

Detaylı Bilgi özelden yazıldı konudaki kışkırtmadan dolayı Ceza puanı aldınız ve konuda belirtildi Konu Kilit.

Pekala beklemedeyim, " UZATMANIN GEREĞİ YOK VS" gibi kelimeler ile konular çözülmüyor.
Kışkırtmanın kelime anlamına dair bir şey yapmadım ve burada tamamiyle haksız bir suçlama var beklemedeyim teşekkür ederim.

Red Zone Here

Ts3.RedZoneHere.COM
Kod:
Redzonehere.com
FB.com/redzonehere

Konuda hiçbir kışkırtma yok bence , yanlış amaçla verilmiş bir uyarı puanı olarak görüyorum . Konuyu da tekrar açıyorum . @MuhammeDesiqn , @ MawiLarq

@"Liberty Gaming" önemli bir durum görmüyorum verilmiş uyarıyı geri alıyorum ayrıyetten insanlara emek veriyor ise emeğine saygı çıkalım bir daha olmasın.

Benim konuma gelip acik acik bundan calmissin ozgun degilsin diyip ustume gelip kotulemeye calisiyorsun birde burda haksiz yere aldim diyorsun normal degil.

(05-05-2019, Saat: 16:37)Pizza Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim konuma gelip acik acik bundan calmissin ozgun degilsin diyip ustume gelip kotulemeye calisiyorsun birde burda haksiz yere aldim diyorsun normal degil.
Şimdi dostum, ben konuyu uzatmadım ve sana gerekli şeyi özel mesaj yolu ile ilettim.
Oradan bakabilirsin zaten, ben çaldın demedin alıntı yaptın dedim, hatırlatırım ki bir kaç değişiklik  ve eklenen şeyler olmuş tebrik ederim dedim ve güzel bir şekilde tebrik ettim ben seni ancak bir "Bölüm Çaylağı" ile bir "Kayıtlı Üye" arasında ki saygıyı ve mesafeyi koruyamamaktasın. 
Saygısızlık hala kusur ettiğimi düşünmüyorum, eğer ki siz bu konuda sorun görüyor iseniz lütfen banlayın beni uğraşmaya gerek yok.  @` bRae
O konuda yaptığım tüm yorumlara bakar iseniz kendisini tebrik ettiğim bir yorumda mevcut. Fakat saygısızlığı hakeden bir yorumum yok.
Teşekkürler iyi forumlar dilerim.

Red Zone Here

Ts3.RedZoneHere.COM
Kod:
Redzonehere.com
FB.com/redzonehere

Tebrik ettikten sonra (: koyman biraz alayci tavir olarak gelmisti bana konuyu uzatmanin anlami yok. KK

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Uyarı: Özel Mesaj Kotanız Dolmuştur. nemesiskingofcs 5 301 19-11-2019, Saat: 12:27
Son Yorum: MawiLarq
[UYARI] Artık Mod & Eklenti Paylaşmıyorum PowereXe 1 428 26-11-2018, Saat: 20:42
Son Yorum: MawiLarq
Durduk Yere Uyarı ALmak BogiReisHD 2 453 08-09-2018, Saat: 19:22
Son Yorum: TheNighTMoRe
Dosya satışı , UYARI & BILGILENDIRME MawiLarq 3 596 26-04-2018, Saat: 15:03
Son Yorum: !RehaReiz!

Task