bu kroxi adlı kişinin yeni hesabının rix olduğunu düşünüyorum, forumdan ban yedikten hemen iki gün sonra (Rix) adında bir hesap açıldı ve kroxi ile aynı şekilde saçmalıyor.
Forumdaki yetkililerin gerekli işlemleri sağlayıp gerekli adımları atmasını talep ediyorum.
ŞİMDİ KANITLARA GEÇELİM!
Rix Kayıt Tarihi ;"Kroxi Bu tarihten 2-3 gün önce forumdan uzaklaştırılmıştı."
Bu olaylardan öncede "Kroxi" Foruma VEDA! İsimli bir konu açmıştır!
Burada herkese alttan alttan laf sokma çabasına giren "Kroxi" Forumu bıraktığını belirtmiştir.
Burada ise yine Rix (kroxi) adlı şahıs yine saçma sapan bir şekilde "Kimseden KORKMAYAN TEK SV SAHIBI BENIM!" ifadesini kullanmıştır.
anlamadığım kısım şu, neyden korkabilirsin? alt tarafı oyun. sen kendini ne olarak görüyorsun? niye bu kadar saçmalama çabasındasın ?
ve daha sonrasında da kendi hesabı olan "KROXI" (FORUMU BIRAKAN KİŞİ) den BANI KALKTIĞI İÇİN, kendine yorum atmıştır.
UZUN LAFIN KISASI; Bu şahısın akıl sağlığının yerinde olmadığını düşünüyorum, sürekli bir gündem olma çabası ve diğer clanları & kişileri aşağılama çabasındadır.
ayrıca BraveFriends gibi saçma bir clanıda kimsenin tanıdığını düşünmüyorum burada prim yapıp gündem olmanın bir faydası yok
NEYSE OYUN İÇİNDEN FİLM İZLEMEYE DEVAM ARKADAŞLAR...