Selamun aleyküm arkadaşlar bu eklenti ze İcin uyarlı zp 5.0.8 kullanıyorum rica etsem anlayan arkadaşlar bunu zp üzerine uyarlayabilirmi? Şimdiden teşekkürler
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
+++ yardım?
Buyur
- Naber müdür
bu eklenti saten zp 4.3 ve üstüne uyumlu ki. zp 5.0.8 için farklı bir olay gerekmiyor aslında.
- Naber müdür
(08-02-2020, Saat: 14:22)XaRex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bu eklenti saten zp 4.3 ve üstüne uyumlu ki. zp 5.0.8 için farklı bir olay gerekmiyor aslında.Herhangi bir değişiklik yok eklenti sadece say da örnek olarak söylüyorum oyuncu level atlayınca sadece şu isim 7. Levele ulastı diye yazı geciyor herhangi bir komut da çalışmıyor eklentiyi zp 5.0 ile native etmek lazım eve gidemiyorum ugrasamıyom yapma sansınız yokmudur acaba include ayarlamak lazım yardımcı olsanız çok makbule gecer
Paylaşılan yerde bir sıkıntı yok onaylandı diyordu. Şuan nedense botlarda level vs. vermiyor anlamadım. kodlarda bir sıkıntı yok.Yada bilerek öyle verilmiş.
- Naber müdür
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
CSGO | CSGO Envanter Sistemi | whygh0st | 0 | 230 |
21-11-2020, Saat: 02:33 Son Yorum: whygh0st |
|
Jail | F TİPİ JAİLBREAK YETKİ SİSTEMİ | DenizBaba5531 | 0 | 191 |
26-10-2020, Saat: 14:37 Son Yorum: DenizBaba5531 |
|
PRO | Gelişmiş Admin Tag Sistemi users.ini | felixabi | 0 | 207 |
25-05-2020, Saat: 00:12 Son Yorum: felixabi |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi