Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Zombi   | [ZP] LEVEL SİSTEMİ ZP UYARLAMA

Konu

Selamun aleyküm arkadaşlar bu eklenti ze İcin uyarlı zp 5.0.8 kullanıyorum rica etsem anlayan arkadaşlar bunu zp üzerine uyarlayabilirmi? Şimdiden teşekkürler

.rar LevelSistemi.rar (Dosya Boyutu: 3.29 KB | İndirme Sayısı: 7)

+++ yardım?

Buyur

.sma ze_levelsistemi.sma (Dosya Boyutu: 10.59 KB | İndirme Sayısı: 7)

- Naber müdür
(08-02-2020, Saat: 12:01)XaRex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Buyur
Eve gecince deneyecegim

bu eklenti saten zp 4.3 ve üstüne uyumlu ki. zp 5.0.8 için farklı bir olay gerekmiyor aslında.

- Naber müdür
(08-02-2020, Saat: 14:22)XaRex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bu eklenti saten zp 4.3 ve üstüne uyumlu ki. zp 5.0.8 için farklı bir olay gerekmiyor aslında.
Herhangi bir değişiklik yok eklenti sadece say da örnek olarak söylüyorum oyuncu level atlayınca sadece şu isim 7. Levele ulastı diye yazı geciyor herhangi bir komut da çalışmıyor eklentiyi zp 5.0 ile native etmek lazım eve gidemiyorum ugrasamıyom yapma sansınız yokmudur acaba include ayarlamak lazım yardımcı olsanız çok makbule gecer

Paylaşılan yerde bir sıkıntı yok onaylandı diyordu. Şuan nedense botlarda level vs. vermiyor anlamadım. kodlarda bir sıkıntı yok.Yada bilerek öyle verilmiş.

- Naber müdür

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
CSGO   | CSGO Envanter Sistemi whygh0st 0 230 21-11-2020, Saat: 02:33
Son Yorum: whygh0st
Jail   | F TİPİ JAİLBREAK YETKİ SİSTEMİ DenizBaba5531 0 191 26-10-2020, Saat: 14:37
Son Yorum: DenizBaba5531
PRO   | Gelişmiş Admin Tag Sistemi users.ini felixabi 0 207 25-05-2020, Saat: 00:12
Son Yorum: felixabi

Task