Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

-> [Yutupçu] AsiL Oyuncu kimdir ?

Konu

Öncelikle adım Umut namı değer "AsiL Oyuncu " yaşım 17 çoğu kişi 18 olarak bilir neyse bunun bi önemi yok önemli olan saygı. 
Lise Okuyorum. 
ANTALYA'DA yaşıyorum.
---
Peki cs 1.6 ya kimin sayesindemi başladım? NatronAbi 'nin bir videosuna denk geldim ve çok iyi videolar çeken natrona sayesinde cs ye başladım.
---
Öncelikle ilk ve tek clanım olan KARANLIK GAMING JAILBREAK Ailesine selamlarımı gönderiyorum <3
---
11.25.2017 Tarihinden yani 2 seneden beri YOUTUBE platformuyla uğraşıyorum kanalımda CS 1.6 Videoları çekiyorum.
Ayrıyeten kendi clanım var AsiL GaminG . Serverimin kategorisi CSGO MOD yönünde bende gayet seviyorum ve oynarken zevk alıyorum.
bir servere girmiştim csgo moddu baya hoşuma gitti ve senin kategorin bu dedim ve
 CSGO MOD , SKINPACK , MODEL edit ve yapmayı öğrenip kanalıma yer açtım ve baya geliştim şuan ;
-Kanalım 2.000 Abone ye sahip
bunun yanında banner yapma olsun tasarım , edit ve plugin alanlarında da kendimi geliştirdim.
---
WEBDİYO FORUMUNU ÇOK SEVİYOR VE TEŞEKKÜR EDİYORUM WD İcon
---
bana ulaşmak isterseniz;
instagram : uwutwese

~ Youtube İçerik Üreticisi // CS 1.6 ♥ ~
--> YOUTUBE KANALIM <-- İÇİN BAS
~ Efsaneler Ölmez Mola Verir! ~
Youtube'da ve kendi hayatında başarılar Gülücük

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
FakeDesigN Kimdir ? Ne İşler Yapar ? FakeDesigN 6 1,126 20-01-2020, Saat: 23:14
Son Yorum: karabeybı
KONYALI Kimdir ? ( Bence OKU ) KONYALI 1 455 19-01-2020, Saat: 01:45
Son Yorum: MawiLarq
Siyah Sancak Kimdir ? muhammet0660 2 379 06-01-2020, Saat: 16:16
Son Yorum: muhammet0660
FurkanGs1905 Kimdir ? Furkangs1905 2 389 08-12-2019, Saat: 00:32
Son Yorum: Furkangs1905
Virüs* [ DoktorBey ] Design Kimdir ? Hüseyin Orkun 7 478 21-11-2019, Saat: 10:20
Son Yorum: MarcoGames

Task