Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Onaylandı   | Yetkili başvurusu

Konu

• Ad Soyad: Serhat Alaca

• Yaşadığınız Şehir: Diyarbakır

• İlgilendiğiniz bölüm/dal: Grafik&Tasarım ve Teamspeak3

• Günlük aktiflik süreniz(Minimum/Maxiumum):4 8 saat arası

• Kendinize güveniyormusunuz: %90 evet.

• Bize kendinizden bahsedin: 6 7 yıldır cs oynamaktayım 2yıldır kendi çapımda grafik tasarım yapamktayım. 

• Kullanmayı bildiğiniz programlar & yazılım dilleri: Photoshop CS6

• Eğitim durumunuz(Lise,üniversite vb.): LİSE

• Yaptığınız iş veyatta gelecekte yapmak istediğiniz iş nedir: Bilgisayar Mühendisi

• Neden yetkili olmak istiyorsunuz: Bölümler de yeterince görevli olmadığını ve yardım bekleyen kişilere yardım etmek aynı zamanda kendimi de geliştirmek için.

• Neden sizi seçmeliyiz: önceden de bir süre moderatör denemesi oldum fakat kişisel işlerimden zaman ayıramadım. Uzun yıllardır bu foruma üyeyim ve konularımı incelerseniz bölüm hakkında oldukça fazla konum bulunmakta. Bölümde kategori moderatörü hiç yok kategori yardımcısı 1 adet var mümkün ise kategori yetkili olmak daha iyi olur fakat mümkün değil ise bölüm çaylağı da olabilir. ( Konu hakkında bilgim olduğundan, önceden de bu işi yaptığımdan ve hiç olmamasından  dolayı kategori yetkilisi yazmaktayım yanlış anlaşılmasın.)

Kod:
Ücretli grafikerlik için özel mesaj gönderebilirsiniz.
@ serhat2110 ( YocaJa Design ) Kimdir?
Teamspeak için alındın

Yetkili başvurunuz onaylanmıştır.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Onaylandı   | Virüs* { Doktor } Desing Yetkili Başvurusu Hüseyin Orkun 1 471 14-12-2019, Saat: 11:49
Son Yorum: ITenGriTR
Onaylandı   | [ - By.KinG - ] - [ - Yetkili Başvurum - ] By.KinG 1 496 24-08-2019, Saat: 19:43
Onaylandı   | Yetkili Başvurusu erdolierdem06 1 388 24-08-2019, Saat: 19:43
Onaylandı   | Yetkili Başvurusu. ademakcan 1 492 24-08-2019, Saat: 18:24
Son Yorum: MawiLarq
Onaylandı   | Bölüm Çaylağı Başvurusu Dark06149 1 432 24-08-2019, Saat: 18:23
Son Yorum: MawiLarq

Task