Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Onaylandı   | [ - By.KinG - ] - [ - Yetkili Başvurum - ]

Konu

[*]Ad Soyad : Emrullah AKTAŞ

[*]Yaş : 16

[*]Yaşadığınız Şehir : İstanbul

[*]İlgilendiğiniz bölüm/dal : Cs 1.6

[*]Günlük aktiflik süreniz(Minimum/Maxiumum) : 4/7

[*]Kendinize güveniyormusunuz : Güveniyorum tabi Gülmekten Ölüyorum

[*]Bize kendinizden bahsedin : Okulda da öğrendiğim bilgiler doğrultusunda eklentiler bana çok kolay gelmişti.
[*]Birazcık farklı insanların destekleriyle buralara kadar geldim ve tasarım konusunda da bir şeyler başardım.

[*]Kullanmayı bildiğiniz programlar & yazılım dilleri : AmxModx Studio, Photoshop Cs6, Visual Studio, C, C++

[*]Eğitim durumunuz(Lise,üniversite vb.) : Lise 12. Sınıf

[*]Yaptığınız iş veyatta gelecekte yapmak istediğiniz iş nedir : Şuan staj ama haftaya bitiyor, gelecekte de bir yazılım mühendisliği güzel olurdu Gözlü Kalp

[*]Neden yetkili olmak istiyorsunuz : Buradaki arkadaşlarımla ve tanıdıklarla ve bana özel mesaj yoluyla ulaşmak isteyen bir çok kişi ile iletişimi daha iyi yapmak için.

[*]Neden sizi seçmeliyiz : Beni seçerseniz havuz yaptıracam, şaka şaka eklenti paylaşım konusunda sizlere yardımcı olacağım.

Yetkili başvurunuz onaylanmıştır.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Onaylandı   | Virüs* { Doktor } Desing Yetkili Başvurusu Hüseyin Orkun 1 473 14-12-2019, Saat: 11:49
Son Yorum: ITenGriTR
Onaylandı   | Başvurum !AKINCI! 1 434 24-08-2019, Saat: 19:43
Onaylandı   | Yetkili Başvurusu erdolierdem06 1 394 24-08-2019, Saat: 19:43
Onaylandı   | Yetkili Başvurusu. ademakcan 1 496 24-08-2019, Saat: 18:24
Son Yorum: MawiLarq
Onaylandı   | Ts3 bölümü Deneme Mod. başvurum WX''Timer 1 472 19-08-2019, Saat: 20:27

Task